Haksızmıyım

Regl döneminde değilim gayet keyifli konuşuyodum gözlerini belertme diyince bende bıraktım konuşmayı

34 haftalik hamileyim, esimin son bir aydir konferanslari vardi. inanilmaz gergindi, hala gergin. ustelik su an gorev geregi de yurt disindayiz, herkesten uzagiz. zaman zaman duygusalligim oluyor, agliyorum ve bana ac kez "karsimda aglama, git baska yerde agla illa aglayacaksan" dedi. bu durumda benim adami bosamam gerek.

sevgili @homeostas

hayat "ben agresifim, napim vs" diyerek gecmiyor. ozellikle evlilik kadinlarin fedakarligini gerektiren cok gurultu iceriyor. iliskinizin ve iletisiminizin selameti icin bir nebze daha az fevri olmanizi oneririm.

Haklı mısın bilmem de,anlayışsızsın kesinlikle..Morali bozuktur belki,biraz daha ilgilensen ne kaybederdin?Karşılıklı tersleşmenin ne mantığı var.Kaldı ki sevgilin yine düzeltmeye çalışmasına rağmen senden bir yaklaşım gelmemiş.

Ben bir bayan olarak sürekli pamuklara sarılmayı bekleyen kızları anlamıyorum.Erkekler insan değil mi?

Onların da hakkı değil mi arada nazlarının çekilmesi..Tamam iyi güzel olay geçti öyle böyle ama sevgilin adım attığında en azından sen de adım atsaydın.Lafına kırıldım deseydin en kötü.En azından karşılıklı konuşur,birbirinizi anlardınız.

Her zaman pozitif olamayız,arada negatif enerji de verebiliriz.Biraz o biraz sen götüreceksin bu gemiyi..

Bana yapmış olsaydın bu şekilde,kusura bakma ben de aramazdım seni..

İnşallah bu olaydan bir şeyler çıkarırsın.

Herkesin tepkileri farklı işte eşinize haksız diyemem gergin olabilir ama bu sizi kırması anlamına gelmez üstelik hamilesiniz

Regl döneminde değilim gayet keyifli konuşuyodum gözlerini belertme diyince bende bıraktım konuşmayı
Ama bak diyorsun ki yorgun, kafası dolu, velev ki o gerginlikle sana seni kıracak bir şey söyledi. Kuzucuğum bu adam senin nişanlın, yarın öbür gün kocan olacak, sevdiğin adam, bu kadarcık hakkı yok mu?
Sen bu adama reglin zor geçiyor diye sürüyle trip atıyorsun bir güncük de o trip atıversin, çok mu zor, haydeee bu da manyadı diyip geçiştirmek?
Bu kadarcık alttan alamıyor musun?
Bu adamla aynı evde yaşayacaksın homeostas? Yarın öbür gün faturalar, kira, iş güç, çocuğun okul taksidi derken sürüyle problem yaşayacaksınız, hiç mi çekmeyeceksin adamın kahrını?
Yapma.
Bunda bu kadar uzatılacak bir şey yok. Gözlerini belertme demiş alt tarafı, hakaret etmemiş, küfür etmemiş, sövmemiş.
Sen ki trafikte dans eden kadın videosu beğendi diye adamın belinden su çekmiş kadınsın, azıcık anlarsın kötü günde olmanın ne demek olduğundan.
İnan bu lafta bu kadar mesele edilecek bir şey yok.

Herkesin tepkileri farklı işte eşinize haksız diyemem gergin olabilir ama bu sizi kırması anlamına gelmez üstelik hamilesiniz

netice degismiyor, her insanin bahanesi var her zaman. benimki hamilelik, esiminki konferans, sizin nisanlinizinki vs...

hosgorudur baglari bir tutan. stabil kalin :)

netice degismiyor, her insanin bahanesi var her zaman. benimki hamilelik, esiminki konferans, sizin nisanlinizinki vs...

hosgorudur baglari bir tutan. stabil kalin :)

Ayy bayılıyorum stabil kalın demene, bi yerde bende kullanıcam ama hep unutuyorum çok cool

İnsan kırılınca suskunlaşabilir belki; burada mesele sizin kırılınca suskunlaşmanızdan ziyade her şeye kırılıyor olmanız bence. Sizi kıran şeylerin listesini yapmak zor; en iyisi siz sizi kırmayan 3-5 şeyi listeleyip nişanlınıza verin ki, adam da onlardan başka bir şey yapmasın.

Ben anlamıyorum ki dostlar, sizin ortanız yok mu? Biri sevgilisinin "Ben olmasam neler yaparsın sen, ben senin içini biliyorum" demesini sineye çeker; öbürü "Gözünü belertme" diyen nişanlısını aldığı nefese pişman eder.

Aynen S shot gibi "Kesin haksız" diye girdim ve yanılmadım ne yazık ki.

Kimi kadınlar ağzıyla kuş tutsa yaranamaz, kimiside bağrip çağırır hep el üstündedir.
Dibine kadar haksızsınız. Yazik acıdım adama. Bir yerde patlar zaten bu ilişki.

Konu sahibi haksız da. Ben nişanlısına takıldım. Trip yedikçe alttan almış ya. Ahhhh içim gitti. Bir de benim eşimi düşündüm ne yapardı diye. Şanslısın gerçekten.

Kırılınca suskunlaşmak mı?

- Adam bir şeyler anlatırken yüzüne bakmamış, cevap vermemiş.
- Adam elini tutmak istemiş, elini çekmiş
- Ben gidiyorum demiş
- Adam "bir kere de sen alttan al biraz, gerginim, nolur sanki anlayışlı olsan, kötü bir şey demedim ki" gibi gayet insani bir şey söylemiş, yine cevap vermemiş.
- Konuşmak istemediğini söylemiş
- Kalkmış gitmiş
- Adam "arabaya bin lütfen" demiş, binmemiş gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…