natlus bence bır gun ayarlayın mesela salı gunu senın kv gıtme gunun olsun bunu gorumcene sen mesajla veya esın yada kv soylesın salı gunlerı sen gıt o gelmesın haftada 1 gun annesıne gıtmese olmez herhalde degıl mı sende boylece gelın gelmıyor laflarından kurtulursun hemde gorumcenı gormezsın ben senı anlıyorum gıcık kapmıssın bır kez yapacak bırsey yok ama bu yonetmı dene ben senın yerınde olsam kendım soylerdım gorumceme salı gunlerı ben anneme geceyım sende evınde oyalanırsın falan gıbı yanı ıstenmedıgını bıle bıle o gunde gelmez herhalşde degıl mı allah yardımcın olsun
Kaynanada sana gelmek istemiyormu?ALLAH sizi inandırsın KURANÜSTÜNE YEMİN EDEREK söylüyorum kaynanama gidiyoruz eşimle beraber bir telefon çaldı, görümce arıyor diyorki abi annemlere gidicekmişiniz annem bekliyor gelcekmisiniz annem numara çeviremiyor cepden beni aradı bende seni arıyorum gidicekmisiniz annemi arayıp söylicem dedi kapadı, sanki haberi yokmuşda annesi kızını arayıp evinden cep telefonu çeviremediği için kızını aramış hesapda bizi arattırıyor gibilerinden kız arıyor, eşimde geliyoz yoldayız dedi halbuki aradığında biz kapının önüne yaklaşmıştık, zile bir bastık kız açtı kapıyı ben şokda tabi, daha 2 dakika önce annem beni aradı abi annemlere gidicekmişiniz diyen kız 2 dakika içinde annesine gelemez, odaya girdiğimde çocukların herbiri uzanmış çekyatta yatıyorlardı, bu sinsilik, yılanlık, şeytanlık değilde ne, giderkende eşim bana kardeşim evde olmıcak annemle konuştum, biz geliyoz anne biliyorsun kardeşimle eşim konuşmuyor biz gelince bari evinde dursun zaten 12 saat hafta içi hafta sonuda dahil sende demesine rağmen bu yaptığı nedir,kocam bile istemiyor daha ben ne diyim.
ben annemın evıne gıdıcem her gun bizim gelınde dert edıncek bunu he , edınsın hiçç umrumda olmaz benim gelmek ıstemeyen gelmez sorun degıl anneme gıtmeme kımse de karısamaz nıye dert edındınız bunu anlayamadım haksızlk goremedım burada ben
Kaynanada sana gelmek istemiyormu?
gelemiyorsa, eşin gidip getire bilir:)sonra tekrar evine burakir, yada bir gün sizde kalır.
ayrica görumceni bu kadar ciddiye alma sonra kafanda takınti olur!
kv görmeye cokmu can atıyor gözün? Boş ver canım ya, madem ne kızına, nece sana laf geçiriyor, sende ayda yılda bir git, eşin gidiyorsa 2 saatligina gitsin! Sende böylece az takmış olursun bu insanları, görende ışınız gücünüz yok, bir birinizle uğraşıyor sanar
bu sefer okumadım konuyu ama şıp diye damladım işteeminim yarına bu konuda kapanır
bi görünüp gideyim dedim
Amanadenin eltisinden sonra
Natlusun görümcesi :)))
Görümceni takıntı haline getirdikçe hayatının merkezi haline geliyor farkında mısın natlus.
Durum bu ve değişmiyeceğide ortada.
O zaman bu şartlar altında kendine bir yol çiz bence
Birde kemancının yengesi vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?