- Konu Sahibi homesweethome3
-
Evet. Neyse üçüncünün ismini vermeyeyim şimdi :)Diğeri Elif in kocası dimi :))) ama 3. Yü bilemedim
Güldürdün beni :) bende bazen zor olduğumu kabul ediyorum ama kızdığımda konuşamıyorum işteYavrum sen her şeyi yapacaksın diyeceksin karşındaki adam da hep başını sallayıp he aşkım diyecek
değil mi?
Ne zor hatunsun oyy :)
İstiyosa gitsin aramadı zatenAllah aşkına ayrıl da şu adamı kendinden bir kurtar...
Bir ara fısılda kızzz merak ederim benEvet. Neyse üçüncünün ismini vermeyeyim şimdi :)
Herşey söyleyinde sevgime laf etmeyinYok ya sevmiyor nisanlisini sevse ortada bir sey yokken boyle davranmaz.
Böyle davranmaya devam edersen yakında olacağı bu zaten. Bak insanlar burda o kadar Elif i de uyardı ama o dinlemedi, sonuç ortada.İstiyosa gitsin aramadı zaten
Etmiyo bence etseydi arardı ve konuşmak isterdi asıl o zaman tahammül derdimAdama yine iyi sabır varmış size bu zamana kadar tahammül ediyor.
Ben elife sordum evliliğinden pişmanmısın cevabın önemli pişmansan bende evlenmicem dedim değilim dedi :)Böyle davranmaya devam edersen yakında olacağı bu zaten. Bak insanlar burda o kadar Elif i de uyardı ama o dinlemedi, sonuç ortada.
Elif E değil de bir de kocasına sormak lazım :)Ben elife sordum evliliğinden pişmanmısın cevabın önemli pişmansan bende evlenmicem dedim değilim dedi :)
O kadar alışıksınız ki her kaprisinizde adamın yolunuza kul köle olmasına, şu saçma sapan davranışınızda bile aramasını bekliyorsunuz.Etmiyo bence etseydi arardı ve konuşmak isterdi asıl o zaman tahammül derdim
Ya gerçekten ben anlamıyorum siz kırıldığınızda konuşabiliyomusunuz eşinizle sevdiğinizle her kimseO kadar alışıksınız ki her kaprisinizde adamın yolunuza kul köle olmasına, şu saçma sapan davranışınızda bile aramasını bekliyorsunuz.
Ortalığı ayağa kaldırıp, haksız yere bin türlü şey yapıp bir de aramasını bekliyorsunuz ne diyeyim? Gerçi sizinki arar merak etmeyin.
Benimde huyum bu malesef kızdığım zaman ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmam bide diyoki yanına koşa koşa geldim güzel vakit geçiririz diye sanki ben istemeye istemeye geldim
Evet?Ya gerçekten ben anlamıyorum siz kırıldığınızda konuşabiliyomusunuz eşinizle sevdiğinizle her kimse
homeostas, ben anladım sen daimi reglsin.Güldürdün beni :) bende bazen zor olduğumu kabul ediyorum ama kızdığımda konuşamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?