haksız mıyım...

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
arkadaşlar merabalar
direk konuya gircem
3 yıllık evliyim
eşime en başından beri iş yerinde ki hatunlarla gereksiz diyaloğo girmesini istemediiimi,
öyle laubalilikten hoşlanmadığımı hep söylüyorum
ama o buna aldırmıyo
gereksiz övgüler laubalilik,bi cıvıklık benim en nefret ettiğim şeydir

bugün ben banyodayken yine aradı kızın biri benim ki kıza bi övgüler yağdırıyo ki
ben de daha suyu açmamıştım duydum
çıktım kim neyi çok güzel yaparmış dedim
anladı suratımdan,senin saçma sapan triplerinle uğraşamam dedi
konuşmuyorum bende şimdi

sizce haksız mıyım
siz olsanız ne tepki verirsiniz
normal mi karşılarsınız

valla ben nolmal görmüyorum
zaten eşimde 3/4 tane civelek kız var onlara yapıo bu sinir olduğumu bile bile
ağır başlı kendini bilen hatunlar da var
onlara hiç övgü iltifat yok valla

çok öfkeliyim sizce haksız mıyım
ben mi abartıyorum

ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar
cevaplarınızı bekliyorum

Bu gereksiz övgüler ne tarz övgüler ?
Kim olsa rahatsız olur,haklısın
Seni sinirlendirmek için mi yapıyo acaba :44:

valla dediğin gibi kızına bağlı bu cıvıklıklar herkesle olmaz yani
haklısın arkadaşım koy tavrını gaz vermeyi sevmem ama bu konuda bende çok hassasım
geçenlerde benim eşimede bi kız dadandı neymiş iş arkadaşıymış
eşim sakin biridir öyle cıvıklık yapmadı ama konuşması samimiydi
kızda her bahaneye arıyor ikide birde valla koydum tavrımı üç gün konuşmadım
sora eşim her konuda beni arama ben belirli durumlarla alakalı olmuyorum demişte öyle bıraktı aramayı
bende ondan sora barıştım iyide yaptım bence
sanada şiddetle tavsiye ederim arkadaşım

sizce haksız mıyım
siz olsanız ne tepki verirsiniz
normal mi karşılarsınız

Valla benimki asla cesaret edemez bana böyle bir duygu hissettirecek de bana. Hele bir cesaret etsin.. O cilfelesdigi dilini koparır, o baktığı gözleride oynarım. Oyle bir ayariyla oynarimki.. Neye ugradigini sasirir. Bahzen şakasına bütün kizlar bana hasta der.. Bende ya öylemi.. Bende baslarım atmaya.. İste su oğlan, bu oğlan ve hemen o......tamam sussss sen kazandın der.
Bilmiyorum yani.. Altında kalma.. Ne sana böyle bir şey hissettire bilsin nede, gercekdende onunla bununla cilfelessin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gereksiz övgüler ne tarz övgüler ?
Kim olsa rahatsız olur,haklısın
Seni sinirlendirmek için mi yapıyo acaba :44:

o an konu neyse onla alakalı olur

eşimin huyudur bu
benim yanımda yapmaz normalde
ama bugün banyodaydım oda duymam sandı
ama daha suyu açmamıştım duydum konuştuklarınıişle
neyle ilgili olduğunu tam anlamadım ama benim eşimin huyudur zaten
diyorum hep ama 3 yıldır anlatamadım yaaaaa
sinirimden kapıyı çarptım
hiç bişii söylemedim

değilsiniz. mutlaka mutlaka tavrınızı koyun.
benim başıma tam tersi bir olay geldi 2 ayda facebookta ekleyen msnde ekleyen telefonumu alan evimi öğrenen özel işlerimde bana yardım eden benimle planlar yapan şehirler arası geziler düşünen en önemlisi benden hoşlandıgını en yabancı insan bile görse anlayacak bir insanın kız arkadaşı olduğunu öğrendim. ve en önemlisi bana kız arkadasım yok demişti bende ona göre davrandım çünkü bende etkilenmiştim. şimdi mi sadece iş için konusuyorum onada mecburum. şimdi o kız gelse burda beni anlatsa hakkı yani.
erkeklere asla yüz vermeyin gerekirse habersiz şekilde iş yerine gidin korksun sürekli gelebileceğinzden..

keşke bende çok istiyorum öyle bigün gidiiim pat diye ama
gidemiyorum ki

Haklısınız.

Ne övgüsü ne iltifatı mis gibi nikahlı karısı dururken.

Tavrınızı koyun,bu ne terbiyesizlik.

Haklısınız hemde çok.Evli bir erkeğin diğer bayanlarla muabbetine dikkat etmesi gerekir.Bekar olsa neyse laubalice konuşsun ama evli erkek o tarz konuşamaz.

bence de haklısın...evli barklı adam etrafındaki kadınlara biraz mesafeli olmalı

DİYORUM AYYYYNENNN BÖYLE DİYORUM AMA NEYMİŞ KAÇ YILLIK ARKADAŞIYMIŞ BENİM SAÇMA SAPAN TRİPLERİM YÜZÜNDEN KİMSEYLE KONUŞMUYCAKMIYMIŞ FALAN FİLAN

şu an hala konuşmuyorum onunla ayrı odalardayız gelip gönlümü bile almaya çalışmıyo

Kusura bakmasın ama onun en değerli arkadaşı karısıdır.Elin kadını için karısıyla konuşmuyor ama karısı için elin kadınıyla konuşmaktan vazgeçemiyor bu nasıl iş?

Bence de haklısın, eşin birde üste çıkmaya çalışıyor..

Ciddi ciddi karşına alıp konuş bence..

Bence çok haklısın, ben de olsam bu durumu kaldıramam. böyle davranan erkeklere de onlara yüz veren kadınlarada sinir oluyorum, bu tür erkekleri de buna izin veren kızları da Allah bildiği gibi yapsın.

Aynı durumu siz yaşasanız, saçma sapan trip olarak görür mü, bunu hiç sordunuz mu ?

Birgün tlf.nunuzu komple kapatsanız ve biriyle konuşur gibi iki üç cümle kursanız aynı eşinizin kurduklarından, duyunca ne hissedeceğine kendi karar versin.

Böyle oyunları hiç sevmiyorum, yazarkende tereddüt ediyorum fakat 3 senedir anlamamış sizi.

Allah kalbinize ferahlık, eşinize akıl ihsan etsin.

Benim cok severek dinledigim İlahi söyleyen Sanatci Sami Yusuf'un söyledigi bir söz var.
"Karımla evlendiğim gün, dünyadaki bütün Kadınların Cenaze Namazını kıldım".

Keşke bizim Adamlarda öyle yapsa.
Konu sahibi arkadaşim cok haklisin kolay kolay affetme.

sonuna kadar haklısın gerçekten ben de sinir olurum öyle cıvık kızlara ve onlara prim veren erkeklere..eşin anlamıyorsa bi şekilde tavrını kızlara belli etsen eşinden uzak dururlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…