Kizlar allah askina ben mi abartiyorum yardim edin. Erkek arkadasim askerdeydi acemilik bitti 1 haftaligina izne geldi. Cuma gunu yemin toreni vardi ben cumartesi bulusuruz sanmistim fakat yollar kotu oldugu icin ertesi gun yola ciktilar cumartesi aksam geldiler. Pazar gunu bulusuruz sandim misafirler gelecekmis dedi ona da peki dedim ama bozuldum tabii.. ama pazar gunu bi yarim saatligine de olsa gorusuruz dedi pazar gunu oldu(bugun yani) beyfendi ne goruselim dedi ne bisey.. bende hic konusunu acmadim tabi tavirliyim ya halbuki nasil ozledim.. neyse biraz once ogrendim ki arkadaslariyla bulusmus ! Yahu once bi benimle gorus ondan sonra arkadaslarini dusun tamam aksam gec vakitte gorusemeyiz ama arkadaslariyla gorusmek icin 1 gun daha bekleyemez miydi kizlar ya arkadaslari benden daha mi onemli.. askerdeyken bambaskaydi her gun bulusalimlar seni gormedigim gunler icin cok pismanimlar havada ucuyodu.. gelmesi icin gun sayan bendim ne kadar zor oldu benim icin cok iyi biliyo.. haksiz miyim siz soyleyin.. ben mantikli dusunemiyorum sinirimden..