Haksızmıyım

Ya kizlar boyle adamlarin kiymeti bilinmiyo demissiniz ya. Yokki bunun ortasi.

Yani ya ezeceksin ya ezileceksin. Erkegin kiymetini bikdigin yerde erkek anlamiyor eziyor sonra.
Kadin ezilecegine erkek ezilsin.

Etmiyo bence etseydi arardı ve konuşmak isterdi asıl o zaman tahammül derdim
O kadar alışıksınız ki her kaprisinizde adamın yolunuza kul köle olmasına, şu saçma sapan davranışınızda bile aramasını bekliyorsunuz.

Ortalığı ayağa kaldırıp, haksız yere bin türlü şey yapıp bir de aramasını bekliyorsunuz ne diyeyim? Gerçi sizinki arar merak etmeyin.

Ya gerçekten ben anlamıyorum siz kırıldığınızda konuşabiliyomusunuz eşinizle sevdiğinizle her kimse

Benimde huyum bu malesef kızdığım zaman ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmam bide diyoki yanına koşa koşa geldim güzel vakit geçiririz diye sanki ben istemeye istemeye geldim

Gunun birinde bu yuzden tekmeyi yediginde bekle donup bakmazsin ki yakindir...Bu tahmini elif icin yapmistim yanilmadim.Sende de şaşmayacagim.

Ya gerçekten ben anlamıyorum siz kırıldığınızda konuşabiliyomusunuz eşinizle sevdiğinizle her kimse
Evet?

Kırıldığımda çocuk gibi küsmem, derdim neyse yetişkin insan gibi konuşurum. Hele ki kendi kaprislerim yüzünden kırıldıysam, adam haklıysa gidip özür de dilerim.

Güldürdün beni :) bende bazen zor olduğumu kabul ediyorum ama kızdığımda konuşamıyorum işte
homeostas, ben anladım sen daimi reglsin.
Yok kuzum ne sen düzeleceksin, ne bu adam seni terk edecek, kavga gürültü devam edecek gideceksiniz.
Bu kadar gergin olmayı nasıl başarıyorsun. Adam zor günündeymiş, bazen günlerimiz b.k gibi geçebiliyor. Bak mesela 1 haftadır ölüyorum, b.k gibiyim, az önce 65 yaşındaki annemi haşladım kadın ağzını açıp bir şey demedi, pişman oldum, özür diledim.
Bazen kötü günler, yoğun günler, stresli günler geçirebiliriz ve haksız da olsa sevdiğimiz insanlara harlayabiliriz, hırlayabiliriz.
Onlar da bizi çekmeli.
Adam seni sürekli çekiyor ama sen zor bir günde dahi adama hoş görü göstermekten, aman yorgun, sinirli şimdi susayım demekten acizsin.
Neden homeostas?
Biraz da sanki sevgilin zorlu bir regl dönemi geçiriyormuş, azıcık da onun anlayışa ihtiyacı varmış gibi davranmıyorsun?
Her zaman olduğu gibi yine sevgilin haklı.
Bu gerginliğin ne olacak senin bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…