- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi regarde-moi
Merhaba arkadaşlar. Size bi akıl danışmak istiyorum. Geçenlerde benim akrabalarim bize geldiler eşime geçmiş olsun için. Bi operasyon geçirmişti. Ev bayağı kalabalık oldu. Ben hazirlukliklari yetiştirmeye çalışıyorum mutfakta. Gelenlerden birkaç kişi de bana yardım ediyordu. Cok yakin bur kuzenim yaptığım pastayı gördü ve daha tadına bile bakmadan dedi ki haftaya günüm var bana bundan yapsana. Günü arkadaşlarıyla yani ben dahil filan da değilim. Bunu daha önce kaç kere dedi hatırlamıyorum ama bu seferkine daha çok şaşırdım. Eşim ameliyat olmuş onunla ilgileniyorum bi taraftan ise gidiyorum evimin yemeğini bile eşimin annesi yapıyor ve bana gelen isteğe bakın. Taman gelip alacaksan yapıyım dedim isteksiz. Kuzenim de dedi ki insan tabiki yaparım ablacim evine getiririm der dedi. Bu arada evlerimiz yakin değil. Güldüm sakaya vurdum bir de işten izin alıyım istersen dedim. Bozuldu mutfaktan cikti. On dakika sonra tekrar geldi yapacaksın değil mi dedi tamam abla yaparım dedim. Ya başımı kasiyacak vaktim yok bu istediği ayıp değil mi. Bu daha önce de defalarca oldu yani hep günü olur ve hep ister ve yaptım da yani. Ama bu sefer ki çok daha saçma geldi. Sonrasında tamamen aklımdan çıktı ve yapmayı unuttum o da arayip hatırlatmadi ve ben adım gibi eminim küstü. Yaptığım pasta da kek üzerinde krema var. Zor birsey degil ki. Amaç yaptırmak hazıra konmak. Çok sinirlerimi bozdu gerçekten.
Amaç yaptırmak mı yoksa senin bu huyunu bildiği için seni sinir etmek mi?
İkinizi de tanımıyoruz tabi olaya göre yorum yapıyoruz. Senin orada kadının dediği gibi “yaparım ablama ne olacak daha güzelini yaparım” demiş olsan ne olacaktı ki sanki. Hemen boğazına mı yapışacaktı yap diye.