sivrikose senin esin kedi gibi bi insan heralde, boyle bir adami yetistiren kisi de o kadar kotu olamaz.
IZIN VER de esin he deyip geciversin.
Kayınvalideniz bunu neden böyle yaptınız? Şunu şöyle yapsaydınız dediğinde,'biz böyle uygun gördük anne,biz memnunuz,böyle istedik böyle yaptık'vb minvalde gülerek söyleyin. (Olabilitesi varmı sizin açınızdan bilemiyorum ama) bir süre sonra vazgeçer, tersleyerek söylemediğiniz ićin fenalaşamaz,ayılıp bayılamaz
Hemde sizin ićinizde kalmamıs olur. Bir deneyin isterseniz.
Eşiniz laf edince fenalaşmayıp sadece siz laf edince fenalaşıyorsa sizden çekiniyordur kesinlikle.Kadına ağlaması ve fenalaşması icin illa bagirip ,cagirman gerekmiyor problemde o zaten..
En ufak biseyde böyle yapması illa kadına bagırmak istiyorum demiyorum -.- sakincede bişey söylesen olmuyor malesef ..
Bende buyuzden napacağımı şaşirdim
Eşiniz laf edince fenalaşmayıp sadece siz laf edince fenalaşıyorsa sizden çekiniyordur kesinlikle.
Bir rahatsızlığı yoksa öyledir büyük ihtimalle.Bana daha çok duygu sömürüsü gibi geliyor. Ama napıcaksın işte
Bende eşimin başına attım eger eşimi dinlemezse mecburen ben gireceğim ama su ağlama etmeler olmasa diyorum ne yapacağını kestiremiyorum işte keşke sadece tatlı dil ile uyarmak işe yarasa ama sanırım denemeden öğrenemicem.Iş bana düserse ben olabildiğince yumuşatarak soylemeyi düşünüyorum fenalaşırsada artık ben ne yapayım ki..
bıraz cazgır olmak gerek
sende bayılsan - sinir krızı gecırsen gıkı çıkmaz :)
ben anneyım ben şöyleyım ben böyleyım dedı mı...
kayınvalıdem de anne hıc boyle seyler demıyor ama desın
veya benımde annem var ! deyın
bıraz sesınız cıksın
bayılırsa bayılsın panıklemeyın
ustune dusmeyın ılgılenmeyın vazgecer
yaramaz cocuk gıbıler ya
Rahatsizligi var malesef iste diger yazilarimdada belirttigim gibi kadinda kalp var buyuzden birazda sıkıntı -.-Bir rahatsızlığı yoksa öyledir büyük ihtimalle.
Bayilip fenalaşarak duygusal dokunulmazlık ilan etmiş kendince,bildiğini okuyor bu sayedeBir deneyin bakalım yumusatarak şakayla karışık soylemeyi,eşinizde yanınızda olsun,fenalaşirsa 'ben ne dedimki ayollll'der kenara çekilirsiniz sizde
benim ananem 76 yaşında çocuklarını severken bebem diye sever
Konuşurken de 3 yaşında ki çocukmuş gibi düşecek de koruyup kollamak ister
ANNELİK bu değiştiremezsiniz
ayrıca eşinizde o kadar sorun yaratmıyor
Siz bu konuda inatçılık yapıyor kendi annenizle kıyaslıyorsunuz
eşinizin yanında yapsanız ayıp bayılacağını sanmıyorum yapmaz
boşuna kendinizi gerip kasılmayın
bu durumdan eşiniz annesi sorun yok
arasında ki iletişim bu demek ki.
Benimki anne degil ,ben zaten başka biyerden ciktim dimi ? benimkide gelip oda başlasın herseye laf söylemeye madem kv ile birlik olup huzur mu kalır ? kafa mı kalır ?sacma sapan konuşmayın ya.. ben sevmesin korumasın demiyorum.Burda konu ne sen nereye getiriyorsun. Hala bebesi gibi hareket edecekse evlenmeyecek oldu olacak emzirsin abartmayın. Ben cenesini cekmek zorunda degilim. Tepkileri yumusak olan bir insanda degilim. Evet en ufak biseyde hastaliginida one surerek bi aglamalara giriyor bunu daha oncede yapti onunla ugrasip ayilip bayilip basima bela almaya merakli degilim tek istedigim tatlilikla cozmek
Peki.Biraz sesin çıksın diye ögüt verecegin sitedeki en son kişilerdenim muhtemelen benim derdim kv korkusu degil.
En son kalpten hastaneye kaldırıldı gecen bayram.
Ve tutup birşey olursa üstüme kalsın istemiyorum. Hasta olmayip ayni hareketleri yapsa umrumda olmaz ayilip bayilmasi tabiki ama şu sira hastaligida kullanip herseye aglama moduna geçiyor. Kimse kalp hastasi kadinla uğrasip basina bela almak istemez geri durma sebebim bu tabiki bir sekilde cozecegim bu kesin ama bunun yolu cok onemli
Iyi geceler arkadaşlar.Nasıl başlasam bilemiyorum
Benim kv buaralar çok söylenmeye başladı ,kapıdan girer girmez "Oğlum şöyle yapsaydınız ya böyle yapsaydınız.Oğlum onu oyle yap,bunu niye yaptin" boş boş söyleniyor.Benim ki en sinirimin ayaklandığı şeydir susmadan habire bişeylere söylenmek.
