Haksız mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar diliyorum fikirlerinize ihtiyacım var demin eşimle büyük bir kavga ettim sebebi de şu an eşimin annesi eşimi arayıp deprem bölgesine görevlendirme oluyormuş bu taraflara gelin yerleşin dedi direk emir kipiyle gelin . Ben de çok sinirlendim yemekteydik annen niye her şeye karışıyor bu bizim kararımız her şeye burnunu sokuyor der demez düzgün konuş diyerek yemekleri fırlattı ve benden özür bekliyor ben hakaret etmedim yani annem ne derse o kafasında bile benim sözlerimin hükmü yok . Benim ailem dese hoşuna gider mi dediğimde onlar diyemez diye çıkıştı

Özür falan dilemeyin, eşinizin huyunu bildiği için her şeye karışıp huzursuzluk çıkarmaya çalışıyor kayınvalideniz. Muhtemelen başka konularda da böyledir.

Şuan orada yaşayan insanlar bile ev bulamıyor, siz gidince ne şartlarda yaşayacaksınız? Alsın gönlünüze göre ev, gidin madem.
Geri adım atmayın, zaman verin eşiniz düşünüp mantıksızlığını anlasın. Ha, anlar mı diye sorarsanız, çok zor..

En büyük sorun eşiniz, anacı adamlar asla değişmez.Zamanla değişir diye beklerseniz boşuna omrunuz biter.Ustelik ailenize hiç saygısı yok Doğal olarak size de.Oturun düşünün ya çekin susun ya da gidin karar sizin.

Bazen haklı olsak bile ağzımızdan çıkan sözler bizi haksız duruma düşürebilir. Burnunu sokuyor demenize sinirlenmiş olabilir. Ama o da yemekleri dağıtmasaydı iyiydi. O da bunun için özür dilemeli.
Yorumunuza kesinlikle katılıyorum , birşeyi demenin birsürü yolu var, yanlış şekli seçerek basit bir konu çok saçma yerlere gidebilir

İyi akşamlar diliyorum fikirlerinize ihtiyacım var demin eşimle büyük bir kavga ettim sebebi de şu an eşimin annesi eşimi arayıp deprem bölgesine görevlendirme oluyormuş bu taraflara gelin yerleşin dedi direk emir kipiyle gelin . Ben de çok sinirlendim yemekteydik annen niye her şeye karışıyor bu bizim kararımız her şeye burnunu sokuyor der demez düzgün konuş diyerek yemekleri fırlattı ve benden özür bekliyor ben hakaret etmedim yani annem ne derse o kafasında bile benim sözlerimin hükmü yok . Benim ailem dese hoşuna gider mi dediğimde onlar diyemez diye çıkıştı
Eşiniz ne dedi,gitmeyi düşündü mü? Size veya annesine bununla ilgili bisey dedi mi?

Herkes adamın masayı devirmesini ne kadar normal karşılamış 😶 Şunu bir kadın yapsaydı yerin dibine sokardınız ve evet kadın burnunu sokuyor her şeye demekte haklı, gayet de oradan yönlendirmeye çalışmış. Hadi oğlunu yönetiyorsun, gelinine ne hadle karışıyorsun?

Valla zerre belli etmiyorlar
Aslında çok belli ediyolar, en basiti burda konu açınca dışarıdan gözler çat çat söylüyo sinyallerin nereden geldiğini. Ama evlenicem diye gözlete perde iniyor görmüyorsunuz veya görmek istemiyorsun , değişir diye düşünülüyo vs. Bu adam böyle gelmiş böyle gider. Boşanmaya niyetiniz var mı? Yoksa coşturmayın bari adamı. Bu adam bu işte

Ailelere he deyip geçin. Her dediklerini yapmak zorunda değilsiniz. Eğer eşiniz ailenisinin her dediğini yapmıyor, size danışıyorsa birbirinizi kırmanın lüzumu yok. Ne olursa olsun kimse ailesine kötü söz söylenilmesini istemez ama onun tepkisi de fazla olmuş

Aslında çok belli ediyolar, en basiti burda konu açınca dışarıdan gözler çat çat söylüyo sinyallerin nereden geldiğini. Ama evlenicem diye gözlete perde iniyor görmüyorsunuz veya görmek istemiyorsun , değişir diye düşünülüyo vs. Bu adam böyle gelmiş böyle gider. Boşanmaya niyetiniz var mı? Yoksa coşturmayın bari adamı. Bu adam bu işte
Annemin dediği haklı doğru annem sen yanlışsın diyor beni soğutuyor böyle böyle hem kendisine hem annesine karşı. Boşanmayı bilmiyorum direk hayır da diyemiyorum

Ailelere he deyip geçin. Her dediklerini yapmak zorunda değilsiniz. Eğer eşiniz ailenisinin her dediğini yapmıyor, size danışıyorsa birbirinizi kırmanın lüzumu yok. Ne olursa olsun kimse ailesine kötü söz söylenilmesini istemez ama onun tepkisi de fazla olmuş
Annesi ne derse yapıyor kukla gibi zaten bu kadar beni sinirlendiren o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X