Haksızlığa gelemiyorum napıyım, nerede haksızlık orada natlus

yani sana özel bişey yapmamış görümcen demek istiyor arkadaş.bunlar sadece onun kişiliği yada özellikleridir.bunun yanında sana kişisel olarak ne yaptı.

Natlus bennce görümceni görmezden gelmenin zamanı gelmiş geçiyor ..aslında sen onu takıntı haline getirmişsin..sana inanıyorum fesattır iticidir sağ gösterip sol vurur.ama seninde şunu bilmen gerekiyor..
neticede o senin eşinin kardeşi..birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz ..ama aynı ortamlarda çogu kez kaçsanda bulunmak zorundasınız..senin yapacağın onu görmezlikten gelmek..başka yolu yok..yoksa ıkınızden bırı olunceye kadar mutlaka biryerlerde karsılacaksınız..bunu değiştiremezsin..basit ya görmemezlikten gel.bırak yaptıgıyla pisliğiyle kalsın..inan onun yaptıklarına takılman seni üzmekten başka bir yere götürmez..

bu kadar takıntı haline getirmen seni hasta eder..
eşinle aran bozulur..ayrılma noktasına gelirsin (eşin seni ne kadar haklı bulursa bulsun ..onun tek gerçeği aynı kandan bir kardeşi olması)
gelinsin sonuçta ..o ailede hep bir kıskanan geçinme bilmeyen gelin durumuna düşersin.
kınarlar.eleştirirler eşinin akrabaları(biliyorsun kimse yoğurdum ekşi demez)

kısacası üzülürsün be tatlım yapma kendine zarar, görmemezlikten gel ne yaparsa yapsın.(sözüm meclisten dışarı it ürür, kervan yürür. diye boşuna dememişler )

Ne saldırısı ne saçmalıyorsun sen konu ile alakala nedir bu şimdi

O saydıkların kişilik özelliği demek istiyor, yani o yazdıkların şahsına yönelik bir hareketi olduğunu göstermez demek istiyor Natluss..

O saydıkların kişilik özelliği demek istiyor, yani o yazdıkların şahsına yönelik bir hareketi olduğunu göstermez demek istiyor Natluss..

Arkadaşım BU kişilikdeki biri neler neler yaptı şimdi ne yazayım zaten hep yazdım konularda defalarca daha ne yazayım, biraz empati kurun diye yazdım bu özelliklere sahip insana ne gibi zarar vermez empati biraz empati..

natlus bumerang gibisin,bi bakıyorum yine gelmişsin...konularının hepsini okuyamadım tabiki,en az bir tıp fakültesi bitirmeye eşdeğer çünkü...eşini seviyor musun?eğer ki seviyorum diyorsan, ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin...

Bir insanın kendine yaptığını kimse kimseye yapmazmış hayat o kadar kısa hayatta o kadar dert var ki senin yerine olsam tek derdim bu olsa diyen milyonlarca insan var bence haline şükret ve bırak kim ona ne demiş yılanmış ,fesatmış boşver ..... insanları bu kadar umursamakla bu hayat bitmez allah korusun sağlığından olursun bazı insanların varlığını görmeyeceksin hayatta şuan senin derdine en büyük çözüm bu tabi bir çözüm aramaktaysan haaaaa çözüm aramıyorum ben içimi boşaltmak için yazıyorum diyorsanda word dosyasında saatlerce klavyeni geliştirmek için yazabilirsin yada olmadı bir kalem kağıt al eline içini dök en azından sana muhalefet olan kimse çıkmaz kendi çapında eğlenirsin ama unutma hepimiz burda sorunlara çözüm arıyoruz sanada çözüm sunuyoruz TABİ anladığım kadarıyla çözüm umrunda değil Ne Dİyelim Ozaman DEVam ET hAYATINDAKİ HuZUrsuzlara Yazar yazar durursun BOL ŞANS....

Eşin anladığım kadarıyla ağırlığını koyamıyor.
Boşansan rahat edersin aslında.
Ne Şeytan kaynana, ne Yılan görümce... Ne kötü çocuklar...
Ne buzdolabındaki böcükler...
Temiz hayat oh...

Arkadaşım bu yaptığın boş yorumun sende farkında olursun umarım zamanla, ne yani görümce ile konuşmuyorum diye boşanıcakmıyım ne zavallıca bir düşünce yaklaşım ve öneri tarzı, siz evliyi boşatır, mutlu yuvası olanıda yıkar sınız, sizin gibi düşünen insanlar topluluğu olunca vayyyy halimize..