Eşime söyledim bu durumun beni çok kızdırdığını ve annesini uyarması gerektiğini. (Kendim yapmama sebebim en son eşim evde yokken kadına 2 laf dedim oyle sert filanda degil başladı ağlayacak,bayılacak duruma gelmeye eşimde evde yok) neyse senin soylemen daha uygun olur dedim esime cunku en son ben annene bunu bunu dedim ayilip bayilcakti az kalsin bisey olur birde onunla uğraşamam sen muhattap ol dedim neyse..
Annesine isteksizce laf arasında çıtlattı eşim birgün,anneside "Ben anneyim sen 50 yaşinada gelsen ben soylicem " dedi.Anaaaammmmmm benim sinirlerim iyi bir gerildimi neyse sus dedim sivriköşe suss busefer
Simdi diyeceksiniz ne olcak kadin gelince iki katlansan abartma kendi annen degil diye batiyor diyecekleriniz çikacaktır .Işte haksızlık burada başlıyor .
Bekarken annemin söylenmesinede aşırı sinir olurdum kvye özel birsey degil ve annemi yeterince uyarirdim cunku cidden katlanamiyorum devamli basimda söylenmeye ..
Eşimde ne olur ,kadin sana degil bana soyleniyor diyor.Sen sabır ver!!! Doğrudan bana diyebilecek sanki !!! tabi senin ustunden soylenir !!!
Bende dedim ki bak ben bekarken annemin bile bu huyuna tahammul etmiyordum tutup evlendim diye anneme gostermedigim musaammayla senin anneni nazlayamam bu benim anneme ve kendime yaptiğım haksizlik olur ayriyetten ikiyüzlülük olur.Ben kendi annemi cekmediysem baskasini hic cekemem zorundada degilim onun sesini dinlemeye. Söyle bidahakine yaptığında söylenip durmasın dedim.Oda tamam dedi.
Ama ya yine eşim soylediğinde umusamayıp "ben anneyim " bilmem ne diye gecistirmeye kalkarsa ?? Bu sefer ben işin içine gireceğim artik bayılır mi ağlar mi bilmiyorum en azindan esim görsünde üstüme kalmasın bide diyorum ..
-.- oofff bende sıkışınca bayılıp ağlasam mı acaba .. Bu nedir böyle yaaa :'(
bu söylenme olayına bende kesinlikle tahammül edemem Allah yardımcın olsun. İnsan annesine söleyince sorun olmuyor aynı kan sonucta tartıssan bile tekrar sıcak olman bi kac dakika ama kv öle olmaz tabiki bisey desen olmaz demesen olmazIyi geceler arkadaşlar.Nasıl başlasam bilemiyorum
Benim kv buaralar çok söylenmeye başladı ,kapıdan girer girmez "Oğlum şöyle yapsaydınız ya böyle yapsaydınız.Oğlum onu oyle yap,bunu niye yaptin" boş boş söyleniyor.Benim ki en sinirimin ayaklandığı şeydir susmadan habire bişeylere söylenmek.
Eşime söyledim bu durumun beni çok kızdırdığını ve annesini uyarması gerektiğini. (Kendim yapmama sebebim en son eşim evde yokken kadına 2 laf dedim oyle sert filanda degil başladı ağlayacak,bayılacak duruma gelmeye eşimde evde yok) neyse senin soylemen daha uygun olur dedim esime cunku en son ben annene bunu bunu dedim ayilip bayilcakti az kalsin bisey olur birde onunla uğraşamam sen muhattap ol dedim neyse..
Annesine isteksizce laf arasında çıtlattı eşim birgün,anneside "Ben anneyim sen 50 yaşinada gelsen ben soylicem " dedi.Anaaaammmmmm benim sinirlerim iyi bir gerildimi neyse sus dedim sivriköşe suss busefer
Simdi diyeceksiniz ne olcak kadin gelince iki katlansan abartma kendi annen degil diye batiyor diyecekleriniz çikacaktır .Işte haksızlık burada başlıyor .
Bekarken annemin söylenmesinede aşırı sinir olurdum kvye özel birsey degil ve annemi yeterince uyarirdim cunku cidden katlanamiyorum devamli basimda söylenmeye ..
Eşimde ne olur ,kadin sana degil bana soyleniyor diyor.Sen sabır ver!!! Doğrudan bana diyebilecek sanki !!! tabi senin ustunden soylenir !!!
Bende dedim ki bak ben bekarken annemin bile bu huyuna tahammul etmiyordum tutup evlendim diye anneme gostermedigim musaammayla senin anneni nazlayamam bu benim anneme ve kendime yaptiğım haksizlik olur ayriyetten ikiyüzlülük olur.Ben kendi annemi cekmediysem baskasini hic cekemem zorundada degilim onun sesini dinlemeye. Söyle bidahakine yaptığında söylenip durmasın dedim.Oda tamam dedi.
Ama ya yine eşim soylediğinde umusamayıp "ben anneyim " bilmem ne diye gecistirmeye kalkarsa ?? Bu sefer ben işin içine gireceğim artik bayılır mi ağlar mi bilmiyorum en azindan esim görsünde üstüme kalmasın bide diyorum ..
Benimki de aynen boyle...ben.o yokmus gibi davraniyorum.Baska konu acarim.Sesini duymam.Siz rahatsiz oldukca yine yapacak.Ben kv soyledigi hic bi lafa deger veremiyorum yaIyi geceler arkadaşlar.Nasıl başlasam bilemiyorum
Iyi geceler arkadaşlar.Nasıl başlasam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?