Ne saldırısı ne saçmalıyorsun sen konu ile alakala nedir bu şimdi
Ne saldırısı ne saçmalıyorsun sen konu ile alakala nedir bu şimdi
O saydıkların kişilik özelliği demek istiyor, yani o yazdıkların şahsına yönelik bir hareketi olduğunu göstermez demek istiyor Natluss..
Eşin anladığım kadarıyla ağırlığını koyamıyor.
Boşansan rahat edersin aslında.
Ne Şeytan kaynana, ne Yılan görümce... Ne kötü çocuklar...
Ne buzdolabındaki böcükler...
Temiz hayat oh...
natlus bumerang gibisin,bi bakıyorum yine gelmişsin...konularının hepsini okuyamadım tabiki,en az bir tıp fakültesi bitirmeye eşdeğer çünkü...eşini seviyor musun?eğer ki seviyorum diyorsan, ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin...
Bir natlus ruzgaridir esiyor kk da.. Bilmem kac yuzbinlik siteyi bile sarstiysan aile etrafinda neler neler yapiyorsun dusunemiyorum bile... :)) bence biraz sakinlessen cok iyi olur natlus ... Hayatinda kolayliklar dilerim umarim sorunlarinin ustesinden gelirsin..
Arkadaşım bu yaptığın boş yorumun sende farkında olursun umarım zamanla, ne yani görümce ile konuşmuyorum diye boşanıcakmıyım ne zavallıca bir düşünce yaklaşım ve öneri tarzı, siz evliyi boşatır, mutlu yuvası olanıda yıkar sınız, sizin gibi düşünen insanlar topluluğu olunca vayyyy halimize..
NOT: GÖRÜMCE 1, SEN 2 görümceyle iyi anlaşırsınız aynı kafadansınız anladığım kadarı ile
site yönetimi nerde acaba ,ben nedense birine beğenmedim dedim diye banlanabiliyorken ,bu konu sahibi ,her dakika konu açıyor saçma sapan ,hakaret ,saygısızlık ,terbiyesiz üslup hepsi onda ve hala hesabı tamamen kapatılmamış ,çok ilginç doğrusu ,çifte standart değilse nedir merak ediyorum ..
Eşin anladığım kadarıyla ağırlığını koyamıyor.
Boşansan rahat edersin aslında.
Ne Şeytan kaynana, ne Yılan görümce... Ne kötü çocuklar...
Ne buzdolabındaki böcükler...
Temiz hayat oh...
ben bir derdim var bölümüne girdiğimde artık bu bayanla karşılaşmak istemiyorum ,kendisini kk nın lideri filan ilan etmiş ,bunun derdi filan yok ,oldukça boş zamanı var ,sizlerde prim veriyorsunuz ,yapmayın allah aşkına kk kadınları akıllı kadınlardır ,ben şimdiye dek hiçbir konusuna yorum yapmadım ama artık dayanamıyorum ..tüm konuları aynı içerikte sizin etrafınızda sizi dinleyecek insan kalmadığı için burda anlatıyorsunuz günlük olaylarınızı ,yazık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?