Haksız mıyım?

Söylüyorum ki. İnanın anlamıyor. Çalışmam lazım diyince sen çalış ben çıkarım diyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum

Var tabi. Ama genelde evden çalışıyoruz. Bunu deneyeceğim teşekkür ederim

Yapmaz ki, ders çalışmam lazım der. Bir salak benim çünkü

Söylüyorum ki. İnanın anlamıyor. Çalışmam lazım diyince sen çalış ben çıkarım diyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum

Aradiginda net olun. Cat kapi mi geldi kapiyi acmayin. Bunlar sizin ayibiniz olmaz onun ayibi olur. Ben sizden hic netlik almadim. Aman kirilmasin, aman alinmasin havasi aldim. Nickiniz bile yumusaksurat. Insanlara hayir demek sizi kotu biri yapmaz aksine durust yapar.

Çocuğum okula gidiyor zaten, on yaşında.

Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. Bu huyumdan tiksiniyorum inanın

Mesai noktamdayım çağırılıyorum artık diyebilirsiniz.

Bence de madem bu kadar yakınsınız , iş istemek de gayet normal :) size destek olmasını isteyin

İş saatleri içinde gelme üstlerim tarafından uyarıldım dikkatim dağılıyor demelisin. Anlamıyor ise hazır geldin ben çalışırken yemek hazırla bana yardım etmiş olursun de. Bir gün yemek yaptır, bir gün temizlik, bir gün çocukla ilgilendir hatta banyosunu yaptır benim yükümü hafiflet diyerek. Bir kaç gün sonra ayağını keser diye düşünüyorum..

Ne kadar ayıp, kuzensiniz sonuçta aranızda böyle şeylerin lafı olmamalı.

Mesela ders saatindeyken onu aramalısınız, açmıyorsa mesaj çekmelisiniz. Bugün de gel mutlaka bekliyorum demelisiniz. Evde yemeklik kalmamış gelirken markete uğra da göndereceğim listeyi al ben çıkamıyorum demelisiniz. Ani bir toplantı çıktı yemeği sen hazırla da beraber yiyelim demelisiniz. Çocuğun ödevine yatişemedim bir bakıver demelisiniz. Çocuğu bir saat kadar parka çıkarır mısın demelisiniz. Yatıya kalırsa bulaşıkları masada çocuğu yanında bırakıp eşinizle kahve içmeye çıkabilmelisiniz. Aranızda teklif yokmuş madem bence gayet makul istekler.

İnsanları kendi silahıyla vurmak en etkili yöntemdir. Bunu her konuda işe yaradığını defalarca deneyimleyerek gören biri olarak söylüyorum.

Yani işten kovulmak pahasına misafir agirlayani ilk kez duydum . Hayır demek ve sınır çizmek için eğitimler var acil almalisiniz gerçekten bu sorun çözüldü diyelim başkasıyla uğraşırsınız

Haklisiniz acikca soyleyin ben artik cok yoruldum geliceksen yemegini kendin yap calisirken artik seninle ilgilenemiycem mesai saatleri icinde de lutfen gelme islerimi halledemiyorum falan filan kesin dille musait degilim diyin kalma konusundada ne alaka ya evli insanlarin evini can sikintisini gidermek icin kullaniyor fazla musade gostermissini

Benzer bir durum yaşamıştım ben de yakın zamanda.Eşimin kuzeniydi kişi.Açıkça rahatsızlığını belli ediyordu kuzenine eşim.Ama o salağa yatıyordu.Ne zaman ki bizle işi bitti eşimin numarasını bile silmiş,beni bir kere de aramadı.Yaniii herkes herşeyi biliyor,anlıyor ama işine nasıl gelirse öyle devam ediyor

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bir yanım rahatsız olmakta haklı olduğumu bilse bile diğer yanım böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyordu...
Ama sizin yorumlarınızdan sonra anladım ki sorun benim vicdan azabı çekmemmiş.d.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…