bir insan kendisinin yok sayılmasına, kaale alınmamasına tahammul edemez.
düşün simdi; birine bısey soyluyorsun sana vızıldayan sinek muamelesi yapılıyor, duymamazlıktan gelınıyor. delirirsin dimi???
bak ben bunu iş yerımde denedim, idarecim üstünü basını yırtıcaktı nerdeyse. kadın sinirden deli oluyordu.
sınıfıma kapıyı calmadan bıkac kez gırdı dıye taktım, bence odasına kapısını calmadan gırıyordum. giriş çıkış saatlerınde ımza atıyorduk, dan dıye odasına gırıp ımzamı atıp cıkıyordum. herkese teker teker gunaydın, ıyı aksamlar deyıp ona demıyordum, vs vs.
sende giyin süslen püslen tak takıştır al kocanı git kaynanana, maksimum 2 saat oturun.
eve gırınce merhaba bıle deme, muhattap olma, duymamazlıktan ve görmezlikten gel. o da kendısıne yapılan bu muameleye maruz kalmamak ıcın bı sure sonra sız ordayken gelmez. ya da tam tersı olabılır, inadına gelir annesıne o da senı gormezlıkten gelır ki bu da senın işine gelir.
heee bunuda sevmedin, madem eşin annesıne demıs bız gelcegımız zaman kardesım gelmesın dıye, anası bısey dememıs ki geliyor. ozaman kocan dırek ona soylesın bız burdayken gelme bosuna huzursuzluk cıkmasın dıye.
sorun hallolur.
nıye kendı kendını yıyıp bıtırıyorsun kı ben anlamadım... akışına bırak.. rahat ol.. kasma kendını. bırak o huzursuz olsun.