Haksızlığa gelemiyorum napıyım, nerede haksızlık orada natlus

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
Yeter artık burada herkes konu açıyor, devamında yaşadıklarını yine yeni konu başlıklar altında devam ettiriyor ses yok kimsede bana gelince neyse, Şimdi benim KAYNANAM ile sorunum yok, sadece KAYNANAM Biraz saflığa vurup işin içinden çıkan, rahatına düşkün, umursamaz, geniş, etliye sütlüye karışmayan, sorun olduğunda çözüm üretmeyen amannn nolmuş diyen, bir büyük olarak söz sahibi bir fonksiyon göstermeyen bir insan, kaynanamla oturup birşey dertleşsen kadın aman kızım boşver der, ne üzülüyon, ne takıyon,der ne çözüm ne de anlamaya çalışmaz her iki lafından biri amannnn der, artık bu söz onla özdeşleşmiş. Görümce olcak insan ise tam bir şam şeytanı ister üslubu bozuk diyin ister ne derseniz diyin tam bir ŞEYTAN, nişanlılığımından beridir kendisini ve çocuklarını sevmiyorum, sevemedimde,sevmediğimi hem kendisi, hem eşim,hem kaynanam,hemde kayınpederim ilk başlardan beridir biliyordu, evlendikden sonrada aile efradı öğrendi,neyse bir evin bir kızı olduğu için fazla şımartılmış ve kendini prenses sanıyor çünkü ona bu muameleyi ailesi ve etrafı göstermiş oda kendisini öyle sanıyor, taki abisi benle evlenene kadar, çünkü ben ona haddini bildirip prenses değil sadece bir insan olduğunu ona hatırlattım, şimdiden duyar gibiyim sen nesin diye ama duymamazlıkdan gelicem, artık toplumda gelin kaynana, gelin görüme çatışması olduğunu herkes biliyor, benim görümce olacak insanla sorunum ailemi eşimle olan tutumumu ve ailesine olan tutumumu olumsuz yönde etkilediği için ona olan nefretim katbekat artıyor, bir insanı sevmiyorsunuz, bunu bildiği halde gerek davranışlar ile, gerekse somut olarak konuşmayarak, karşındaki insanda yüzsüzlüğe vurup hala konuşma çabası içine girmesini anlamış değilim, diyeceksinizki abisinin karısı iyi olmak istiyor, buzları eritmek istiyor ama bir insan güvensizse, samimi değilse, içten değilse ve bunu ben adım kadar emin olup hissediyorsam nasıl sırf eşimin kardeşi diye şirinlik yapayım, konuşmama nedenlerimi burada saysam ŞEYTAN ın bile yapmadığı cinliklere kafası çalışan sinsi bir YILAN, herkes şimdi diyecek gene başladı üslubu bozuk, sanki sizler hiç hayatınızda birşeyleri birşeylere benzetirken mecazi anlamda kullandıgınız cümleler benzetmeler olmadı, buradakilerin hepsi kibarcık, hanımefendiler, neyse gene sinirlendim , sonra efendim ben bu görümce yüzünden kaynanamın evine gidemiyorum sebebine gelince kaynanam ve kızı çok yakın mesafede oturuyor ve sürekli görümce annesinin evinde diceksiniz kızı tabi annesine gider gitsin bananede, zaten evlenirken kız kocasına demişki ben annemden ayrılamam hergün anneme giderim yakın ev al kaynanada hergün kızımı görürüm diye anlaşmışlar başda neyse, size soruyorum tabiki herkesin kendi tercihi evlendiniz ve annenize yakın oturuyorsunuz, sabah saat kocası işe gider gitmez 8 de anne evine gidip akşam saat 7 de evine giden hafta içi ve hafta sonuda dahil, bee kadın hafta içi hadi 12 saat annendesin hafta sonu bari kocanla evinde kalda bende kaynanama sen yokken gideyim, ama yok kız haftanın 7 günü annesinde, damatlarınında işine geliyor, çocuklardan hanımdan uzak rahatına bakıyor adam demek, şimdi diceksiniz bunlardan sanane ama ben ailesine annesine babasına gitmek istiyorum ama kız orda onu görmek istemiyorum, konuşmadığım bir insanla 1,2,3 bir ortamda olursun ama her gittiğinde olunca artık geri adım atıp kaynanamın evine gitmekden vazgeçer oldum, bu sefer ne oluyor gelin bize gelmiyor,beee kardeşim kızınla konuşmuyorum, kızın her allahın günü sende, ne var hafta sonu kıçını kırıp evinde otursa, bu kadarda utanmazlık olmazki, evlilik nedir,aile kavramı nedir, aile olmuşun eşin çocukları ilen, madem hergün annende olucaktın çocuk yapmak içinmi evlendin, kocam kaç kez uyardı evine git hergün anneme gelme annemde insan sen ve çocuklardan uğraşmakdan kadın bak hasta kalp hastası tansiyon hastası şeker hastası anneme birşey olursa sana ben ozaman yapıcağımı bilirim dediği halde kızın umrumda bile değil, bende annemin evine gidiyorum anneme yemek bile hazırlatmıyorum aman yorulmasın kıyamıyorum, ama o insan koca kadın sofra kurar, çocuklarına yemek yedirir, utanmasa koca kızının agzına yemek vericek, misafir gibi gelip gitmek den başkalarına zarar vermekden başka yararı olmayan biri, kayınpederim bile kızına söz geçiremiyor artık kızıyla ben değil kayınpeder bile konuşmuyor, yani sorun o konuşmadığım insanla aynı yerde bulunmak istemiyorummmmmm, kaynanama gitmek oturmak, dertleşmek, yemek, içmek, dolaşmak, istiyorum ama işde konuşmamakdan ötürü görümce ile herşey alt üst oluyor, ben gitmiyorum diye eşimde aileme tavır alıyor hiç suçları yokken öyle böyle huzursuzluk devam ediyor, ama ben ne olursa olsun asla ve keza konuşmıcam, çünkü nefret ediyorum, hayatımda kimseye nefret duymadığım kadar nefret duyuyorum. amacım onunla konuşmadığım için ailemin huzuru neden bozulsun, bunu karşımda anlamayan bir kayınvalide var, bir görümce var, insan bukadarmı anlayışsız, düşüncesiz, gurursuz, yüzsüz olur anlamıyorum, ya bu düşüncelerimi başkası benim için düşünse bırak yüzünü görmeyi kapısından bile geçmem ya, zorla güzellik olmaz.BİR İNSANDA HAYSİYET, ONUR, GURUR olmalı, bunlar eksikse hiç yaşamasın daha iyi...

