haksız mıyım...

Ben çalışan bir bayanım, iş yerimizdeki erkek arkadaşlar yaş olarak bizlerden 8-15 yaş kadar büyükler, hepsi ile abi diye konuşuruz. Birbimiz hakkında asla kötü niyetler beslemediğimiz halde asla iş haricinde de arayıp sohbet etmeyiz.

Eşime gelince akraba harici bayanlarla bırak samimi olup iltifat etmeyi fazla sohbet bile etmez, iş yerlerinde de ortalama 1000 küsür kişinin sadece 70-80 i bayan, iş haricinde de asla konuşmazlar, hiç birinin telefon numarası bile yoktur eşimde.

Sinirlenmekte çok çok haklısın. Tepkini kavga ile yada uzaklaşarak, kendinden uzaklaştırarak değil de konuşarak, yaptığının hoş olmadığını ve seninde bundan rahatsız olduğunu anlatarak koy derim.

Bende çok kıskanç bir insanım bu kıskançlığı malesef erkekler çok güzel kullanıyorlar.
seni kızdırmak için yapıyor umursama bence hatta şöyle yapabilirsin isimsiz bir çiçek gönderebilirsin kendine .

empati yapsın bakalım biraz o zaman saçma sapan trip diyebilecekmiydi...kızlara ne demeli evli oldugunu bile bile vıcık vıcık olmanın ne anlamı var

Bende çalışan bir bayanım. İş yerinde çok samimi olduğumuz erkek arkadaşlarımız var ama iş dışında, akşamları görüşmeyiz. Önemli bir şey olduğunda aramam gerekiyorsa, rahatsız ettiğim için özür diler ve eşine de selam gönderirim,bu da zaten kırk yılda bir olur, zorunluluk olmadıkça aramam. Her samimiyetin bir dozu var, bunu yapan kadınları da anlamıyorum ne istiyorlar ??

Hiç geri adım atmayın, haklısınız. Eşiniz bunu anlayana kadar direnin

leonela yorumlarına denk geliyorum konularda, resmin yazdıklarınla öyle uyumlu ki, seni okurken temel içgüdü filminden sharon stone o hal ve tavırlarıyla konuşuyor gibi hissediyorum

Ayyy yeni gördüm bu yorumunu.... Çok güldüm ya , çok yaşa sen

Nerden aklına geldi temel içgüdü filan ? :) Çatlak.

Ya valla ben verdiğim taktiği yapardım yani. Erkek yapısına tersmiş!Yüzyıllardır böyle. Kadının yapısı nolacak yahu ? Üzülüyorum ve sinirleniyorum böyle tek taraflı torpillerde ben

Son düzenleme:
kesinlikle haklısın sert bir şekilde tepkini ver canım hiç alttan alma
benim başıma geldi en kötüsünü yaşadım iş arkadaşı değildi kadın aile dostuydu ve evliydi.bu kadınla samimi konuşmalar şakalaşmalar sonu aldatma
gözünü iyi aç canım erkek milletine güven olmaz kadınlarında gözü dönmüş artık evli bekar kimse umursamıyor
ben hep derim bir kadınla erkek arasında özelliklede taraflardan biri evliyse mutlaka bir mesafe olmalı.yakın arkadaşmış abim gibi şu bu hepsi boş

Madem rahatsızlığını ciddiye almıyor sen onu rahatsız et görsün hatasını derim.
Şöyle ki, iş yerinde çevrende vs hangi erkek varsa onunla telde vs konuşuyormuş gibi yap (onu kıskandıracak şekilde)
Laf söylediğinde bende aynı şeyleri sen konuşunca hissediyorum ama sen benimle uğraşmadığını söyledin bende uğraşmıyorum artık dersin.
O kuzu kuzu gelir

Erkekler...

