Haklisiniz,onlarda hicbir seyi kabul etmiyor..hep cirkeflik yapıyorlar annemlere asla bakmazlar, beni ailemin ayrimciligi ve kendilerini ezdirmeleri uzuyor sinirlendiriyor..kardesim hele buyu yapilmis gibi bir gorseniz..hepmi esim hakli der insan yahu bu kadar mi at gozlugu takilir..o kadar bunaldim ki, gencligim soldu resmen.Sakın evden gitmeyin ilerde pişman olursunuz. Evden gitmesi gereken siz değilsiniz. O ev sizin eviniz.
Dediginiz gibi atrimcilik had safhada onlar yterki mutlu olsunmus..veni kaybetmeyi goze aliyolar sanki ben evlatlari degilim o erkek cocuguymus ev bakmak zormuş bilmem ne..Aynen hem neden başta kardeşiniz kabul ediliyor ki eve ev ev üstüne olur mu. Basta yapılan yanlışlar ama ben annenizde de babanızdada hata buluyorum.Ne demek evi onlara bırakmak kapıyı göstersinler.Nasıl girdilerse hayatınıza öyle çıksınlar.Pasiflik degil bu annenizin babanızın yaptıgı resmen ayrımcılık.Kul hakkı ya çalışıp almıssınız evi.Anneler bence size oyun oynuyor ,söyle yaptılar da böyle dediler de biz kiraya cıkalım da ev onların olsunmuş.Belki evi kardeşinize vermek istiyorlar yer hazırlıyorlar.O gelini balkmayacak onlara evi de verislerse.Kesinlikle geri adım atmayın hakkınızı arayın.çok istiyorsanız verin benim yatırdıgım parayı ben kendime ayrı ev alacam diyin.
Dediginiz gibi atrimcilik had safhada onlar yterki mutlu olsunmus..veni kaybetmeyi goze aliyolar sanki ben evlatlari degilim o erkek cocuguymus ev bakmak zormuş bilmem ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?