leonela yorumlarına denk geliyorum konularda, resmin yazdıklarınla öyle uyumlu ki, seni okurken temel içgüdü filminden sharon stone o hal ve tavırlarıyla konuşuyor gibi hissediyorum
leonela yorumlarına denk geliyorum konularda, resmin yazdıklarınla öyle uyumlu ki, seni okurken temel içgüdü filminden sharon stone o hal ve tavırlarıyla konuşuyor gibi hissediyorum
arkadaşlar merabalar
direk konuya gircem
3 yıllık evliyim
eşime en başından beri iş yerinde ki hatunlarla gereksiz diyaloğo girmesini istemediiimi,
öyle laubalilikten hoşlanmadığımı hep söylüyorum
ama o buna aldırmıyo
gereksiz övgüler laubalilik,bi cıvıklık benim en nefret ettiğim şeydir
bugün ben banyodayken yine aradı kızın biri benim ki kıza bi övgüler yağdırıyo ki
ben de daha suyu açmamıştım duydum
çıktım kim neyi çok güzel yaparmış dedim
anladı suratımdan,senin saçma sapan triplerinle uğraşamam dedi
konuşmuyorum bende şimdi
sizce haksız mıyım
siz olsanız ne tepki verirsiniz
normal mi karşılarsınız
valla ben nolmal görmüyorum
zaten eşimde 3/4 tane civelek kız var onlara yapıo bu sinir olduğumu bile bile
ağır başlı kendini bilen hatunlar da var
onlara hiç övgü iltifat yok valla
çok öfkeliyim sizce haksız mıyım
ben mi abartıyorum
ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar
cevaplarınızı bekliyorum
Valla aynı şeyi ben de düşünüyorum hep.
öok ilginçtir ki aynı şeyi bende düşündüm
Tabii ki haklisin; iş arkadaşlığıysa iş arkadaşlığı adı üstünde.
Şu telefonlar da beleş olalı beri millet helaya girse haber verecek, soracak ne yapim şimdi diye.
Erkek milleti de ilgiden, fikrinin sorulmasindan pek hoşlanir; bilmiyor ki aşifte egosunu tatmin ediyor onun üzerinden.
Çok sinirlendim çok; koy tavrini kocana ama bunu höt höt yapma ki öbür taraftakilerin cilveleri iyice cazip gelmesin adama.
Bende çok kıskanç bir insanım bu kıskançlığı malesef erkekler çok güzel kullanıyorlar.
seni kızdırmak için yapıyor umursama bence hatta şöyle yapabilirsin isimsiz bir çiçek gönderebilirsin kendine.
İkiniz de benim bebeklerimsiniz :)
Çok tatlısınız teşekkür ediyorum kızlar :)
Nerde bende o kadar seksapalite
resmi ilk gördüğümde benimde aklıma geldi o film
bu arada o resim size mi ait
merak ettim
bu arada yorumlarınız her zaman rahatlatıcı oluyo teşekkür ederim
Madem rahatsızlığını ciddiye almıyor sen onu rahatsız et görsün hatasını derim.
Şöyle ki, iş yerinde çevrende vs hangi erkek varsa onunla telde vs konuşuyormuş gibi yap (onu kıskandıracak şekilde)
Laf söylediğinde bende aynı şeyleri sen konuşunca hissediyorum ama sen benimle uğraşmadığını söyledin bende uğraşmıyorum artık dersin.
O kuzu kuzu gelir
hazır o öyle demişken, ozaman gel seninle konuşalım ozaman hayatım gibi tatlı bi cümleyle sarılsan anlatsan tatlı dille?
"mesela bak benim makyajım ne kadar zararsız olsa da sen rahatsız oluyorsun ben seni kırmak istemiyorum,senn sohbetinde belki zararsız ama ben rahatsız oluyorum sende umursamayınca kendimi çok kötü hissediyorum mutlu b, evliliğimiz olsun yapmayalım böyle" fln desen tatlı tatlı?? tabi sen daha iyi cümleye dökersin aranızdaki iletişimi bilmediğim için tahmini cümleler yazdım=)
sen kendi dediğini yapsan kavga çıkar bence ama böyle lehine çevirirsin belkide?? erkek milletine belli olmuo tabi biliyorum uzaktan söylemesi kolay ama elimden geldiğince yardım edeyim istedim=)
Bende çok kıskanç bir insanım bu kıskançlığı malesef erkekler çok güzel kullanıyorlar.
seni kızdırmak için yapıyor umursama bence hatta şöyle yapabilirsin isimsiz bir çiçek gönderebilirsin kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?