- 30 Nisan 2019
- 1.230
- 3.458
- 133
- Konu Sahibi denizkenarindan
-
genel olarak umursamaz ınsanlarla zaten hayat gecmez ınsanın ömrunu torpuler onlarMerhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Sizi cok önemsemiyor bence ,zira hoşlanmasa da basit bir buket çiçek göndermek zor değil. Simdiden bu şekilde inatla bildiğinden şaşmayan biri ileride level atlarMerhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Bunun haricinde evet hep değerli hissettirirdi, o yüzden arada kaldım. Geçen sene kutlamadığında, onunla ciddi şekilde konuşmuştum, bu sene hevesle beklerken şok oldum. Ama şehir dışındaki yeğeninin doğum gününü unutmaz, hediye yollar... Ben bitirmeye çalışınca da kıyamet kopuyor, kendini suçluyor, asla bitirmeme izin vermedi.
Siz onemsemeseniz sıkıntı yok. Ama siz onemsediginiz halde umursamamasi çok çirkin.Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Şehir dışındaki yeğene değer verebiliyor demek ki.Bunun haricinde evet hep değerli hissettirirdi, o yüzden arada kaldım. Geçen sene kutlamadığında, onunla ciddi şekilde konuşmuştum, bu sene hevesle beklerken şok oldum. Ama şehir dışındaki yeğeninin doğum gününü unutmaz, hediye yollar... Ben bitirmeye çalışınca da kıyamet kopuyor, kendini suçluyor, asla bitirmeme izin vermedi.
bilinçli olduğunu düşünüyorum, seven insan sevdiğini mutlu etmek ister. kutlasa hediyede almak ister. bence sadece bu değildir değersizliği, çok vardır ama siz görmek istemiyorusunuz. eğer görürseniz kalbiniz sizliyacak ayrılmak zorunuda kalacaksınız. o yüzden bir çok şeyi sümen altı edip normalleştirmiş olabilirsinizMerhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Belki parası yoktu adamın...1 dal cop getirseydi bu sefer de cimri ucuz pis adam olurdu.1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı,
Şehir dışındaki yeğenine alıyormuş ama demek ki var parası.Belki parası yoktu adamın...1 dal cop getirseydi bu sefer de cimri ucuz pis adam olurdu.
En iyisi unutmuş gibi yapmak dedi bence.
özel bi günü de hatırlamayacaksa neden hayatımızda var ki? ben olsam ayrılırdım;Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?