• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım?

Doğru söylüyorsun o kadar süre yaptım bi kıymetim olmadı. Bir kere itiraz bile etmeden isteksizce yaparım dedim diye yüzü düştü hemen.
Bak bir de yapmak zorundaymışsın gibi hareket ediyorlar ya, sinir oluyorum arkadaşım. Boş ver takma kafana. Eşinde rahatsızmış, böyle bir durum da bile kendi keyfi için pasta istemek onun ayıbı.. Maalesef benim çevrem dede çok var böyle insanlar. Bunun için nasıl bir çözüm bulmak gerekiyor bilemiyorum..

Çok doğru söylüyorsun. Yaptın diye bi kıymetin de olmuyor köle gibi görüyorlar. Isteyebilmelerine şaşırıyorum artık. Benim de Hayır demeyi öğrenmem gerek. Onlardan küçük olduğum için bu kadar rahat kullanıyorlar ben de büyügume saygısızlık olmasın diyorum ama bu seferki bardağı taşırdı.

Canim bence herseyi söylerken uslüb cok önemli ..bendende hep büyüklerim kayinvalidem esimin akrabalari yengem vs cok seyler istemistir senin gibi belirttigin gibi mevzularda yeri geldi yaptim yeri geldi yapmadim ama yapamadigim zamanda kusura bakma ama bu aralar cok yogunum malesef yapamam yetistiremem annecim veya yengecim cok kolay bir tarif istersen tarifini vereyim deyip konuyu kapatiyordum. Yani saygisizlik yapmadan kalp kirmadanda söylenebiliyor.

Keşke gel birlikte yapalım, sen de öğrenirsin böylece deseydin. Gelemem derse de ben size gelirim gerekirse malzemeleri de alırım siz de yaparım o zaman diye teklif edin. Kendini kurnaz sanıyor sanırım

çok haklısın.nasıl böyle birşey ister senden?görmüyor mu senin ne kadar yoğun olduğunu,eşine baktığını.
zorunada gidiyor hanımefendinin.keşke "ablacım vaktim yok başka günlerinde yapar getiririm.halim ortada görmüyormusun" deseydin.

Back
X