- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Busrabektas
-
"Aşkın gözü kördür"e örneksin sen...Eminim Yalan söylemicegini biliyorum benimleyken yanlışı olmadı benden önce yasadığı şeyler için de onu yargılamıyacağımı bilir
Diğer çocuk öldü o yüzden belkide bukadar fazla geldi haklısınız belki olmuştur bilmiyorum ama çok büyük bi olay olduğunu zannetmiyorum
Yok başka bi olay da çocuk yanarak öldüDiger cocuk bu kavga esnasinda mi öldü?
Yok başka bi olay da çocuk yanarak öldü
Kaçtane avukatla gorustuysek hepside 4 yıl içeride yatmaz 6 ay ile 1.5 sene arası değişir diyo 4 sene olmasının amacı o heralde ama niye haksız yere yatsın ki haklısınız yapıcak bişey de yokBence olayin gercek yüzünü nedir ne degildir ögrenmeye bakin sonra nerede duracaginiza karar verirsiniz zaten. Hukuki acidan bir bilgim yok malesef o yanina birsey diyemeyecegim. 4 sene iceride yatacaksa onu beklemekten baska yapacak bir seyiniz kalmaz. Alisirsiniz zamanla. Birde avukat tutulacakmi?
Kaçtane avukatla gorustuysek hepside 4 yıl içeride yatmaz 6 ay ile 1.5 sene arası değişir diyo 4 sene olmasının amacı o heralde ama niye haksız yere yatsın ki haklısınız yapıcak bişey de yok
Olur anlatırımkonuyu niye sildiniz şimdi banlanacaksınız.. akıbeti merak ediyordum sonra gelin anlatın bari..
Olur anlatırım
Kaçtane avukatla gorustuysek hepside 4 yıl içeride yatmaz 6 ay ile 1.5 sene arası değişir diyo 4 sene olmasının amacı o heralde ama niye haksız yere yatsın ki haklısınız yapıcak bişey de yok
Var ama Baro avukatı arıyoruzsözlünüzün belli bir avukatı yokmu?
avukatla siz konuştunuz mu? arayın suçun mahiyeti nedir diye sorun..
Henüz çıkmadı düzgün bi avukat arıyoruz olay ufak olduğu için avukatlar kabul etmiyoDemek istedigim haksiz yere yatmasi degildi. Haksizsa zaten kanitlanir insAllah sonucta adamda mahkemeye cikar (yada cikti).
Var ama Baro avukatı arıyoruz
Bu kobulardan anlamıyorum fazla 4 yıl ceza kesinleşmiş olarak gözüküyo avukatlar dilekçe verilip mahkeme ye gittiğinde cezası 6 ay ole 1.5 sene arasına düşer dendi şuanki kaldığı cezaevindede misafir olarak kalıyoşu anda cezası kesinleşmiş değil dimi?
eğer dediğiniz gibiyse 6 ay 1,5 sene arası zaten o paraya çevrilir büyük ihtimalle ama iyi bir avukat bulun önce..
Bu kobulardan anlamıyorum fazla 4 yıl ceza kesinleşmiş olarak gözüküyo avukatlar dilekçe verilip mahkeme ye gittiğinde cezası 6 ay ole 1.5 sene arasına düşer dendi şuanki kaldığı cezaevindede misafir olarak kalıyo
Yok inşallah dediğiniz gibi olurok o zaman kesinleşmiş birşey yok ortada.. mahkemeye kadar yattığı zaten cezasından düşer..
muhtemelende para cezasına çevrilir eğer başka bir sabıkası falan yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?