haksız mıyım?

aslında en mantıklısıymış.. keşke benim de aklıma gelseydi yapardım valla ama o an böyle bi içime oturdu bişi yapamadım. kitlenip kalırsın ya o misal.. sonrada söylemek zaten hoş olmaz bir de aklında kurmuş içine dert etmiş gibi konusu açılmaz tekrar eski mevzunun diye sustum.. ama içimde kaldı işte bende burda yazıyorum

Bak misal geçen laf lafı açtı annesinin damla sakızlı türk kahvesini çok sevdiğine geldi biz de oturduk kahve içiyoruz çıkarken kasanın ordan aldım memlekete götürsün diye.

Sevgilim döndüğünde "annem çok teşekkür etti ben de kıza bi'şey alayım bak ayıp olur dedi ben de aman anne ne gerek var ya dedim" dedi sırıtarak benim cevap "kadınla niye aramıza giriyosun ya "

hahahahah iyi demişsin aslında içinde tutmamak lazım tuttukça insan daha fena oluyor kurdukça kuruyor. hazır cevaplık da bir meziiyet.o huydan azıcık edinseydim bende keşke

sanırmı henüz resmi birşey olmadığı için almamış ..
art niyet aramadım ben , sende öyle düşün..evlenince alır de geç ..

haklısınız nişanı beklemek en doğrusu..
ondan sonraki davranışları daha iyi yorumlanabilir..

umarım her şey güzel olur.
bu günleri tebessümle hatırlarsınız

ama öylede beni sevdiğinden değil de oğluyla evlendiğimden dolayı formaliteden almış gibi olmayacak mı?:26:

yoo gelini olunca daha iyi olur cnm alışırsınız iyice ..
oğluşunun karısı olunca kıymetli olursun ..
alınıp kırılacak bir durum yok benim düşüncem ..

hahahahah iyi demişsin aslında içinde tutmamak lazım tuttukça insan daha fena oluyor kurdukça kuruyor. hazır cevaplık da bir meziiyet.o huydan azıcık edinseydim bende keşke

Evet arada lazım oluyo

Ama kadın cidden düşünememiş olabilir büyükler genelde bu tür şeylerde somut şeyler ister imza gibi ama kendilerine alındı mı hoşlarına gider.
Oyüzden baktın durum bu bundan sonra sende yolunu ona göre çiz ben de 2,5 3 yıldır ilk defa aldım daha da almam büyük bi'ihtimal.
Yüzgöz olmaya gerek yok boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…