- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Gunaydin kizlar , dublex tarzi bi evde iki evlenip ayrilmis gorumce ve bir kayinvalide , kp ile yasiyorum . Ust katta oturuyorum . Buyuk gorumcem 29 yasinda evlenip ayrildi ve bir cocugu var. Suan nisanli kendisi . 2 3 gundur 1 de ikide evden cikip girmeye basladi o saatlerde . Benim kp gece kapiyi kitler arkasinda anahtar olur . Esim nobete kalmissa gelecegi vakit arar beni kalkar acarim . Gorumcem beni arayip gecenin saat iki bucugunda bana kapiyi ac demeye basladi iki kere tekrarladi bunu . Iki gun once yine yapti . Sesini duydum diskapinin camdan baktim ve cok gecmeden beni aradi acmadim bende . Ben senin usaginmiyim ? O saatte nerden geliyosun ya da babandan korkuyosan cikma . Acmadim kapiyi arda arda aradi mesaj atti acmadim . Bana dun sabah diyor " isigin yaniyodu o kadar aradim 4'e kadar kapida bekledim niye acmadin?" Dedim uyumusum o kadar gec saatte ben ayakta olmuyorum sen napiyordun disarda dedim . Hic deyip gecistirdi . Haksizmiyim kizlar . Ben kalkip senin kapini acmak zorundamiyim ? Ev almamiza bir yil kadar var butcemiz yeterli degil suan yoksa bunlara dayanamiyorum artik .