haksız mıyım...

[QUOTEBekar olsa neyse laubalice konuşsun ama evli erkek o tarz konuşamaz.[/QUOTE]

Laubalilik başka birşeydir. Kişinin evli veya bekar, kadın veya erkek ayırımı yapılmaksızın bence hiç kimseye yakışmayan bir şeydir ayrıca.

Son derece haklısınız! Bende aynı tepkileri verirdim, hic normal seyler degil normal konusmak varken övgüler yagdırmak, laubali sekilde konusmak neden yani?
Hic sevmiyorum böyle seyleri..

Esiniz sacma bir trip olarak görecegine önce bir kendine baksın, ya da aynı seyi sizin yaptıgınızı düsünsün, bakalım nasıl oluyor o zaman.

haklısınız valla..eşim benden başka kimseyle o derece samimi konuşamaz,kafasını kırarım..samimiyet olur ama evli bir adam da sınırlarını bilmeli.kusura bakmayın ama kızlar eşinizden yüz bulmasa o tür davranışlar içerisine giremez.

Sen de aynı şeyi yap ...
Çalışıyor musun ?
Ne bileyim bir yere gittiğinizde, herkese samimi güleryüzlü davran.
Sevecen, şirin :)
O da bunu görüp, "o ne öyle?" diyecektir...
Başka kadınlarla samimi olmanı kaldırabilmemi istiyorsun , laf yaptığımda trip diye adlandırıyorsun.
Ya sen de bana trip atma, ya da bu yaptığımın trip olmadığını anla diye bundan sonra çok sevecen bir insanım. de :)

çok mantıklı bir çözüm

leonela yorumlarına denk geliyorum konularda, resmin yazdıklarınla öyle uyumlu ki, seni okurken temel içgüdü filminden sharon stone o hal ve tavırlarıyla konuşuyor gibi hissediyorum

Erkekler ne kadar evli de olsalar sürekli bayanları yoklarlar.

Hepsi demiyorum ama geneli böyle...

Karşıdaki da bu meyile açıksa yandı gülüm keten helva.

Siz de söylemişsiniz sadece bir kaç tanesiyle böyle, diğerleriyle mesafeli diye.

Eşiniz yüz veriyor ki kızlar da böyle davranıyor. Bence kesinlikle net tavrınızı koyun.
Evli insan nasıl davranması gerektiğini bilmeli.

Bir olay anlatmıştım buna benzer bir başlıkta bulabilirsem buraya koyalayayım...

hepinize cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar
bende ciddi ciddi sorunun bende olduğunu düşünmeye başlamıştım
ama her kadın aynı tepkiyi verirmiş gördüm ki
ama ben hala konuşmuyorum eşimle
oda hiç bir çabada bulunmuyo
sadece akşam dışarı çıkmıştı sevdiğim çikolatalardan geldi
bikaç kez çocuklarla ilgili kısa ve net cümle ler kurduk ikimizde
onun haricinde tık yok
ne benden ne ondan

Son düzenleme:
Tek yapmanız gereken konuşmak.

Sizin net tavrınızı bilsin ona göre kendine çekidüzen versin.

Bu arada o mesajımı bulamadım malesef

böyle konuşmayınca insan daha çok üzülüyor ve olay çözüme kavuşmuyor.

durumlar nasıl bilmiyorum ama eğer bugün küs yattıysanız bence yarın alın karşınıza tatlı dille, ne kadar üzüldüğünüzü belirtin, hatta bence siz bu konulardan ona kızdığınızda onun bu umursamaz tavrının sizi daha çok üzdüğünü söyleyin, gönlünüzü almasını beklediğinizi belirtin enazından bu gibi durumlarda gönül alırsa sizde yumuşarsınız belki konuşa konuşa zamanla çözülür..

ben de konuşman taraftarıyım ama biliyorum ki adam sana sunları diyecek" bana güvenmiyor musun sen? neyle suçluyorsn beni? güvenmerek mi evlendin? ksin ,kesinn...

çok haklısın ama ne yapabileceğin hakkında bir fikir veremiycem. işin kötü yanı erkeklerin yoldan çıkması kolay, doğru yolu bulması ise çok zor sanırım. allah yardımcın olsun. ben de o tarz kadınlardan tiksiniyorum, egolarını tatmin ediyorlar sanırım evli erkekler üzerinde

ben de konuşman taraftarıyım ama biliyorum ki adam sana sunları diyecek" bana güvenmiyor musun sen? neyle suçluyorsn beni? güvenmerek mi evlendin? ksin ,kesinn...

daha önce çok ama çooook kez söledim
dedim ya ben abartıyo muşum falan filan yok kaç yıllık arkadaşmış yok bilmem ne
bu arada evet bu gece küs yattım

Tabii ki haklisin; iş arkadaşlığıysa iş arkadaşlığı adı üstünde.

Şu telefonlar da beleş olalı beri millet helaya girse haber verecek, soracak ne yapim şimdi diye.

Erkek milleti de ilgiden, fikrinin sorulmasindan pek hoşlanir; bilmiyor ki aşifte egosunu tatmin ediyor onun üzerinden.

Çok sinirlendim çok; koy tavrini kocana ama bunu höt höt yapma ki öbür taraftakilerin cilveleri iyice cazip gelmesin adama.

haklısın valla sinir bozucu bir durum bence.sende bir kaç arkadaşınla aynı şekilde konuş bakalım o neler hissedecek.

valla rakadaşım tek kelime ile sonuna kadar "HAKLISIN"
ben konuşmuyorum diyosun ALLAH korusun eşim böyle bişey yapsa o ev ona çekilmez olurdu.
iyi bile davranıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…