NOT: GÖRÜMCE 1, SEN 2 görümceyle iyi anlaşırsınız aynı kafadansınız anladığım kadarı ile

Son düzenleme:
Bir natlus ruzgaridir esiyor kk da.. Bilmem kac yuzbinlik siteyi bile sarstiysan aile etrafinda neler neler yapiyorsun dusunemiyorum bile... :)) bence biraz sakinlessen cok iyi olur natlus ... Hayatinda kolayliklar dilerim umarim sorunlarinin ustesinden gelirsin..

TIP FAKÜLTESİ derken, iyimi kötümü anlıyım

site yönetimi nerde acaba ,ben nedense birine beğenmedim dedim diye banlanabiliyorken ,bu konu sahibi ,her dakika konu açıyor saçma sapan ,hakaret ,saygısızlık ,terbiyesiz üslup hepsi onda ve hala hesabı tamamen kapatılmamış ,çok ilginç doğrusu ,çifte standart değilse nedir merak ediyorum ..

Abartma allahaşkına ya ben normal yazıyorumda sanırım yorum yapanlar biraz abartıyor beni

Son düzenleme:

Hakaretin dibine vurmuşsun ama hayır bu zavallılık değildir...
Eşin seninle onun arasında denge kuramıyor.
Ailesi yüzünden de tartışıyorsunuz dimi?
Bu yüzdena yrıl demiştim.
Görümcen ile beni nasıl bağdaştırdın pes

Kime hakaret etmişim ben söylermisiniz hanfendi

ben bir derdim var bölümüne girdiğimde artık bu bayanla karşılaşmak istemiyorum ,kendisini kk nın lideri filan ilan etmiş ,bunun derdi filan yok ,oldukça boş zamanı var ,sizlerde prim veriyorsunuz ,yapmayın allah aşkına kk kadınları akıllı kadınlardır ,ben şimdiye dek hiçbir konusuna yorum yapmadım ama artık dayanamıyorum ..tüm konuları aynı içerikte sizin etrafınızda sizi dinleyecek insan kalmadığı için burda anlatıyorsunuz günlük olaylarınızı ,yazık ..

...Ben asla kaynanama ŞEYTAN Demedim GÖRÜMCEYE Dedim iyi araştır okuyun.
...YILAN görümce İNSAN'a Dönüşebilir
... KÖTÜ ÇOCUKLAR EĞİTİM ile DÜZELEBİLİR.
...BÖCEKLER İÇİN ilaç lama yapılabilir

TÜM BUNLARIN ÇARESİ VARKEN YETERKİ İSTESİNLER....
............. BEN NEDEN EŞİMDEN BOŞANICAKMIŞIM GÜLÜYORUM...

Son düzenleme:

HIHHHH Başladık gene atışmalara, kıskançlıklara, fesatlıklara, konu açmamı görün hemen vurun akılsız insanlarmı yorum yapıyor onumu demek istiyorsunuz anlayamadım. K.K Üyelerine benim konuma yorum yaptıkları için AKILSIZ MI demek istiyorsunuz siz bakıyım...KİMSE LİDER olma peşinde değil SİZ ÖYLE ADLANDIRIYORSANIZ amenna...

natlus bence bır gun ayarlayın mesela salı gunu senın kv gıtme gunun olsun bunu gorumcene sen mesajla veya esın yada kv soylesın salı gunlerı sen gıt o gelmesın haftada 1 gun annesıne gıtmese olmez herhalde degıl mı sende boylece gelın gelmıyor laflarından kurtulursun hemde gorumcenı gormezsın ben senı anlıyorum gıcık kapmıssın bır kez yapacak bırsey yok ama bu yonetmı dene ben senın yerınde olsam kendım soylerdım gorumceme salı gunlerı ben anneme geceyım sende evınde oyalanırsın falan gıbı yanı ıstenmedıgını bıle bıle o gunde gelmez herhalşde degıl mı allah yardımcın olsun

ben annemın evıne gıdıcem her gun bizim gelınde dert edıncek bunu he , edınsın hiçç umrumda olmaz benim gelmek ıstemeyen gelmez sorun degıl anneme gıtmeme kımse de karısamaz nıye dert edındınız bunu anlayamadım haksızlk goremedım burada ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…