Haksız mıyım?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.194
498
Konuyu okuyan herkese teşekkür ederim ilk
Ben konuyu size tarafsız ve net olarak yazayım sizde objektif olarak yorumlarsanız sevinirim

arkadaş ortamında tanıdığın bir kadın yanımda dolaşan arkadaşımı sordu kimdir nedir diye

bende ismini yaşını eğtimini medeni halini söyledim(kız 36 yaşında üni mezunu bekar fiziksel olarak hoş biri) söyledim

kadında kardeşimde 36 yaşlarında mühendis işi gücü hali vakti yerinde evlenmek istiyor bir görüştürsek mi

kıza sorayım görüşmek isterse görüşsünler dedim

sorduğumda olur neden olmasın görüşelim ama sizde gelin başta beraber otururuz sonra ayrı masalara geçeriz dendi

başta kabul etmek istemesemde arkadaşımı kıramadım

dediğim gibide oldu bir mekanda oturuldu

kızın yaşını öğrenince adam kızaa ailemle birlik oturmak istiyorum tek şartım bu demiş

tabiki kız kabul etmedi

sonra arkadaşım biraz moral bozukluğuyla ayrıldık

adam istemedi kızın ağzından hayır dedirtti

çok kötü hissetim bir çeşit kandırılma gibi

sonra ablaya sordum madem yaş sınırı vardı kardeşinin bizi buralara neden getirttin

dedği şeye bakarmısınız ne olmuş sen serbest kadınsın

ne diyorsun sen diye parçalamak istedimde neyse dedim boş ver

bu olay pazar günü yaşandı

bugün tekrar gördüm abla olacak kadını

bana kız ne diyor dedi,

parçalarım seni dedim sen benimle dalga mı geçiyorsun bu ne cürret

kadın ağlamaya başladı

ağlama sus diye bağırdım

benim suçum yok kardeşim falan filan dedi ya sus diyorum dedim

orada bulunan bazıları beni kınadı dayanamadım çıktım

öyle öfkeliyim ki anlatamam

evime geliyorum

yolda bir kadın belediyenin diktiği gülleri yoluyor

ona çemkirdim

biraz insan olun medeni olun yahu bir şeyde olması gerektiği gibi kalsın

Ben mi çok aksiyim bana mı denk geliyor böylesi

Çok benziyoruz diyorum ve hak veriyorum. Politik olmayı beceremeyecek kadar manyağım ki size manyak lafını kendimle beraber iltifat olarak söylüyorum lütfen saygısızlık olarak almayın. Bu dürüstlük ve aynı zamanda kibarlik seviyesi bizi arada geriyor ve dürüstlükten veremediğimiz ödünü kibarlıktan vererek sinir atıyoruz sadece bu. Kınayan kınasın; otursun kendi kınasını yaksın.

Ben de seni kınıyorum kusura bakma, lakin daha fazlasını yapmadığın için... terbiyesizlere bak ya

sizde arkadaşınıza karşı mahcup oldunuz iyi dayanmışsınız yine de. hak ettiler sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…