Haksizlik..

Gelin hanım siz çalışırken yanınızdamıymış ala ala
Ne acayip insanlar var.
Gram hakkı olmayan bir mal üzerine nasıl çöreklenmek isterler aklım almıyor almasın da zaten

Konu sahibi siz sakın çıkmayın
Abinizde iş yokmuş.Siz anlayacakları dilden konuşun

kredı cekıp kardesıne parayı verıp gonder onları evden
veya evı ustune yap
evı annene babana aldıysan bırsey dıyemezsın ıstedıgı kısı gelıp kalabılır...

kredı cekıp kardesıne parayı verıp gonder onları evden
veya evı ustune yap
evı annene babana aldıysan bırsey dıyemezsın ıstedıgı kısı gelıp kalabılır...
Zaten evin kredisi benim yzerimde cekebilecegm en buyuk krediyi cektim baska kredi cikmiyor suan ben evi anam babam gun yüzü görmemiş diye almak istedim..bunlar ayri oturuyolardi bizde gelelim masrafimiz ortak olur yer iceriz dediler oraya yardim ederiz dediler..bizde kabul ettik zarla zorla istemiyorduk aslinda birlikte oturmak, meger bu uyaniklar bedava oturmak icin gelmis..

ıyılıkten maraz dogar işte... kızmakta haklısınız
ev konusunu gundeme getırın bence acıkca rahatsızlıgınızı sıkayetınızı ve dusuncenızı bırebır belırtın herkes ona gore ya ayagını denk alsın ya da hal caresıne bakılsın ama ne olursa olsun o evden gıden sız olmayın

Kardesimle konustum, babamlar bilir diyor benim ailem var kirada zir onlar zaten bana ev almak zorundaydi diyor babamlarda onu destekliyorlar iste erkek cocugu elalem ne dermiş..bana evlenince kocam alirmis ev..el evine gitcekmisim sonucta inanin cildiriyorum napsam ne desem yok arkadas..babamlar diyemiyorlar oglum bu evi ablan aldi cogu parayla evi onun ustune yapcaz ya da sizin pranizi verelim ustune biriktirip ev alin sizde diyemiyolar...keske kamera olsaydi izleseydiniz birkac gun soyle..kardesinden sogur mu insan? Vallahi sogudum..

ooo aıle sıze destek degıl yanı ozaman ıs baya zor ve yokuslu
oyleyse ya sızın paranızı versınler cıkın
ya evı satın anne babanızı yanınıza alarak kıraya cıkın abınler ne yapıyorsa yapsın
ya da delı bızım delımız deyıp sabredın. evın borcu bıtsın zaten ev ustunuze olacak. ozaman durumunuz rahatlar abıyı gonderırsınız

baska secenek yok malesef

Kredi üstünüze ise tapu sizin üzerinize çıkmıştır evi satıp başka yerden ev alırım diyin herşey sizin elinizde.

Iste bunlarin hicbirine sabredemiyorum gucum kalmadi..eve geliyorum herkeste 5 karis surat kardesim benden kucuk gelin zaten 6 yas kucuk benden..herjes birbirine laf sokuyor, kapilari pat kut ortmeler misafir geliyor gorusmuyolar o kadar ayipki insanlara rezil oluyoruz..daha neler neler, ailem bi yandan üzülüyor bisey demeye korkuyolar..onlarda ayri bir dert, huzuru kacmasinmis..bizim kaciyor ya onlarinda kacsin..isin kotusude bana hep kiziyolar susturmaya calisiyolar onlara laf soluyorum kavga ediyoruz diye..konuscam tabi saygisizliga asla tahammulum yok. GEne iyilik yaranmiyor

Zorundaydı ne demek ?
Çok adedersiniz mabadına güvenmiyorsa evlenmeseymiş.
Ailenizde de var kabahat
O evlatsa siz nesiniz ?

