- 29 Mayıs 2021
- 14.311
- 93.130
- 548
- 36
- Konu Sahibi denizkenarindan
-
Benim eski sevgilim de dalga geçer gibi on gün öncesinden “ senin doğum günün ne zamandı ki ya bu gün müydü ehehehhe” demişti. Bir yıl önce kutlamıştı halbuki. Tabii o zamanlar tavlama aşamasındaydı. İş ciddileşince dalga konusu oldu. İşte kendisi de eski oldu. Güle güle öylesine.Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Bu size özgü bir durum yaniBunun haricinde evet hep değerli hissettirirdi, o yüzden arada kaldım. Geçen sene kutlamadığında, onunla ciddi şekilde konuşmuştum, bu sene hevesle beklerken şok oldum. Ama şehir dışındaki yeğeninin doğum gününü unutmaz, hediye yollar... Ben bitirmeye çalışınca da kıyamet kopuyor, kendini suçluyor, asla bitirmeme izin vermedi.
hangi konularda bitirmek istedinizBunun haricinde evet hep değerli hissettirirdi, o yüzden arada kaldım. Geçen sene kutlamadığında, onunla ciddi şekilde konuşmuştum, bu sene hevesle beklerken şok oldum. Ama şehir dışındaki yeğeninin doğum gününü unutmaz, hediye yollar... Ben bitirmeye çalışınca da kıyamet kopuyor, kendini suçluyor, asla bitirmeme izin vermedi.
Genel hali nasıl? Doğum gününde bi aramayan bi mesaj bile atmayan adamın zaten genel hali de ilgisizdir Tartışsanız arar mi mesela? Ya da ilgisiz mi?Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
İşte bu kadar basitözel bi günü de hatırlamayacaksa neden hayatımızda var ki? ben olsam ayrılırdım;
onun önemsememesi / benim önemsemem =uyuşmuyoruz.
Çabalıyor ama bu 2 olduğu için, böyle yapıp sonra gönül almalarla geçiştirecekse, yorumlardaki gibi düşünüyorum ben de.Sevgilimle birlikte olmaya başladıktan 1 ay sonra doğum günümdü. Daha başlarken "senin doğum günün ne zaman, ben önem veririm böyle şeylere" dedim. O söyledi ama bana sormadı bile. Doğum günüm yaklaştı unutmayı geç adam bilmiyor ki tarihi diye kendimi yiyip durdum. Ama kendisi bakmış ve tabii ki kutladı.
Kutlamasaydı? Evet üzülürdüm ama sonrasında eminim telafi ederdi. Kesinlikle gönlümü alırdı. Sizinki ne yapıyor? Sonrasında durumu toparlamak için çabalıyor mu yoksa öküz gelmiş öküz mü gidiyor?
Öyleyse direkt sepet.
Normal zamanlarda nasıl? İlgisini belli eder mi her daim, gönlünüzü hoş edecek şeyler yapar mı?Çabalıyor ama bu 2 olduğu için, böyle yapıp sonra gönül almalarla geçiştirecekse, yorumlardaki gibi düşünüyorum ben de.
Doğum günününde çiçek gönderip, iyi ki doğdun deyip bir iki çift güzel laf etmekten aciz adamın normal zamanda çok ilgili alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Doğum günlerine önem vermiyordur başka zaman nasıl sorgulamaları hikaye bence.
Geçen sene bunun lafını da yapmışsınız üstelik. Zorla da insanlara birşey yaptırmıyorsunuz gördüğünüz gibi. Sizin için önemliyse devam etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?