Haksızlık mı yaptım haksızlığa mı uğradım bisey diyin nolur☹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığım kadarıyla siz onu aramadıkça o da sizi aramıyormuş.
Şu durumda arkadaşlıği bitirmek için özellikle bir mesaj yazmak yerine bir süre kendisini aramasaydınız arkadaşlık kendiliğinden bitecekti.

Benim de pek hazzetmedigim bir arkadaşım var. Kendisi ile görüşmeyi pek istemiyorum. Yalan yok. Ama ben aramayınca o da aramıyor. Böylece senede 1 ya da 2 kez görüşüyoruz. Telefonu açmasam hiç görüşmeyiz
.

Şu an hatanin çoğu sizde gibi duruyor.

Arkadaşlığı bitirmeden önce rahatsız olduğunuz durumları anlatmalıydınız.

Ve madem anlatmadan arkadaşlığı bitirdiniz. Orda kalmalıydı. Tekrar mesaj atmamalıydıniz.
Haklisiniz yazmamam lazımdı ama annesi hasta diye duyunca sormak istedim sonrada olaylar ilerledi işte

Y

Bunun afra tafrayla ilgisi yok ben işim düştü de yazdim falan diye cümle kurmadım özellikle ifşa olmamak için konuyu açmadım ama annesinin hastalığını duydum ve sormak istedim işimmi düşmüş oluyor bu durumda o hanimefendi işin düşmüş yazmak yerine sorsaydi bende kibarca ona neyin ne olduğunu yine usulünce yazardim
Bir sebepten yazmam lazimdi deyince isiniz dusmus gibi algilaniyor , daha da boyle mesajlar gelecektir , guncelleyin konunuzu

Haklisiniz yazmamam lazımdı ama annesi hasta diye duyunca sormak istedim sonrada olaylar ilerledi işte

iyi de siz çocuğum hastaydı sormadı bile diye takılmışken annesini sormak ne alaka..
bana barışmak istemişsiniz gibi geldi annesini bahane edip.

Iyi geceler arkadaşlar aklıma cok takılan bir konu var lütfen bana objektif yorum yaparmisiniz amacım asla haklı cıkmak değil ama içimide soğutup rahatlatmak istiyorum.
Benim ilk okul zamanlarindan cok yakın bi arkadaşım var -dı bu yaşa kadarda sürdurduk bunu
Bi küs bi barışık ilerledik yıllarca ben fazla fevriyim onun fazlaca kalbi katı ama idare etmistik birbirmizi ta kii bu kışa kadar.
Bu kış fark ettimki aslında arkadaşlığımız ben onun dertlerini dinleyince ilerliyor ben ona destek vermiyorsam oda asla bana yazmıyor aramıyor çünkü 2 gün önce onun saçma sapan dertlerine ortak olmamisimdir .
Sağolsun zamaninda hep yanimda oldu destek oldu ama son zamanlarda hep kendi dertleri onemsensin istedi bende umursamadım açıkçası çünkü benimde başımda cok büyük sıkıntılar vardı ve bu durum beni cookk sinirlendirdi bu arkadaşımla konuşarak tüm bağlarımı koparttım çünkü benim cocugumla ilgili bi skntida bile neyi var demedi.
Neyse kızlar fazla uzattım bundan 3,4 gün önce benim bu kıza bi sebepten yazmam gerekti ve doğru düzgün konustum onunla neden konuşmadığımı neden kırıldığımı anlattım aklıma eski güzel günler geldi görüşmek istedim ve bu beni resmennn başından savdı önce anladım oda bana kırıldı dedim telafi etmek istedim ama yine umursamadi
Ama simdi bana söyleyin ben ona asla kötü bisey yapmadım bukadar düşman gibi davranacak yani ben bunu hakettimmi.
Kendi kendime diyorum bu tavirlari gördükçe simdi duygusal davraniyorum ama bitirmekle dogru yapmışım.
Bide siz bisey diyin bana çünkü cok üzülüyorum🙄
O senin yakin arkadasin degil....