Çoğu boyle. O kadar cok severlerkı flortlesmeyı... Boyle bır durumda adamına gore muamele yapmak lazım. Kımıne karsılık verırsın kımıne tavrını koyarsın kımınınde bı tarafına s.carsın cok afedersın. Senın kı hangı kategorıye gırıyor bılemedım. Ama seyırcı kalma onlemını al.

tavır yapıyorum da adamın pekte umrunda diiil

herkes haddini bilecek... ne demekmiş öyle canım cicimli konuşmalar iltifat etmeler...

kızlar da bir alem, ne diye arıyorsunuz evli adamı...

bazı erkeklerin dilinde oluyor, kızlara şirin gözükmek için iltifat ediyor.

kendine iltifat edilen bayanda, adam beni beğeniyor diye düşünüyor.

bir arkadaşımın eşi böyle idi. hatta balayında bile işyerindeki kızlar geyik yapmak için aramışlardı.

5 yıllık evliler hala kavga konusu bu konu.

İkiniz de benim bebeklerimsiniz :)
Çok tatlısınız teşekkür ediyorum kızlar :)
Nerde bende o kadar seksapalite

resmi ilk gördüğümde benimde aklıma geldi o film
bu arada o resim size mi ait
merak ettim
bu arada yorumlarınız her zaman rahatlatıcı oluyo teşekkür ederim

resmi ilk gördüğümde benimde aklıma geldi o film
bu arada o resim size mi ait
merak ettim
bu arada yorumlarınız her zaman rahatlatıcı oluyo teşekkür ederim

Demek ki , herkeste aynı etki olduğuna göre var bir durum :)
Yok bana ait değil, ahhh keşke o , ben olsam !
Marilyn Monroe , resimdeki kişi... Benim hayran olduğum , yıllarca yanlış anlaşılmış, aslında oldukça zeki ve hassas kadın!
Estafurullah, rahatlatabiliyorsam ben teşekkür ederim çünkü bu benim ruhumu doyurur. :)

ben çalışmıyorum canım evdeyim 2 bebeğim var o yüzden dışarı bile çıkamıyorum yalnız
onu kıskandırmayı bende çok istiyorum ama aklıma bişii gelmiyo
zaten benim öyle erkek arkadaşım falan da yok

sadece şunu yapmayı düşündüm

bugün yada yarın mutlaka dışarı çıkarız
dışarı çıkarken makyaj yapmama sinir olur
halbuki yüzümde makyaj var mı yok mu belli bile olmaz o kadar hafif yaparım yani
ama genede çok kızar

bende şimdi dışarı çıkarken ağır bi makyaj yapıcam
mutlaka bişii söyliiicek
bende o zaman bunlar benim kaç yıldır kullandığım ürünler
kusura bakma senin saçma sapan triplerin yüzünden bunları kullanmaktan vazgeçemem diiicem

nasıl fikir arkadaşlar
onun yaptığının yanında çok hafif kalır ama
en azından bunu yapmış olurum

hazır o öyle demişken, ozaman gel seninle konuşalım ozaman hayatım gibi tatlı bi cümleyle sarılsan anlatsan tatlı dille?

"mesela bak benim makyajım ne kadar zararsız olsa da sen rahatsız oluyorsun ben seni kırmak istemiyorum,senn sohbetinde belki zararsız ama ben rahatsız oluyorum sende umursamayınca kendimi çok kötü hissediyorum mutlu b, evliliğimiz olsun yapmayalım böyle" fln desen tatlı tatlı?? tabi sen daha iyi cümleye dökersin aranızdaki iletişimi bilmediğim için tahmini cümleler yazdım=)

sen kendi dediğini yapsan kavga çıkar bence ama böyle lehine çevirirsin belkide?? erkek milletine belli olmuo tabi biliyorum uzaktan söylemesi kolay ama elimden geldiğince yardım edeyim istedim=)

anladım canım
teşekkürler

Bence bu durumun kıskançlıkla alakası yok.
Her kadın kocasının bu tarz seviyesizliklerine sinir olur.

Konu sahibi arkadaşım;
Eşini al karşına düzgünce konuş,ne kadar rahatsız olduğunu anlat.

Birde şu soruyu sor eşine;
Bir erkeğe ben iltifat etsem ne yaparsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…