- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Dün nişanlımla buluşup yemek yedik ben sempozyumdaydım oda yüksek lisans için şehir dışındaydı illa görüşmek istediğini söyledi şartları zorlayıp buluştuk sonunun böyle biteceğini bilseydim gitmezdim,neyse konuşuyoduk şu sıralar biraz canı sıkkın hem maddi olarak hemde seminer vermesi gerekiyo ona hazırlanamıyorum bitürlü kafam dolu falan diye anlatıyodu, konuşurken bana konuşması biraz değişik geldi biraz ters gibiydi,bende o an sinirlendim hayırdır ne bu gıcıklık dedim oda gözlerini belertme insan içindeyiz dedi neyse kalktık mağazaları gezmeye başladık o bişeyler söylüyodu ben yüzüne bakmadım hiçbişeye cevap vermedim elimi tutmak istedi çektim,ben gidiyorum şurdan otobüse binicem dedim saçmalama lütfen bin arabaya dedi çevreye rezil olmayalım diye bindim lütfen beni metroya otobüse biyere bırak kendim gidicem dedim hayır dedi niye somurtuyosun bikerede sen alttan al biraz gerginim nolur sanki anlayışlı olsan kötü bişey demedimki dedi,ben yine cevap vermedim evin orda biyere geldik ben konuşmak istemediğimi söyledim kalktım ve hızlıca gittim arabaya bin lütfen diye bağırdı binmedim ve gittim,dün bunlar saat 9 gibi oldu ve o zamandan beri konuşmuyoruz oda kendini haklı görüyo belkide ama bende haklı görüyorum gözlerini belertme demesi beni kırdı.
Bence adamı fazla zorlama her insanın bir sabır sınırı vardır. Tekrar söylüyorum bu adam durur durur bir patlarsa sana tekmeyi basar. Ondan sonra sen ağzınla kus tutsan barışmaz .Benimde huyum bu malesef kızdığım zaman ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmam bide diyoki yanına koşa koşa geldim güzel vakit geçiririz diye sanki ben istemeye istemeye geldim
Şu forumda şaşırdığım 3 adam var. Biri homeostas'ın nişanlısı. Gerçekten böyle bir adamın kıymetini bilmiyor.Allah aşkına ayrıl da şu adamı kendinden bir kurtar...
Diğeri Elif in kocası dimi :))) ama 3. Yü bilemedimŞu forumda şaşırdığım 3 adam var. Biri homeostas'ın nişanlısı. Gerçekten böyle bir adamın kıymetini bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?