Konuya bu ayrıntıyı ekleyin. Annesi hasta diye aradığınızı belirtin. O şekilde daha anlamlı yorumlar gelecektir.

-Siz fevrisiniz,
-O zamanında yanınızda oldu,
-son zamanlarda o size dert anlatmak istedi ama umursamadınız açıkçası
-konuşarak tüm bağlarımızı koparttınız

Bunlar kendiniz hakkında yazdıklarınız. Bence gayet net sizinle niye arkadaşlığına devam etmek istemediği.

Anlatımlarınızda çelişki var. İki tarafın da sıkıntıları var. Eskiden size yardım, destekte bulunmuş ama şimdi ilgilenmemiş, siz de aynı şekilde davranmışsınız galiba veya durup durup siz kafanızda kurup bir yandan kesip biçip pişman mı oluyorsunuz? Çocuğunuz da varmış, herkesin sıkıntıları olur ve bu sıkıntıları aslında çok büyük değilse, cidden yardıma ihtiyaç olunacak bir konu değilse karşıdaki insanı düşünerek ilgi ve alaka bekleyip paylaşım yapmak gerek. Bence siz düşünmeyin, aramayın veya arasanız bile bir süre dinleyin veya hiç problemden konuşmayın. Benim de bir sıkıntım olsa insanların telefonda bana kendi sıkıntılarını anlatmasını, öneri beklemesini kısaca enerjimin ve ilgimin sömürmesini istemem.

Önce arkadaşlığı bitirmek istemissiniz , Sonra pişman olup aramışsınız.

Burası garip geldi bana.

Sizin çocuğunuzu sormadı diye kızıp en çok tavır alma sebebinizin başında geliyor, sürekli dert anlatıyor iken, annesini sormak için neden yazdınız...

Zaten öncesinde dökülmüşsünüz karşılıklı.
E durum bu olunca bende arkadaşınız yaptığını yaparım.

Sizin çocuğunuzu sormadı diye kızıp en çok tavır alma sebebinizin başında geliyor, sürekli dert anlatıyor iken, annesini sormak için neden yazdınız...

Zaten öncesinde dökülmüşsünüz karşılıklı.
E durum bu olunca bende arkadaşınız yaptığını yaparım.
Neden yazdım annesini önceden beri cok seviyordum ciddi bi hastalık olduğunu duyunca onun yaptığını yapmak istemedim sonuçta iki günlük dünya kavgalida olsak sağlık bu dedim zaten üstünden uzunda zaman geçmişti

Önce arkadaşlığı bitirmek istemissiniz , Sonra pişman olup aramışsınız.

Burası garip geldi bana.
Aslinda pişman olmak degil annesine cok üzüldüm ve gelip gecici dünyada düşmanca kalmak istemedim en azindan sokakta görsem bir merhaba demek istedim

Neden yazdım annesini önceden beri cok seviyordum ciddi bi hastalık olduğunu duyunca onun yaptığını yapmak istemedim sonuçta iki günlük dünya kavgalida olsak sağlık bu dedim zaten üstünden uzunda zaman geçmişti
Annesini arasaydınız.
İki günlük dünya olarak olaya bakıyorsanız bence arkadaşınızı alttan alın destek olun sürekli dertlerini dinleyin.
Siz olaya iki günlük dünya olarak baksaydınız konu da yazdıklarınızı dert etmezdiniz.

Anlatımlarınızda çelişki var. İki tarafın da sıkıntıları var. Eskiden size yardım, destekte bulunmuş ama şimdi ilgilenmemiş, siz de aynı şekilde davranmışsınız galiba veya durup durup siz kafanızda kurup bir yandan kesip biçip pişman mı oluyorsunuz? Çocuğunuz da varmış, herkesin sıkıntıları olur ve bu sıkıntıları aslında çok büyük değilse, cidden yardıma ihtiyaç olunacak bir konu değilse karşıdaki insanı düşünerek ilgi ve alaka bekleyip paylaşım yapmak gerek. Bence siz düşünmeyin, aramayın veya arasanız bile bir süre dinleyin veya hiç problemden konuşmayın. Benim de bir sıkıntım olsa insanların telefonda bana kendi sıkıntılarını anlatmasını, öneri beklemesini kısaca enerjimin ve ilgimin sömürmesini istemem.
Çelişki şundan oluyor burayi takip ediyorsa anlamasin diye kafada kurdummu bilmiyorum ama yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken sürekli tavır yapılması sormaması zoruma gitmisti o dönem
Yok zaten daha aramam

