sizce haksız mıyım
siz olsanız ne tepki verirsiniz
normal mi karşılarsınız
Bu gereksiz övgüler ne tarz övgüler ?
Kim olsa rahatsız olur,haklısın
Seni sinirlendirmek için mi yapıyo acaba :44:
değilsiniz. mutlaka mutlaka tavrınızı koyun.
benim başıma tam tersi bir olay geldi 2 ayda facebookta ekleyen msnde ekleyen telefonumu alan evimi öğrenen özel işlerimde bana yardım eden benimle planlar yapan şehirler arası geziler düşünen en önemlisi benden hoşlandıgını en yabancı insan bile görse anlayacak bir insanın kız arkadaşı olduğunu öğrendim. ve en önemlisi bana kız arkadasım yok demişti bende ona göre davrandım çünkü bende etkilenmiştim. şimdi mi sadece iş için konusuyorum onada mecburum. şimdi o kız gelse burda beni anlatsa hakkı yani.
erkeklere asla yüz vermeyin gerekirse habersiz şekilde iş yerine gidin korksun sürekli gelebileceğinzden..
bence de haklısın...evli barklı adam etrafındaki kadınlara biraz mesafeli olmalı
..........................................................................
DİYORUM AYYYYNENNN BÖYLE DİYORUM AMA NEYMİŞ KAÇ YILLIK ARKADAŞIYMIŞ BENİM SAÇMA SAPAN TRİPLERİM YÜZÜNDEN KİMSEYLE KONUŞMUYCAKMIYMIŞ FALAN FİLAN
şu an hala konuşmuyorum onunla ayrı odalardayız gelip gönlümü bile almaya çalışmıyo
DİYORUM AYYYYNENNN BÖYLE DİYORUM AMA NEYMİŞ KAÇ YILLIK ARKADAŞIYMIŞ BENİM SAÇMA SAPAN TRİPLERİM YÜZÜNDEN KİMSEYLE KONUŞMUYCAKMIYMIŞ FALAN FİLAN
şu an hala konuşmuyorum onunla ayrı odalardayız gelip gönlümü bile almaya çalışmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?