Zorundaydı ne demek ?
Çok adedersiniz mabadına güvenmiyorsa evlenmeseymiş.
Ailenizde de var kabahat
O evlatsa siz nesiniz ?
Iste bunu onlar anlamiyor ben kiz cocuguyum ya kocam yaparmis edermis..o kadar kirildim ki anlamiyorlar

Kredi üstünüze ise tapu sizin üzerinize çıkmıştır evi satıp başka yerden ev alırım diyin herşey sizin elinizde.
Kkizlar herseyi denedin benim onumu babamlar kesiyor onlar benden degil evli diye erkek cocugu diye onlrdan yana beni cildirtiyor..S***** G** (Defol) kendin oturrsun evinde diyolar ya..kardesim nolcakmis gelinin ailesinin kulagina gidermis rezillikmis onlari cikartmak daha yeni evlilermis..oldu kiz biyerini yaycak biz kirada suruncez ustelik bnm param kayniyacak arada..ana baba hakki sayiyolarmis annemler onu ilerde bizde aliriz diyolar sanki ev almak kolay 200 mlyar en aşağı

Bence de evden sen çıkma. Şehir tavsiyesi istemişsin. İş imkanlarını bilmiyorum ama Çanakkale'de öğrenciyim. Çok güzel bi yer.

Gencliginizin sokacağı hiçbir şey yok, kızın cirkefligi diyip geçin. Evlenebilmis iki insan her çift gibi kirada gül gibi yaşayabilirler. Sizde hakkınız olan o büyük evde anne babanız yaşarsınız. Sakın sakın sakın pes edip, köprüleri yakıp gitmeyin o evden. İnanın hayatınız boyunca o evi vermezler size, hadi evi de geçtim anne baba ile kıza karşı yenilirsiniz bir daha da iflah olmaz o kız.

Aileniz size mi ..ktir git diyor ? Siz hala cok tatlilar cok sekerler cok seviyorum falan pembe hayallerdesiniz. Sizi kullaniyorlar sizi para olarak goruyorlar. O gelinin tirnagi kadar degeriniz yok. Ev uzerinize degil mi ? Madem kiraya cikacaksiniz satin koyun ilana kardesinizi de kenara cekin satiyorum alacak misin deyin? Alacaksa amenaa almayacaksa defolsun gitsin. Hakkin olan parayi al kendine gerisini ver babana gitsin ogluna ev alsin ne halt ederse etsin. Kac kurus kalir senin parayi cikarinca zaten.

Hayatta alamaz asgari ucretle calisiyor..isler kotuye gidiyor yarin son kez konusmayi dsunuyorum hepsini toplayip..ayni seyleri devm ettirrlrse dedginiz gibi evi satarim onunda veririm 30 milyarini ev zten 250 mlyar o evi satarim aileminde yuzune bakmam o zamanda cunku bu sfer gene bni suclyacaklar evi sattin rezil olduk ortada kldik kardesinde oyle..eminim yani

Ya sen bu insamlara aile mi diyorsun? Bu insanlar seni yaninda tutuyorsa paran icin. Parayi kes elbette suratina bile bakmazlar. Once kardesini sonra babani tehtid et evi aatacagim de. Bak gor tutusacaklar. Geline de git ayagini denk al de. Bi cildir bi delir. Parayi ben vericem millet keyif yapacak. Senin konun beni cildirtti ya

Üvey evlat misiniz, bu nasil aile?
Gelin hanim yayacak kendini, sizin alin terinize konacak. Kardesiniz evlenmis ama adam olmadan evlenmis, bir laf var diyemeyecegim terbiyem uymaz.
O evden cikarsaniz kaybeden siz olacaksiniz.
Anne babanizi dusunmeyin onlar sizi dusunmuyor ki.
Ayrica esim ev almadi ama evlendik. Yillardir kiradayız, ailem laf etmedi. Biz mi salagiz anlamadim ki.

Haklisiniz daha guclu olmaliyim dik durup

Tesekkur ederim destekleriniz icin daha güçlü olacagim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…