Son düzenleme:
Ben üslupta bi düzelme görmediğim gibi hala karşı tarafta da bi suç göremedim

Onların tercihi onları bağlar, kimse yüzünden kızına gelme diyemez kayınvalide sıkılıyorsan sende kendi annene gidebilirsin..

Benim görümcem de sözlü ve annesine yakın oturmak istiyor ve eminim ki hergün gider gelirler, yapı olarak öyleler.. Bu beni ilgilendirmez ki.

Ben anneme de kayınvalideme de 15 günde bir giderim onlar da arada bana gelir.. Beni ilgilendiren kısım burası sadece..

KAYNANAM bize gel gel gellllllllllllllllllllll neden gelmiyorsun diye baskı yapıyorsa ne yapıcaksın, hem gel deeeeeeeeeeeeee hemde nedenini bile bile çözüm üretme, ne yani görümce ile konuşmuyorum diye kocamın annesinin evine gidemicekmiyim kocamla kardeşim..

Son düzenleme:
tamam hergün orda olabilir bundan şikayetçi de olabilirsiniz. ama bir gerçeği de kabul edin o sizin yılanda olsa görümceniz. siz gitmek istediğiniz her vakit gidin. onu yokmuş gibi kabul edin. sorduğuna cevap vermeyin. biraz siz onu gıcık edin. belki zamanla oda ayağını keser yavaş yavaş.. şimdiye kadar o size yapmış şimdi siz yapın... ne bileyim kaçan kovalanır. bezdirme politikası uygula.. zaten biz bazılarımız!!! politik olmadığımızdan böyle şikayetçi durumdayız.. gülerek haşııırtt lafı sokacaksın:)( arkadaşımın sözü) ya akıllı olmayı öğrencez ya da akılsızların derdini çekmeyi..

ortadaki hangi haksızlık var ki
kayınvalidenlere gidecen kızıda gelmeyecekmi
oldu
başka bi emriniz varmı
adı üstünde kızı

Gidebilirsin, çok sık olmasına gerek yok

Görümcen ordaysa orda, ay kız gülüm vs. diye hitap etmezsen samimi de olmazsınız.. Hoş geldin, hoş buldum yeterli..

Kayınvalideni kayınpederini ziyaret etmiş eşini de arada kalmaktan kurtarmış olursun..

