Haksızlık mı yaptım haksızlığa mı uğradım bisey diyin nolur☹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mavi turna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
117
53
Iyi geceler arkadaşlar aklıma cok takılan bir konu var lütfen bana objektif yorum yaparmisiniz amacım asla haklı cıkmak değil ama içimide soğutup rahatlatmak istiyorum.
Benim ilk okul zamanlarindan cok yakın bi arkadaşım var -dı bu yaşa kadarda sürdurduk bunu
Bi küs bi barışık ilerledik yıllarca ben fazla fevriyim onun fazlaca kalbi katı ama idare etmistik birbirmizi ta kii bu kışa kadar.
Bu kış fark ettimki aslında arkadaşlığımız ben onun dertlerini dinleyince ilerliyor ben ona destek vermiyorsam oda asla bana yazmıyor aramıyor çünkü 2 gün önce onun saçma sapan dertlerine ortak olmamisimdir .
Sağolsun zamaninda hep yanimda oldu destek oldu ama son zamanlarda hep kendi dertleri onemsensin istedi bende umursamadım açıkçası çünkü benimde başımda cok büyük sıkıntılar vardı ve bu durum beni cookk sinirlendirdi bu arkadaşımla konuşarak tüm bağlarımı koparttım çünkü benim cocugumla ilgili bi skntida bile neyi var demedi.
Neyse kızlar fazla uzattım bundan 3,4 gün önce benim bu kıza bi sebepten yazmam gerekti ve doğru düzgün konustum onunla neden konuşmadığımı neden kırıldığımı anlattım aklıma eski güzel günler geldi görüşmek istedim ve bu beni resmennn başından savdı önce anladım oda bana kırıldı dedim telafi etmek istedim ama yine umursamadi
Ama simdi bana söyleyin ben ona asla kötü bisey yapmadım bukadar düşman gibi davranacak yani ben bunu hakettimmi.
Kendi kendime diyorum bu tavirlari gördükçe simdi duygusal davraniyorum ama bitirmekle dogru yapmışım.
Bide siz bisey diyin bana çünkü cok üzülüyorum🙄

Ortada bir kavga ve hakaret yoksa neden konuşup arkadaşlığı bitirme gereği duydunuz öncesinde? Görüşmek istemiyorsanız aramayarak iletişiminizi kesebilirdiniz. Sevgiliniz değil ki ilişkiyi bitirelim muhabbetine giriyorsunuz.

Sonra bir sebepten yazmanız gerektiği için açıklama yapmışsınız o sebep olmasa yine iletişime geçmeyecektiniz muhtemelen. Bende benimle arkadaşlığını bitirmek istemiş birinin yeniden görüşme isteğini ciddiye almazdım.

Son düzenleme:
Hayat zaten yeterince zor bide böyle arkadaşlık ilişkilerinde bile Naz kapris çekiceksek hiç olmasın daha iyi siz kendinizi ifade etmişsiniz son konuşmanızda zaten içiniz rahat olsun başka bir şey yapmayada gerek yok sizi yoran insanları ayıklayın hayatınızdan
Ah ne doğru yazmışsınız bunu aptal kalbime anlatamıyorum işte

arkadaşlığı siz bitirmek istemişsiniz.. sonra işiniz düşmüş siz yazmışsınız... şu an sıkıntı sizde gibi gözüküyor..
Yanlış anlamışsınız mesajda herhangi bi yerde işim düştü yazdım gibi bi cümle kurmadım benim yazmadığım yerden bana laf üretmeyin lütfen

Ortada bir kavga ve hakaret yoksa neden konuşup arkadaşlığı bitirme gereği duydunuz öncesinde? Görüşmek istemiyorsanız aramayarak iletişiminizi kesebilirdiniz. Sevgiliniz değil ki ilişkiyi bitirelim muhabbetine giriyorsunuz.

