Haksız mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genel hali nasıl? Doğum gününde bi aramayan bi mesaj bile atmayan adamın zaten genel hali de ilgisizdir Tartışsanız arar mi mesela? Ya da ilgisiz mi?
Mesela tartıştığımızda gönlümü almayı bilir ama bir zahmet olacak onu da yapsın... Düşünüyorum genel halini şu an. Genel hali iyi ilgili ama zaten bir ilişki içerisindeysek böyle olmalıyız yani, değil mi ama... Öyle de olmazsa napayım ben öyle ilişkiyi

Konuşun bence bu konuyu. Özel günlri kutlamanı çiçek böcek göndermeni istiyorum diyin.

cvb bını yaz merakla bekliorum :))

Gerçekten öyle gerçek kişiliğini görmüş oldum böyle. Böyle bir unutkan hali var genelde gözlemlediğim. Aynen öyle vahim bir hali var. Kardeşlerinin doğum günlerini de kutladığını görmedim. Yeğenininkini kutlar, yukarıda bir mesajda yazmıştım o durumu.

Doğum gününe önem vermeyen biri mi sevgiliniz? Bazı erkekler öyledir önemli görmez bu tür günleri ve kutlama gereksinimi duymazlar.
Ben de bilemedim... Ama bu tavır kesinlikle bir değersizlik, önemsememe vb hisler yaşattı bana, o yüzden bitirmeye kararlıyım artık bunu yaşamak istemiyorum

Normal zamanlarda nasıl? İlgisini belli eder mi her daim, gönlünüzü hoş edecek şeyler yapar mı?
Genelde mutlu ederdi beni ama bu olaylar "unutkan, önemsemeyen" vb biri olduğunu ortaya çıkardığı için, hayattaki başka konularda da yıpratabileceği fikri verdi bana. Buradan yola çıktım bitirme kararı aldığımda

Bir kere olsa insalık hali diyeceğim ama ikinci olması direkt ayrılma sebebidir. Kırıldığınızı söylemenize rağmen sizin için bir şey yapmamış.

Basliga cevap; hayır, demanstir

Haklısın bacım.. vur tekmeyi hiiiiççç uğraşma

Bu olaylar dediğiniz sadece doğum gününü kutlamaması mı yoksa başka şeyler de var mı? Açıkçası konudaki yorumlara şaşırdım. Sadece doğum gününü kutlamadı diye ayrılmanız söylenmiş. Kimi insan doğum günlerini önemsemez, unutabilir. Ama normal günlerde de sevgisini belli eder, ilgisini esirgemez, normal zamanlarda hediye alıyorsa vs o halde sadece doğum gününü kutlamadı diye ayrılmak bana mantıklı gelmiyor.

Ayrıl sevmiyor seni.

Bilemiyorum. Unutanlara karşı empati yapamıyorum. Günü yanlış hatırlamasını ( artı eksi 3-4 gün) anlayabilirim.
Ama nasıl olurda insan 2 yıldır hayatında olan kişinin doğum gününü bilmez yada unutur aklım almıyor gerçekten.
Hayır, ilişkiye önem vermiyo, sevmiyo, öylesine devam ediyo falan desek bile, mantıklı değil. Yine de 2 yıldır beraberse ve ayrılmadıysa aldatmadıysa yine elinde daha da fazla tutmak istiyordur seni anlamına gelir bence ve yine doğum gününü takip eder.
Gerçekten hiçbir fikrim yok..
Sen trip yaptığında o ne karşılık verdi onu merak ettim?

Merhaba, 2 seferdir kutlamamasını kastettim. Sevgisini ilgisini hep hissediyorum... Ama, düşündükçe düşündüm, genel olarak böyle önemsemeyen, bir şeyleri akıl edemeyen, umursamayan bir insan... Böyle birinin ileride daha ciddi konularda da yorup yıpratacağı için bitirme kararı aldım. Doğru mu ediyorum yanlış mı ediyorum bilmiyorum

Kendiniz için iyi olan ve doğru olan kararı verirsiniz umarım..

Engelledim, bitti dedim, başka numaradan ulaştı, böyle şeyler olmasın diye engeli kaldırmak durumunda kaldım. O günden beri kendini affettirmeye uğraşıyor ama sırf ben ayrılmak istediğim için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…