Haksız mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutlu bir gün olsun inşallah

Umursamaz olsa ilk yil da kutlamazdi. Gönlü gecince kutlamayi birakip "umursamazim" diyor. İki yüzlü bir insan bu. Evlenseniz çok daha beter ilgisizliklerine maruz kalacaksiniz bence. Birakin bu adami gitsin. Umursamaz olan en baştan sevgili edinmesin, insan umursanmayacagi bir ilişkide olmak zorunda degil. Özel hissetmedikten, hissettirmedikten sonra bir manasi yok.

2 yıl üstüste doğum günü unutmak baya bir öküzlük kusura bakmayın, sizi hiç umursamıyor. Söylediğinizde ne diyor peki?
Farklı bir gün kaydetmiş. Aklında bunu bile tutamamış yani. Yanlış kaydetmişim bir daha böyle olmayacak gibi şeyler dedi. Bir daha böyle olmayacak zaten seneye doğum günümü seninle kutlamicam dedim. Seneye doğum gününde evli olucaz diyor. Böyle cümleler kuruyor devamlı ama affedemiyorum bu 2 oldu

Çabalıyor ama bu 2 olduğu için, böyle yapıp sonra gönül almalarla geçiştirecekse, yorumlardaki gibi düşünüyorum ben de.
Haklısınız. Senede 1 defa olan özel bir gün sonuçta.. Yine de bunun dışındaki davranışlarını, kendinizi nasıl hissettirdiğini de ölçüp biçin.

Ayrılmalısın.
Doğum gününü unuttu diye değil seni önemsemediği için.
Sen de biliyorsun ki her daim seni özel ve mutlu hissettirse doğum gününü unutmasına takılmazdın.

Normalde sizle çok ilgili, alakalıdır, sevgisini , verdiği değeri çok hissediyorsunuzdur, o zaman devam edin. Ama genelde de umursamazsa ayrılmanız gerekir bana göre.

Gerçekten bitirmeme izin vermiyor derken ciddiydim. “Mümkün değil, ben kendimi affettiricem, ben böyle biri değilim, sana nasıl böyle yaptım kendime çok kızıyorum” “Ben ya seninle olurum ya da kimseyle olmam. Sensiz yapamam edemem” vs diyor ben bitirmek isteyince

Benim eşim o zaman ki sevgilimken zırt pırt hediye çiçek gönderirdi. Bende tavlamak için yaptığını düşünürdüm hatta arkadaşlarım dalga geçerdi befor after’e görelim diye.Evlenince de değişmedi birşey hala aynı. Hatta dün akşam elinde bir demet kokina ile geldi yeni yıl geliyor diye. Birgün atlasa veya unutsa bunu sorun etmem çünkü önemsediğini biliyorum.

Yani bu tarz bi adam doğum gününü unutsa sizden daha çok üzülür eminim. Onun dışında da değerli olduğunuz hissettiriyormuş 1 özel gün için gerilime gerek olmaz bu tarz ilişkilerde :)

Kokina demişken, laf arasında çok seviyorum dedim umarım alır ahahshs

ilişkiyi bitirememek , izin vermiyor ne demek ?
çocuk musunuz siz? o isterse ilişki biter, yoksa şekildeki gibi devam eder yani
ilişkide söz hakkınız bile yok. adam da haklı olarak aman birşey olmaz diye sallıyor sizi. durum bu , ciddiye alınmıyorsunuz

Hadi bakalım inşallah alır güzel bir dilek dilersiniz her ikiniz için.

her konusmanizda benim dogum tarihim nedir diye sor. her gun her gun diyince ezberler ve beyni aktif olarak uyarilir. bazi erkekler boyle salak ne yapalim. acik konusman gerektigi kesin ama bilerek de hediye almiyosa def et gitsin onu

Aynen öyle...anca bik bik bik

Değer verdiğin kişi tarafından önemsenmemek gerçekten üzücü. Doğum günleri özel olmalı. Hadi 1 kere unuttu diyelim bunun bir mahcubiyeti olmalı, telafisi olmalı ve bir daha tekrarlanmamalı..
ben de böyle düşünüyorum...Geçen senenin bir mahcubiyeti olmalıydı, telafisi olmalıydı bu sene.

aldım kendime, doğru söylüyorsunuz :)

çok haklısınız, katılıyorum, çok teşekkür ederim

sert tavırlanın bu sefer kolay kolay affetmeyin
siz ne yaptınız doğum günlerinde?
bide kızdığınızı belli ettiniz mi?

evet 2.yi de affedersem gayet de 3.yü de bekleyeyim ben. Sizinle aynı fikirdeyim...

Maşallah size insanın içinde olacak işte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…