hanımlar merhaba ben 14 aydır nişanlıyım 7 yıldır beraberdik.ben önlisans o öğretmenlik mezunu ben atandım o atanamadı.şimdi mevzu şu.üniversite okurken aldığımız burs geri ödemeleri borç olraka geldi.ben kendiminkini ödedim ama nişanlımın düzenli bir işi olmadığı için ödeyemedi.babasıda hiç ödemeye yanaşmadı.askere gitti nişanlım ertelemede yapılmadı faiz biniyor üzerine.babasına dedim bu işin hacizide var yatırın.tamam dedi bankaya gitti vergi dairesine gitti borç gözükmüyormuş ama internette var.büyük vergi dairesine gidiyim dedi.gittimi bilmiyorum.daha sonra nişanlımla konuşurken size borç bırakcağımızdan çekiniyor herhalde bırakmayız meraklanmasın demişler.babası beni sever ne desem yapar nişanlım o yüzden sen konuş demişti.
şimdi hacizler uygulamaya koyulacakmış.annem öğrendi bunu.biz ödedik onlarda ödesin çocuğa hiç masraf yapmamışlar o borcuda size bırakacaklar diyor.
adam ödemiyorsa o onun vicdanı ben ne yapayım.af geliyor habire diyor ama yetimin hakkı var o parada adam anlamıyorsa ne yapayım.
annemi nasıl ikna edeyim sizce
askerden gelince bir özel okulda başlayacak çalışmaya benim olduğum şehirde.yaklaşık 13 bin borç
bahara düğün düşünüyoruz onun içinde alınacaklar olacak.
ailesi eş ve düğüne karışmayıp gelme gitme yaptık diyerek altınları da alabilirler kv öyle diyormuş
annenin her şeyden haberi olması gerekiyor mu?
Haciz gelirsede babasinin evine gidecek.karismayin...
Nisanlinizda masallah cok rehavetli
hanımlar merhaba ben 14 aydır nişanlıyım 7 yıldır beraberdik.ben önlisans o öğretmenlik mezunu ben atandım o atanamadı.şimdi mevzu şu.üniversite okurken aldığımız burs geri ödemeleri borç olraka geldi.ben kendiminkini ödedim ama nişanlımın düzenli bir işi olmadığı için ödeyemedi.babasıda hiç ödemeye yanaşmadı.askere gitti nişanlım ertelemede yapılmadı faiz biniyor üzerine.babasına dedim bu işin hacizide var yatırın.tamam dedi bankaya gitti vergi dairesine gitti borç gözükmüyormuş ama internette var.büyük vergi dairesine gidiyim dedi.gittimi bilmiyorum.daha sonra nişanlımla konuşurken size borç bırakcağımızdan çekiniyor herhalde bırakmayız meraklanmasın demişler.babası beni sever ne desem yapar nişanlım o yüzden sen konuş demişti.
şimdi hacizler uygulamaya koyulacakmış.annem öğrendi bunu.biz ödedik onlarda ödesin çocuğa hiç masraf yapmamışlar o borcuda size bırakacaklar diyor.
adam ödemiyorsa o onun vicdanı ben ne yapayım.af geliyor habire diyor ama yetimin hakkı var o parada adam anlamıyorsa ne yapayım.
annemi nasıl ikna edeyim sizce
ailesi problemli biraz cimriler.yıllardır beraberiz diye nasıl olsa kız başkasıyla olamaz kafasındalar hiç önemsemiyorlar.bilezik alcaz gelin diye ısrarla aylarca çağırdılar.altın yükseldi alamayız dedilerİyi de kadın evlilik hazırlıkları için bir şey talep etmiştir belki, o zaman da daha borcu var denmiştir.
Ay benim nedense bu nişanlıyı gözüm hiç tutmadı.
ya şöyle ki.nişanlım kendi harçlığını kendi çıkarttı okurken aileden bir şey görmedi.ailesinin problemli bir kızları var hep ona masraf yapmışlar.kız evli çocuklu hala ona yapıyorlar herşeyi.3 yılda bir evinin bütün eşyalarını değiştiriyorlar kızın.kız çalışmıyor bu arada ve borç içinde eşi.
ben çalışıyorum kv ısrarla benim onların yanına tayin aldırmamı istiyor.biz iki maaşlı olunca kızının borcuna yardımcı oluruz hayali kuruyor sanırım.ben tayin aldırmayacağım.annemde nişanlımı çok sever okurken temizlik yapıp kazandı parasını kıyamıyor o yüzden.yıllardır zorluk çekmiş evlenince borcunuz olmasın diyor.nişanlım araba istiyor çok fazla.bir araba alın istediği şeyler yapsın çocuk dert çekmesin istiyor.ailesinin umurunda değil ama durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?