• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlığa uğradım sonunda güldüm oda ettiğini buldu diyen var mı?

Haksızlığa uğradım başkasıyla gitti hemde, sonra gittiği kişiyi terkedip yıllarca özür diledi evlenme teklifi etti, benim bin katı beterim oldu ne benden vazgeçebildi nede mutlu olabildi. En yakın arkadaşlarımdan biri de yaptı, aynı şey başıma geldi,çok pişmanım affet özür dilerim sen hep çok iyidin ben çok kötüyüm diyor 2 yıldır kapıma köpek oldu.. Daha kaç tane sayabilirim bide. Daha kaç tane de yeni haksızlığa uğradığım gidenler var. Hayat böyle, herkesin başına geliyor.. Her şey insanlar için. Hem sorunun cevabıyım, hemde şuan senle aynı durumu yaşayan...
Siz görmüşsünüz en azından içibiz soğumuştur. İçime fitne ateşini attı da gitti. Allah hakkımı bırakmasın onda

Ben ilahi adalet falan pek inanmazdım ama için için hırslandığım biri vardı yıllar öncesinde.. O dönemde benim saf aşık duygularımla çok güzel oynamıştı ve beni saf gibi bırakıp başkasıyla olmuştu.. İşte o zaman haksızlığa ihanete uğrayan her insan gibi dedim ki "Gün gelecek ayaklarıma kapanacak ama bu sefer ben onu istemeyeceğim".. Tabii buna en yakın arkadaşlarım bile güldü, öylesine ihtimal vermiyordu kimse :KK48:
Aradan 2 yıl geçti ve 2 yılın ardından yalvar yakar benimle barismak istediğini, benim kıymetimi bilemediğini çok haksızlık ettiğini vs. söyledi. Ben geri adım atmadım tabii ki. Aylarca bıkmadan usanmadan bayramlarda anneler gününde aklınıza gelecek tüm özel günlerde mesaj atmaya gece yarıları aramaya yalvarmaya devam etti.Sanki rolleri değişmiştik. Hayatımda ilk defa ilahi adaletin bu denli kendini gösterdiğini gördüm. Sonuç ben şuan başka biriyle evliyim ve çok mutluyum:KK60:
Ben geri dönmesini asla istemiyorum bu saatten sonra bana yalvarmasını hele hiç. Namusuma attığı iftira çıksın istiyorum ondan

Bende sizin gibiydim meseke birinin yokluğu değil insan yerine koyduğunuz birinin ilişkiyi bitirdiniz diye size iftira atması. Aileme rezil etmesi. Ailesini üstüme salması. Neyseki geçti
Dik dur her durumda. Eğer iftiraysa zaten rezil olmazsin o kendini rezil eder en fazla. Kimseyi takma kafaya. Seni seven sana güvenir. Asla boynunu eğme.

bana haksızlık eden çoğu kişi allahından buldu. hee bulan bazıları bunun farkında değil orası ayrı.
halen de bulmakta..:KK14: zaten farkında olmadıgı için halen allah onu cezalandırıyor
bin beterını yaşasın:kahve:

3 yıl önce çok büyük haksızlığa uğradım 3 kisi tarafında... Bu ay aldığımız haberlere göre de hayatları tepetaklak olmuş,biri memleketine dönmek zorunda kalmış hatta,diğeri artık üzüntüden hastalanmış falan... Ben inanıyorum,bu dunyada olmasa bile diger dunyada mutlaka cıkacak sadece sabır ve Allah'a bırakmak... 3. Kisinin de problemleri var ama digerleri gibi buyuk bi darbe olmadi

Çoook aşık olduğum bir adam vardı hayatımda. Baya da güzel bir ilişki yaşıyorduk. Sonra ne oldu, eski sevgilisi çıktı ortaya filmlerdeki gibi. Meğer çocukları varmış da güya benimki bilmiyormuş da falanmış da filanmış da. Yaşadığım yıkımı bir ben bilirim bir de o dönem çevremdekiler. Kadın da yabancı bir hatundu. Çocuk da 4-5 yaşlarında. Bakıyorum hala evli mutlu çocuklu. Hoş düşünüyorum evlendikten falan sonra ortaya çıksa ne yapardım diye. Bilemiyorum bugün korkunç gelen şey yarın için nimet de olabiliyor. Amaaan hatırladım yine gereksizi.

Ben geri dönmesini asla istemiyorum bu saatten sonra bana yalvarmasını hele hiç. Namusuma attığı iftira çıksın istiyorum ondan
O da olur elbet hiç ummadığınız anda ama siz kendinizi yiyip bitirmeyin hayatınıza bakın akışına bırakın

Duygusal hayatta değil de iş hayatında dertliyim ben.Haksızlığa uğruyorum,çok kızıyorum,öfkeden deliriyorum ama sonunda layığını buldular diyemiyorum 10 senedir maalesef :/

yooo benden sonra evlendi aşk dolu gülücükler sözler benim çektiklerim de bana kaldı ama inanıyorum gözümden düşen her damla yaşın hesabı sorulacak

Dik dur her durumda. Eğer iftiraysa zaten rezil olmazsin o kendini rezil eder en fazla. Kimseyi takma kafaya. Seni seven sana güvenir. Asla boynunu eğme.
Allaha havale etmekten ve güç toplamaya çalışmaktan başka birşey gelmez elimden bayram tatili girdi işime veriyordum kendimi boş kalınca hep aklıma geliyor

bana haksızlık eden çoğu kişi allahından buldu. hee bulan bazıları bunun farkında değil orası ayrı.
halen de bulmakta..:KK14: zaten farkında olmadıgı için halen allah onu cezalandırıyor
bin beterını yaşasın:kahve:
İnşallah bende görürüm

3 yıl önce çok büyük haksızlığa uğradım 3 kisi tarafında... Bu ay aldığımız haberlere göre de hayatları tepetaklak olmuş,biri memleketine dönmek zorunda kalmış hatta,diğeri artık üzüntüden hastalanmış falan... Ben inanıyorum,bu dunyada olmasa bile diger dunyada mutlaka cıkacak sadece sabır ve Allah'a bırakmak... 3. Kisinin de problemleri var ama digerleri gibi buyuk bi darbe olmadi
Allah büyük ama onlar ah aldıklarını bile unutmuştur

Çoook aşık olduğum bir adam vardı hayatımda. Baya da güzel bir ilişki yaşıyorduk. Sonra ne oldu, eski sevgilisi çıktı ortaya filmlerdeki gibi. Meğer çocukları varmış da güya benimki bilmiyormuş da falanmış da filanmış da. Yaşadığım yıkımı bir ben bilirim bir de o dönem çevremdekiler. Kadın da yabancı bir hatundu. Çocuk da 4-5 yaşlarında. Bakıyorum hala evli mutlu çocuklu. Hoş düşünüyorum evlendikten falan sonra ortaya çıksa ne yapardım diye. Bilemiyorum bugün korkunç gelen şey yarın için nimet de olabiliyor. Amaaan hatırladım yine gereksizi.
İnancım kalmadı aşka ilişkilere

Duygusal hayatta değil de iş hayatında dertliyim ben.Haksızlığa uğruyorum,çok kızıyorum,öfkeden deliriyorum ama sonunda layığını buldular diyemiyorum 10 senedir maalesef :/
Biz çektikten sonra bulsalar nolcaksa işte yaşayan yaşıcanı yaşamış oluyor

Back
X