Haksız mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fazlasıyla haklı bir sebep
Ayrıntı gibi bile görünse, ayrıntılar önemlidir, gerçekliğe ipucu olur

İlla bir şey alıp da kutlamasına gerek yok. İki kelime yeter. O kutlamıyorsa sizde kutlamayın bu kadar basit.

Erkekler bizim kadar önem vermiyor özel günlere ama şu da bir gerçek ki erkekler sevgililik dönemlerinde ekstra bir şirin görünme çabalarına giriyor. Benim böyle bir sevgilim olsaydı bende kendisini unuturdum ki biraz empati yapsın.

denizkenarindan
merak ettim bu soruların cevabını ondan etiketledim sizi :)
Merhaba G gulendam_34 :) yeni üye olduğum için bilemediğimden gözümden kaçmıştır.Gerçek doğum gününü bilmiyor ben ısrarla öğrenmesi için üstelerdim hep geçiştirirdi, ilk beraber doğum günü 2020'de öyle havada kaldı, doğum gününü öğrendik 2021'de covid oldu, karantinadaydı evine çiçek ve çikolata göndermiştim.Ne yaptın derseniz; Engelledim, bitti dedim, başka numaradan ulaştı, böyle şeyler olmasın diye engeli kaldırmak durumunda kaldım. O günden beri kendini affettirmeye uğraşıyor ama sırf ben ayrılmak istediğim için. Kabul etmiyorum görüşmüyorum bahane buluyorum

sizin hassasiyetinizi bile bile ikinci defadır böyle yapmamalıydı
artık hakkınızda hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…