- 29 Eylül 2016
- 279
- 256
- 53
Keşke herkes sizin gibi olsa. Tepemize çıkardık saçma insanları.Konuyu okuyan herkese teşekkür ederim ilk
Ben konuyu size tarafsız ve net olarak yazayım sizde objektif olarak yorumlarsanız sevinirim
arkadaş ortamında tanıdığın bir kadın yanımda dolaşan arkadaşımı sordu kimdir nedir diye
bende ismini yaşını eğtimini medeni halini söyledim(kız 36 yaşında üni mezunu bekar fiziksel olarak hoş biri) söyledim
kadında kardeşimde 36 yaşlarında mühendis işi gücü hali vakti yerinde evlenmek istiyor bir görüştürsek mi
kıza sorayım görüşmek isterse görüşsünler dedim
sorduğumda olur neden olmasın görüşelim ama sizde gelin başta beraber otururuz sonra ayrı masalara geçeriz dendi
başta kabul etmek istemesemde arkadaşımı kıramadım
dediğim gibide oldu bir mekanda oturuldu
kızın yaşını öğrenince adam kızaa ailemle birlik oturmak istiyorum tek şartım bu demiş
tabiki kız kabul etmedi
sonra arkadaşım biraz moral bozukluğuyla ayrıldık
adam istemedi kızın ağzından hayır dedirtti
çok kötü hissetim bir çeşit kandırılma gibi
sonra ablaya sordum madem yaş sınırı vardı kardeşinin bizi buralara neden getirttin
dedği şeye bakarmısınız ne olmuş sen serbest kadınsın
ne diyorsun sen diye parçalamak istedimde neyse dedim boş ver
bu olay pazar günü yaşandı
bugün tekrar gördüm abla olacak kadını
bana kız ne diyor dedi,
parçalarım seni dedim sen benimle dalga mı geçiyorsun bu ne cürret
kadın ağlamaya başladı
ağlama sus diye bağırdım
benim suçum yok kardeşim falan filan dedi ya sus diyorum dedim
orada bulunan bazıları beni kınadı dayanamadım çıktım
öyle öfkeliyim ki anlatamam
evime geliyorum
yolda bir kadın belediyenin diktiği gülleri yoluyor
ona çemkirdim
biraz insan olun medeni olun yahu bir şeyde olması gerektiği gibi kalsın
Ben mi çok aksiyim bana mı denk geliyor böylesi
Hadi ya bu işleri girince seninle dalga geçen birini hoş görüp kibarca cevap mi vermek lazımmışNe yapmanız gerektiğini cevabın içinde yazdım.
Ya bu işlere hiç girmeyecein ya da bu Saçma sapan hareketleri Göze alacaksın.
Keşke herkes sizin gibi olsa. Tepemize çıkardık saçma insanları.
Evet söylenmişti lakin sanki hiç söylenmemiş gibi tepkiler verildiYaşını başta söylemişsiniz zaten. Belki gerçekten ailesiyle bir oturmak istiyordu yaşıyla bağımsız olamaz mı bu kararı? Yani size yaşından dolayı olmadı dediler mi siz mi öyle düşündünüz acaba?
Yok İnanki kadın ukala ve küçümser tarzaydi üslubuSerbest kadınsın derken, boş zamanın var demek istemiş olabilir mi?
hani boş zamanın var, buraya gelmek senin için zor olmamıştır gibi...
ben olsam kıza mahcup olduğumu kadına belirtirdim ama bağırmazdım
çiçekleri toplayanı da nazikçe uyarmak daha etkili ve şık bir davranış diye düşünüyorum
Her Şunla şunu tanıştıralım diyen birine aracı oluyor musun ?Hadi ya bu işleri girince seninle dalga geçen birini hoş görüp kibarca cevap mi vermek lazımmış
Kusura bakma o kadarda olmaz
Ayrıca maksadın ne bilmiyorum ama medeni bir insan misali buda bir yorumdur diyor ve geçiyorum
Vah vah demene ne ihtiyacım var nede bir beklentimHer Şunla şunu tanıştıralım diyen birine aracı oluyor musun ?
Çok güvendiğin kişiler dese hadi diye aracı olur insan.
Hiç tanımadığın birinin böyle bir olayına karışırsan böyle tepkilere de hazır olman gerekir.
Ayrıca hadi ya ! Ne demek ? ben fikrimi söylüyorum. Eleştiri kabul edemeyeceksen konu da açmasaydın. Illa Haklısın vah vah mı demem gerekiyor. Herkes fikrini söylüyor en nihayetinde.
Ay afedersiniz ama çüş. Bi tane mi çocuk doğuracaksın ne ya. Sanki damızlık arıyorlar:/Evet söylenmişti lakin sanki hiç söylenmemiş gibi tepkiler verildi
Masadayiz kizin yaşını sordu adamın ablasi
Ya 36 hım çocuk nasıl olacak bir tane mi doğuracak sin
adamın evi arabası işi var ailesi ile oturacak biri değil zaten ablasida laf arasında
Herşeyi hazır bir tek gelin lazım bize demişti
Ki mimiklerden bile anlaşılıyordu
Kızın yasini problem yaptıkları
Neyi Gündeme getirmişim ?Vah vah demene ne ihtiyacım var nede bir beklentim
Buda bir yorumdur diye yazmıştım zaten
Her aracı ol diyene aracı olmam okuduysan kız arkadaşım di diye yazmış istemediğim halde olayın içine çekildim
Ama isteyerek bile olsa bu kimseye sana çirkin davranma hakkını vermez
Öyle birine tereddüt etmeden haddini bildiririm
Herkes haddini bilecek
Birde siz bir hafta önce açılan bir konuyu neden tekrar gündeme getirdiniz
Bu olayı pekte hatırlamak istediğimi söyleyemem
O kadar kötü hissettim ki bunu ifade edememAy afedersiniz ama çüş. Bi tane mi çocuk doğuracaksın ne ya. Sanki damızlık arıyorlar:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?