Haksızsam söyleyin. Siz ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artik sesinizi kesmeyin,bu halinizi kabullenmek zorunda.Ne saniyordu,bir kez evlediniz diye esirimisiniz?
Kendi kasindi,meydan sizin,yazin kurallarinizi

Buraya yazıp akıl almasaydım, belkide kabullenmiştim çoktan bu durumu. Herkese ayrı ayrı minnettarım gözümü açtınız. Eşime de dedim zaten sen beni pasif silik gördüğün için bunu göze aldın. Şaşkınlığı görmeliydiniz suratındaki çaresizliğe nerdeyse acıyacaktım da kendimi çimdikledim.

Evet önce anlaşmalı boşanalım dedim. Kabul etmedi. Tamam dedim ben açarım davayı. Sonra sen gideceksin tartışması... Dedim ben giderim aldım telefonu apart lara bakıyorum. Çocukları götüremezsin dedi. Tamam dedim sen bak. Ben çalışıyorum dedi, e bende çalışıyorum dedim aynı çıkıp aynı giriyoruz. Bahanesi bunlar tabi. Çocuklara söyledi sonra. Çocuklarda ağlama kıyamet tabi... Bi tarafta çocuklar ağlar bi tarafta bu ağlar. Kabus gibi bir geceydi.
Çocuklar kaç yaşında? Çocuklara bile söylemesi gerçekten nasıl kötü bir insan olduğunu gösteriyor. İnsanlar pedegog eşliğinde, psikolojileri bozulmadan nasıl söyleriz diye uğraşıyor. Pat diye söylenir mi çocuklara.

piskopat ya cocuklara söylemek de ne demek. ama tepkilerinde hep harikaymis. valla özür diliyorum yapamazsib dedigim icin. helal sana. o parayi ya ortak hesaba aktarin yada paylasin.masraflarda bundan sonra yari yari karsilayin

Ya sonunu getiremedim işte çocuklar mahvoldu. Ayrılmayın ayrılmayın diye bir ağlayışları vardı yürek dayanmaz. Eşim de bu durumu telafi edicektir umarım ve artık ben çok daha fazla para harcayan biri olacağıma eminim.

Bende üzülüyorum kendi durumuma, şu an çocukları aldı yanına uyuyorlar. Bende kendi kendimi teselli ediyorum. Hatayı kendimde görüyorum çünkü ses çıkarmadım şimdiye kadar pek. Ne dediyse eyvallah. Çok şaşırdı o nedenle bu duruma. Kurtulmak için daha da battı. Ne yapacağını bilemedi. Çirkinleşti iyice.
Aynen öyle.Annem de oyle sessiz kalirdi.
Babam da kötü aliskanliklari olan biri degildi ama sacar,dagitir,geri alamaz,anneme sormaz,zora dusunce annem ceker sikintiyi,tabii biz de.
Ailesini muhtac etmedi ama onca calismaya sifira sifir yani.
Fakat bakiyorum simdi hata annemdeymis.
Erkekleri tek otorite tanimak en buyuk hata.
Onlarin da akillarinin ermedigi seyler var,buna gore davranmak gerek.
Bu aslinda erkeklere de iyilik,bunu anliyorlar sonradan.
Ben aldigim dersle ailemde bunu yaptirmadim,para varsa da konusurum yoksa da:))
Esim bilir ki karar mercii tek o degil:))

Aynen öyle.Annem de iyle sessiz kalirdi.
Babam da kötü aliskanliklari olan biri degildi ama sacar,dagitir,geri alamaz,anneme sormaz,zora dusunce annem ceker sikintiyi,tabii biz de.
Ailesini muhtac etmedi ama onca calismaya sifira sifir yani.
Fakat bakiyorum simdi hata annemdeymis.
Erkekleri tek otorite tanimak en buyuk hata.
Onlarin da akillarinin ermedigi seyler var,buna gore davranmak gerek.
Bu aslinda erkeklere de iyilik,bunu anliyorlar sonradan.
Ben aldigim dersle ailemde bunu yaptirmadim,para varsa da konusurum yoksa da:))
Esim bilir ki karar mercii tek o degil:))

Bizde de böyle olacak bundan sonra. Maymun gözünü açtı. Herşeyi göze almıştım gerçekten.

Ya sonunu getiremedim işte çocuklar mahvoldu. Ayrılmayın ayrılmayın diye bir ağlayışları vardı yürek dayanmaz. Eşim de bu durumu telafi edicektir umarım ve artık ben çok daha fazla para harcayan biri olacağıma eminim.

sonuca bence cok güzel varmissin. illa bosanilacak bi durum degil adami silkelemek gerekiyordu sen resmen depren yarattmissin. cok begendim valla yaptiklarini. asla bi tavrindan da vazgecme

Buraya yazıp akıl almasaydım, belkide kabullenmiştim çoktan bu durumu. Herkese ayrı ayrı minnettarım gözümü açtınız. Eşime de dedim zaten sen beni pasif silik gördüğün için bunu göze aldın. Şaşkınlığı görmeliydiniz suratındaki çaresizliğe nerdeyse acıyacaktım da kendimi çimdikledim.
Ahhhahhhaa harika yaa:DBakin size artik saygi duyacak,hem siz artik olmaniz gerektigi gibi olacaksiniz,hemde esiniz şaşırsa da yeni sizle gurur duyacak goreceksiniz,valla cok mutlu oldum,günün kupası size:şampiyon:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X