Sonra bir sebepten yazmanız gerektiği için açıklama yapmışsınız o sebep olmasa yine iletişime geçmeyecektiniz muhtemelen. Bende benimle arkadaşlığını bitirmek istemiş birinin yeniden görüşme istediğini ciddiye almazdım.
Kavga hakaret yoktu ama trip atıyordu sürekli
napysn diye soruyordum mesela iyi yaziyordu bukadar bende bu triplerden sıkıldm artık dedim ve bitirdik konuşmayı.
Haklisiniz ciddiye almamış olabilir onun farkındayım ama yillarca yedik içtik yinede zoruma gitti işte

Benimde böyle bir arkadaşım vardı. Üniversiteden beri nerdeyse on senelik görüşmemiz vardı. Babam hasta oldu aramadı annem kanser oldu aramadı zor günler geçirdim aramadı çünkü onun dertleri hep daha zordu ki yok öyle bişey kendi kendini komplekse sokardı. Uzun uzun yazmak istemiyorum en son kestik muhabbeti kendiliğinden oldu. Ben aramadım o aramadı zaten son zamanlar zoraki gidiyordu. Kafam o kadar rahat ki! Gerçek arkadaşlar böyle davranmaz. Kendini düşün sen onun sana yaptığını yapıyor muydun?
Arkadaşım dostum deyip nelerini görmezden geldin nelerini idare ettin. Neden o seni idare etmedi?
Gerçek olan böyle davranmaz
Artık dostum yok benim. Bitti. Kimseye de güvenim kalmadı. Çokta düşünmüyorum çünkü üç günlük dünyada boş yere kapris çekemem olmuyor artık

Yani arkadaşlığı bitirmek konusunda haklısınızdır, ıyı gelmiyorsa sıze görüşmeyin tabii.
Ama sız gıt deyince gıtsın gel deyince gelsin mı bu kadın.
Bir bakıma vıcdanınız rahatlamış olmalı, sız adım attınız o da istemiyor arkadas olmayı.

Kim haklı kim haksizdan ziyade siz eniyisi görüşmeyn. Karşı taraf istememiş ne önemi varki kim haklınin. Yanlış anlamayın konuyu okurken 15-18yas arası açmış sandım . Kızıniz olduğunu okuyunca anladım büyük olduğunuzu .

Yani arkadaşlığı bitirmek konusunda haklısınızdır, ıyı gelmiyorsa sıze görüşmeyin tabii.
Ama sız gıt deyince gıtsın gel deyince gelsin mı bu kadın.
Bir bakıma vıcdanınız rahatlamış olmalı, sız adım attınız o da istemiyor arkadas olmayı.
Asla amacım o değil di zaten gel git yapması şeklinde yüz yüze konuşup ortadaki zıtliklari kaldirmak istedim eski samimiyet asla olmazdi biliyorum benim amacim yolda karsilasinca bir merhaba ortami kurmakti ama o yanlis anladı beni basindan savd

Anladığım kadarıyla siz onu aramadıkça o da sizi aramıyormuş.
Şu durumda arkadaşlıği bitirmek için özellikle bir mesaj yazmak yerine bir süre kendisini aramasaydınız arkadaşlık kendiliğinden bitecekti.

Benim de pek hazzetmedigim bir arkadaşım var. Kendisi ile görüşmeyi pek istemiyorum. Yalan yok. Ama ben aramayınca o da aramıyor. Böylece senede 1 ya da 2 kez görüşüyoruz. Telefonu açmasam hiç görüşmeyiz
.

Şu an hatanin çoğu sizde gibi duruyor.

Arkadaşlığı bitirmeden önce rahatsız olduğunuz durumları anlatmalıydınız.

Ve madem anlatmadan arkadaşlığı bitirdiniz. Orda kalmalıydı. Tekrar mesaj atmamalıydıniz.

Hem tüm bağlarınızı kopartıyorsunuz -ki ne dediniz, nasıl konuştunuz bilmiyoruz- hem de bir sebeple tekrar görüşmek istiyorsunuz, e bu dengesizlik karşısında kim olsa kaale almaz artık. Bir daha görüşmeyin olsun bitsin.

Asla amacım o değil di zaten gel git yapması şeklinde yüz yüze konuşup ortadaki zıtliklari kaldirmak istedim eski samimiyet asla olmazdi biliyorum benim amacim yolda karsilasinca bir merhaba ortami kurmakti ama o yanlis anladı beni basindan savd
İsabet olmuş aslında. Enerjinizi emen insanları yakınınızda tutmayın. Hayat zaten zor milletin derdını yuklenmeyelım barı.

Y
Siz yazmissiniz konuda iste ? Bir de afra tafra yapiyorsunuz uyelere , bir donun okuyun yazdiginizi
Bunun afra tafrayla ilgisi yok ben işim düştü de yazdim falan diye cümle kurmadım özellikle ifşa olmamak için konuyu açmadım ama annesinin hastalığını duydum ve sormak istedim işimmi düşmüş oluyor bu durumda o hanimefendi işin düşmüş yazmak yerine sorsaydi bende kibarca ona neyin ne olduğunu yine usulünce yazardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X