ARKADAŞIM görümce ile konuşmuyorsun KAYNANANA ne zaman gitsen orada nasıl aynı odada, aynı sofrada, aynı evde vakit geçirirsin ya 1 sat değil 2 saat değil 3 saat değil 4 saat değil 5 saat değil 6 saat değil 7 saat değil 8 saat değil 9 saat değil 10 saat değil 11 saat değil 12 saat bir insan hergün annesinde olurmu, hiçmi evin yok, hiçmi işin yoki hiçmi temizlik yapmıyon, evinden yemek yapmak için git bari de o arada bende 1 saatte olsa oturayım kaynanamla kocamla annesini evinde allahaşkına kim çeker bunu

Son düzenleme:

çekme tatlım boşa görümceni

Orası beni bağlamaz ki
Eşi bir şey demiyorsa, beni ilgilendirmez evinde durup durmaması veya evinin temizliği..

Sende gidince uzun uzun durma yemeğinizi yiyin, çaya kayınvalidenize gidin mesela
1-2 saat bi ziyaret kafidir, insanların hal hatrını sormak için

ALLAH sizi inandırsın KURANÜSTÜNE YEMİN EDEREK söylüyorum kaynanama gidiyoruz eşimle beraber bir telefon çaldı, görümce arıyor diyorki abi annemlere gidicekmişiniz annem bekliyor gelcekmisiniz annem numara çeviremiyor cepden beni aradı bende seni arıyorum gidicekmisiniz annemi arayıp söylicem dedi kapadı, sanki haberi yokmuşda annesi kızını arayıp evinden cep telefonu çeviremediği için kızını aramış hesapda bizi arattırıyor gibilerinden kız arıyor, eşimde geliyoz yoldayız dedi halbuki aradığında biz kapının önüne yaklaşmıştık, zile bir bastık kız açtı kapıyı ben şokda tabi, daha 2 dakika önce annem beni aradı abi annemlere gidicekmişiniz diyen kız 2 dakika içinde annesine gelemez, odaya girdiğimde çocukların herbiri uzanmış çekyatta yatıyorlardı, bu sinsilik, yılanlık, şeytanlık değilde ne, giderkende eşim bana kardeşim evde olmıcak annemle konuştum, biz geliyoz anne biliyorsun kardeşimle eşim konuşmuyor biz gelince bari evinde dursun zaten 12 saat hafta içi hafta sonuda dahil sende demesine rağmen bu yaptığı nedir,kocam bile istemiyor daha ben ne diyim.

natlus bişey soracam. siz eşinle ilk evlendiğinizden berimi görümcen sana itici geliyor. yani sen başından beri mi sevmiyosun onu?

Son düzenleme:

ŞUDA BİR GERÇEK KIZINDAN BAŞKA BİR OĞLUDA VAR VE BENDE KARISIYIM KOCAMLA beraber gitmek en doğal hakkım

GörümceNLe samimi olmak zorunda değilsin ki......Sen o olsa da git ,, 2 laf konuşuver yani ne olacak....

..Şu 2 günlük dünyada ömürr boyu kÜS KalmAk da NEymiş...... ....Çok fazla inatsınız galiba......

natlus bişey soracam. siz eşinle ilk evlendiğinizden berimi görümcen sana itici geliyor. yani sen başından beri mi sevmiyosun onu?

Konuda yazdım dedimya nişanlılığımdan beridir, nerdeyse nişanı atıcaktım ozaman, kardeşi ozamandan beri yılanlığını belli etti

Konuda yazdım dedimya nişanlılığımdan beridir, nerdeyse nişanı atıcaktım ozaman, kardeşi ozamandan beri yılanlığını belli etti

okadar çok konu açtınki o ayrıntıyı kaçırmışım. ben senin görümceni çok merak ettim. keşke buraya gelsede bişeyler yazsa....

bu görümce yüzünden sürekli stres yapıoyorsun kimi zaman eşinle tartışıyorsun, artık görmezden gelmeye alış bari sürekli böyle yaşanmaz ki kendin için umursama boşver isterse orda dursun isterse laf soksun umursama

Diğer konularına bakmadım, eğer masuru yoksa görümcenin neler yaptığını (nişanlılığından beri) anlatabilir misin lütfen?

KISKANÇ, SİNSİ, FESAT, İKİ YÜZLÜ, SAĞ GÖSTERİP SOL VURAN, GÖRGÜSÜZ, PİS, PASAKLI, DÜŞÜNCESİZ, ANLAYIŞSIZ, RAHAT, GENİŞ, SADECE KENDİNİ DÜŞÜNEN BENCİL, Böyle bir karaktere sahip olan bir insan olması zaten başlı başlına konuşmama sebebi, somut örnekleri versem ne olur vermesem ne olur. Bunlar YETERLİ...

Sana özel bir saldırı göremedim ben bu yazdıklarında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…