Haksızlığa gelemiyorum napıyım, nerede haksızlık orada natlus

yaşasın, yaşasınnnn ilk defa kapatılmadan bir natlus konusuna denk geldimmmmm

Ben anlatamıyorum herhalde derdimi ben zaten çalışan bayanım sadece PAZAR günüm var, kızı haftanın 7 günü orda sorunda bu, haftanın 7 günü insan annesinde olurmu 12 saat, ben habersizden bile gitsem kız orda yani kız yatmadan yatmaya evine gidiyor neden anlamak istemiyor kimse, örnek vereyim GELİN KAYNANA BİR OTURURYA, BUDA o hesap evler ayrı ama haftanın 7 günü 12 saat beraberler anladınızmı.

Kaynanada sana gelmek istemiyormu?
gelemiyorsa, eşin gidip getire bilir:)sonra tekrar evine burakir, yada bir gün sizde kalır.

ayrica görumceni bu kadar ciddiye alma sonra kafanda takınti olur!
kv görmeye cokmu can atıyor gözün? Boş ver canım ya, madem ne kızına, nece sana laf geçiriyor, sende ayda yılda bir git, eşin gidiyorsa 2 saatligina gitsin! Sende böylece az takmış olursun bu insanları, görende ışınız gücünüz yok, bir birinizle uğraşıyor sanar

Son düzenleyen: Moderatör:

SEN EVLİSİN Annene sabah 8 de gidip akşam 7 de evine dönüyorsun, hafta sonuda aynı şekilde gidiyorsun evine yatmadan yatmaya bu normalmi sence, demek sende annene 12 saat gidiyorsun, beeee kardeşim kızı olmadan o evi kimse misafir gidemicekmi, artık komşuları, akrabalar bile bıkmış adım atmıyorlar kızı çocuklar orda diye illallah gelmiş herkese, ben her gittiğimde konuşmadığımmmmmmmmmmmmmmmm insanı görmek zorundamıyım, YA KONUŞMUYORUZ BEN RAHATSIZ OLUYORUM BU NASIL BİR MİDE NASIL HAYSİYET ONUR ANLAMIŞ DEĞİLİM GÖRÜMCEDEKİ. YA BEKAR OLUR GÖRÜMCE amenna dersin kızı evde olcak tabi ya kardeşim evli barklısın hergün 12 saat evde kimsenin kızı olmaz ben ilk kez bu ailede gördüm. başka gören varsa yazsınlar bana.

siz yine mi konu açtınız yoksa dünkü konuda mı kapandı

Kaynana gelmek istiyor, geliyorda ama kızını da getirmek istiyor bende istemiyorum o bakımdan sorun oluyor, anası kızısız, kızı anasısız bir yere gitmiyor yani benimde annem var annemi peşime takmam annemde beni takmaz, yani evli bir kadın evini yuvasını bilicek bence.

bugünkü sorunumuz ne kızlar?? sabah bir yoğundum bir yoğun ancak koşabildim Natlus'un konusuna.

Yani şimdi sizin tek derdiniz bumu?

Diğer konularınızı hiç okuma gereği bile duymadım bu konunuzu okudum arkadaşların
yorumlarını okudum sadece şimdi tek derdiniz bu mu derken size nee görümceniz
ister gider ister gitmez annesine bu sizi ne ilgilendirir haa siz konuşmuyomusunuz
o zaman haftada 1 kez gidiniz kayınvaldene git 1 saat otur gell sanki çokmu seviyorsunuz
kayınvaldenizi öyle olsa o da sizi severdi her şey karşılıkllı değilmi sizi kızı gibi sevse zaten
kızını kendisi uyarır
sizinki dert falan değil sadece can sıkıntısı ne dertler ne sıkıntılar var hayatta
siz ise gelmiş görümcenizi kötüleyip duruyorsunuz pess
haa birde KK kadınlarına ettiğiniz hakaretler var
uslubunüz hakkında hiç yorum yapamıcamm kezzaa benim hiç bilmediğim bir uslup bu.

bu sefer okumadım konuyu ama şıp diye damladım işte eminim yarına bu konuda kapanır
bi görünüp gideyim dedim

bu sefer okumadım konuyu ama şıp diye damladım işte eminim yarına bu konuda kapanır
bi görünüp gideyim dedim

Yok canım daha kapanmaz.. henüz o kıvamda değil. Natlus yoğun bugün işte, gelip kıvam ayarı çekmesi lazım akşama kadar.

k.valideniz çok şanslı gelini ve kızı kendisine gelmek için birbiriyle kapışıyor :)

Amanadenin eltisinden sonra
Natlusun görümcesi :)))

Görümceni takıntı haline getirdikçe hayatının merkezi haline geliyor farkında mısın natlus.
Durum bu ve değişmiyeceğide ortada.
O zaman bu şartlar altında kendine bir yol çiz bence

Birde kemancının yengesi vardı...

bir insan kendisinin yok sayılmasına, kaale alınmamasına tahammul edemez.

düşün simdi; birine bısey soyluyorsun sana vızıldayan sinek muamelesi yapılıyor, duymamazlıktan gelınıyor. delirirsin dimi???

bak ben bunu iş yerımde denedim, idarecim üstünü basını yırtıcaktı nerdeyse. kadın sinirden deli oluyordu.
sınıfıma kapıyı calmadan bıkac kez gırdı dıye taktım, bence odasına kapısını calmadan gırıyordum. giriş çıkış saatlerınde ımza atıyorduk, dan dıye odasına gırıp ımzamı atıp cıkıyordum. herkese teker teker gunaydın, ıyı aksamlar deyıp ona demıyordum, vs vs.

sende giyin süslen püslen tak takıştır al kocanı git kaynanana, maksimum 2 saat oturun.
eve gırınce merhaba bıle deme, muhattap olma, duymamazlıktan ve görmezlikten gel. o da kendısıne yapılan bu muameleye maruz kalmamak ıcın bı sure sonra sız ordayken gelmez. ya da tam tersı olabılır, inadına gelir annesıne o da senı gormezlıkten gelır ki bu da senın işine gelir.

heee bunuda sevmedin, madem eşin annesıne demıs bız gelcegımız zaman kardesım gelmesın dıye, anası bısey dememıs ki geliyor. ozaman kocan dırek ona soylesın bız burdayken gelme bosuna huzursuzluk cıkmasın dıye.

sorun hallolur.

nıye kendı kendını yıyıp bıtırıyorsun kı ben anlamadım... akışına bırak.. rahat ol.. kasma kendını. bırak o huzursuz olsun.

kaynanan kızına yaptıgı hizmettenn memnun gerisi seni ilgilendirmez
sende misafir gibi git gel daha ne işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…