Annesini arasaydınız.
İki günlük dünya olarak olaya bakıyorsanız bence arkadaşınızı alttan alın destek olun sürekli dertlerini dinleyin.
Siz olaya iki günlük dünya olarak baksaydınız konu da yazdıklarınızı dert etmezdiniz.
Nasıl dert etmiyceksinki üzülüyoruz insanız hepimiz sonuçta oldu yaşandı bitti bu olaylar birisiyle kavga edince yada kırılınca bu bir ömür sürecek diye bir kural yokki insanlar kızar kırılır küser önemli olan kini büyütmemek

Nasıl dert etmiyceksinki üzülüyoruz insanız hepimiz sonuçta oldu yaşandı bitti bu olaylar birisiyle kavga edince yada kırılınca bu bir ömür sürecek diye bir kural yokki insanlar kızar kırılır küser önemli olan kini büyütmemek
Maalesef artık devir değiştiği gibi insanlarda değişti.

Oooo ben sana bı olay anlatayim için açılsın.
İki arkadaşla çocuk sahibi olmak için uğraşıyorduk.
Tedaviler ameliyat oldum.
Onlar da tedaviler oldu.
O kadar iyiydiki ikisi de.
Benim evladım oldu.
İki arkadaşımın olmadı.
Aşırı derece samimiyiz bu arada.
Biri beni kesinlikle aramadı bebeğim 1 yaşında olacak nerdeyse.
Zorla bı Instagramda tebrik etti.
Diğeri de iyiydi geldiler gittik. Neyse bı akrabası gebe kaldı. Bende o ara ikinci kez gebe kaldım. Aslında o akrabasına çok hırslandı. Kız evlenir evlenmez gebe kaldı çünkü. Ona tirip, sitem yapamadığı için ay bana neler neler tavır aldı, bişey getircek hala getirmedi, yok senle konuşurken ağlama krizine giriyorum demekler, moralim bozuldu hamile olduğumu bilmiyordum bende çok üzüldüm ağladım neden böyle dedi diye ay ağlamam resmen hoşuna gitti yazdım sen bana bakma demekler vs vs uğraşmaz doktor vs ben onun yerine arar uğraşır randevu alırım vs.
Aman dedim bı salak benmiyim.
Şimdi bende kendisine aynı şekilde mesafeliyim.

İlk etapta girdiğiniz trip yanlış. Arkadaşlık biçiminiz hoşunuza gitmemiş veya işinize gelmemiş madem kuruldunuz hal ve tavırlarına akışına bıraksaydınız da azalarak bitseydi bu arkadaşlık en azından yarın öbür gün şuan yazmanız gerektiği gibi iletişime gectiğinizde konusacak yüzünüz olurdu karsılıklı. Ne kadar kendi sebeplerinizce haklı bile olsanız karsı tarafa arkadaşlığınızı sevgilinizmiş gibi bitirmekle kötü bi deneyim yaşatmışsınız. E haliyle şimdi geri döndüğünüzde aynı sıcaklığı bulmamanız çok normal diil mi? Hatalısınız. Hem bitirici hamleyi yapmakta hem de tekrar bi girişimde bulunma konusunda da yani iki kez hatalısınız bence.

Çelişki şundan oluyor burayi takip ediyorsa anlamasin diye kafada kurdummu bilmiyorum ama yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken sürekli tavır yapılması sormaması zoruma gitmisti o dönem
Yok zaten daha aramam

Kendiniz demediniz mi sıkıntılı bir dönemde diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X