Haksız mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

denizkenarindan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
238
345
33
Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?

Kendisini unutun

Benim sevgili de annesinin doğum gününü unutan biri o kadar önemsemiyor ama ben ilişkimizin başında kesin bir dille uyardım. Doğum günlerine değer veririm, özel günlere... Eğer senden bir söz, bir samimiyet bir hediye göremezsem beni sevmediğini düşünür ve kıyameti koparırım dedim. Henüz doğum günüm gelmedi ama unutmayacağından eminim çünkü kesin bir dille söyledim önemli olduğunu.

Sizde önemini anlatın ve eğer hala umursamazlığa devam ediyorsa bence size değer veren biriyle birlikte olun.

Tabiki hediye, sürpriz parti ya da başbaşa güzel bir organizasyon herkes düşünemiyor ya da yapamıyor diyebiliriz ama hiç kutlamamak da asırı garip geldi. Sonuçta doğum günü. Ben sevmiyorum böyle özel günleri dese, e ben seviyorum kardeşim derim ben üzülüyorum sana da diyorum bir zahmet bir önemse derim yani…

Umursamazlık Değil sanki doğru kelime ama ben olsam yol verirdim. Bu saatten sonra kutlasa bile sizin zorunuzla olacak o da çok sürmez. Boşuna dememişler sokma akıl yedi adım gider diye.

Ayy sevgililikte bunlar dikkat ediliyor evliyken umrunda olmuyor Beni dinle ne olacak canım sende bosver gitsin doğum gününü bu işler böyle bu konuda kıt olabiliyorlar biz alıştık kafana takma sende unut kutlama bu işler karsilikli

Başka konularda nasıl peki? Vurdumduymaz olup olmamasını sadece doğum gününüzü kutlamamasına mı bağladınız. Belki özel günlere değer vermeyen, kendi doğum gününü bile unutan tiplerdendir. Onun haricinde size değerli hissettirdiği oluyor mu. Bu arada doğum günleri benim için de inanılmaz önemlidir, bende üstteki bir arkadaşın da dediği gibi baştan ciddi bir şekilde belirtmiştim sevgilime.

İlkinde uyarmışsın, seni çok önemseseydi bu yıl kutlardı. Bence aşırı duygusalsın çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağlamak falan.
Ayrıca kendi değerini onun doğum günü kutlamasıyla mı ölçüyorsun. Bence başka ölçütler bulmalısın. Bu kadar düşündürüyorsa ayrıl gitsin

Bunun haricinde evet hep değerli hissettirirdi, o yüzden arada kaldım. Geçen sene kutlamadığında, onunla ciddi şekilde konuşmuştum, bu sene hevesle beklerken şok oldum. Ama şehir dışındaki yeğeninin doğum gününü unutmaz, hediye yollar... Ben bitirmeye çalışınca da kıyamet kopuyor, kendini suçluyor, asla bitirmeme izin vermedi.

Onun izin vereceği bişey değil, bitirmek. Burda mesele doğum günü değil. Mesele senin değer verdiğin şeye, inat ile değer vermemek. Ille çicek olmasina gerek yok yada bir organizasyon. Onu bende yapamazsim. Bir iyiki doğdun, iyiki varsin, bu kadar zor olmamali.

Hele ki yiğenine yapiyorsa, sana değer vermiyor işte. Ayrildiğinda bir iki kelime demesine bakma, icraat önemli. Adamda o yok. Ancak bik bik bik. Zamaninda yapsaydin işte. Yok öyle hem yemek hem pasta dursun. Kendine değer ver konu sahibi. Yol ver ona.

Ay boyut atlayınca da bir şey olmuyor adam ( eşim ) özel günleri sevmiyomuş , sevmek illa özel günü kutlamak değilmiş , hayatım çok pintiyim demiyor da .
Evlilik ,doğum günü ,tanışma,sevgililer günü.... Ne bitmez günler der .Sevgisinden şüphem yok ama işte,bazen söylüyorum söyleniyorum neden hatırlamıyorsun, dediği "BEN BİR ÖKÜZÜM tamam mı ? " diyor O da biliyor kendini
Bence sizin sevgilinizde de var aynısından .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…