Genelde gelip sana diyen gidip onlara da der ama huysa yanibenden duyduklarını da ailesine söylüyor mu bilmiyorum en büyük sıkıntım bu.o yüzden diken üstündeyim her konuşmada.
benim yanımda aşırı rahat böyle bir sorun var.sanırım o yüzden anlatıyor.çünkü önceden ketumdu zaman geçtikçe böyle oldu.okurken filan arkadaşlarına çoğu şeyi söylemezdi.ama bir kaç yıldır ne duysa söylüyor bana.mesela annemede söylüyor.ben kız kardeşimi sevmiyorum şöyle akılsız şöyle basit cahil diyor.şahsen ben kv asla kardeşimi kötülememGenelde gelip sana diyen gidip onlara da der ama huysa yani
Yoksa sadece senle herşeyi paylaşıyorum diye sana diyosa, başkalarına demez ( umaırm böyledir )
Ama arkadaşlardan duyup bana söylüyo demişsin ya, gidip arkadaşlarına da anlatır mı ki senin ne dediğini
Normali senin yaptığın ama senin yanında rahat diye böyleysebenim yanımda aşırı rahat böyle bir sorun var.sanırım o yüzden anlatıyor.çünkü önceden ketumdu zaman geçtikçe böyle oldu.okurken filan arkadaşlarına çoğu şeyi söylemezdi.ama bir kaç yıldır ne duysa söylüyor bana.mesela annemede söylüyor.ben kız kardeşimi sevmiyorum şöyle akılsız şöyle basit cahil diyor.şahsen ben kv asla kardeşimi kötülemem
genelde sizin dediğiniz gibi ama bizim bütün ailede hep anne baba ödemiştir o borcu.o yüzden yadırgandı birazKyk borcunu niye aile odesin ya?
Benim de var hala odemeye baslamadigim, esim dese ki bu bekarligindan kalma, canina okurum onun. (Ki calismiyorum)
Aile zaten düşünmez, onlardan bişey beklemeyin. Okuduğu bölüm başka bi'şey olsa hadi neyse ama öğretmenlik okuduğuna göre devlete girmeye eli mahkum ne yazık ki çünkü özel sektörde öğretmenlik yapmak çok daha zor sanırım. Hem çok az maaş alıyorlar hem de çok çalışıyorlar. Bu zamana kadar nişanlın madem kpss çalışmadı en azından alanının dışında herhangi bir işte çalışarak borcunu önemsemeli ve ödemeliydi. Benim de var kredi borcum, bu sene mezun oluyorum, okuduğum şeyle alakalı iş bulamazsam herhangi bir işe girip bir an önce borcumu kapatmaya bakacağım mesela. Belli bi süre içinde bölümle alakalı bir iş bulamazsam asgari ücretle herhangi bir işe girip sadece kredi borcumu ödemek üzere çalışacağım, bir an önce bitirmek için elimden geleni yapacağım çünkü bu borç her şeye engel olur yani. Borç bittikten sonra bakarım başımın çaresine, ne yapayım. Bu tamamen sorumluluk işi bence.Evet oyle.kpss ye calisamadi annesi yuzunden.onun disinda garsonluk ucretli ogretmenlik ve ozel dersler verdi ayni anda.ama ailesiyle arasi olmadigi icin yemegi bile disarda yiyordu gece 1 e kadar disardaydi hep borcunu hic dusunmedi ne kendisi ne ailesi
doğru haklısınız.peki şöyle bir şey var bu konuda da sizden akıl alayım.nişanlım benim görev yaptığım şehirde işe girecek burada işi hazır.baharda düğün düşünüyoruz.ailesi ısrarla kışın burda kal düğünden bir ay önce oraya gidersin diyorlarmış.nişanlımda biz ailecek gelelim ailen konuşsun diyor.bende sen kendin hallet diyorum.sizce ne yapayım
- Anneni hic ilgilendirmwz onlarin borcu ve kimin ödedigi ..
- Ayrica sen neden sevgilinin babasiyla borc icin bukadar muhatap oluyosun , nisanlin kendisi babasiyla konussun sindiden bukadar icli disli olmayin bence.....
doğru haklısınız.peki şöyle bir şey var bu konuda da sizden akıl alayım.nişanlım benim görev yaptığım şehirde işe girecek burada işi hazır.baharda düğün düşünüyoruz.ailesi ısrarla kışın burda kal düğünden bir ay önce oraya gidersin diyorlarmış.nişanlımda biz ailecek gelelim ailen konuşsun diyor.bende sen kendin hallet diyorum.sizce ne yapayım
Sen karisma kendisi söylesin yoksa bir ömür böyle devam ederdoğru haklısınız.peki şöyle bir şey var bu konuda da sizden akıl alayım.nişanlım benim görev yaptığım şehirde işe girecek burada işi hazır.baharda düğün düşünüyoruz.ailesi ısrarla kışın burda kal düğünden bir ay önce oraya gidersin diyorlarmış.nişanlımda biz ailecek gelelim ailen konuşsun diyor.bende sen kendin hallet diyorum.sizce ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?