Haksızsam söyleyin. Siz ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parayı vermiyor diye herşeyi unutup sindiricek misiniz yine.size tartışmalarda ettiği laflar yenilir yutulur cinsten değil.ben burdan sizi hiç tanımadığım halde durumunuza çok üzüldüm o sözleri sanki ben duymuşum gibi kalbim kırıldı.Lütfen güçlü olan şu pislik adama ezdirmeyin kendinizi

Yok gayet iyi anladılar ben anlayacaklari gibi konuştum.
Ben takıntılı biri hiç degilimdir keşke biraz takıntılı olsam. Bende rahatlık oldu son senelerde bı de.
Örnekler inanın az değil.
Ben çok olay duyuyorum şahit oluyorum.
İnanın istisna değil.
Hani insanlar diyor ya müge anliyi izlerken bizde geldik müge hnm diye.
Cem Yılmaz'ın dediği gibi hani marjinal bizdik.
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın iyilik görsün herkes.
Kobi sahibinin eşi de parayı vermemiş valla konu sahibi adına çok çok sevindim.
:D valla cok keyiflendim,versin eline wc fircasini,tuvaleti temizletsin ilk.
Ondan sonra da tak tak konuşsun sartlarini,maasini da bir kuruş harcamasin.
Ne cektirdi kadina 2 3 gunde...

Hergün kontrol edicem dedim hesabı. Para duruyormu gitmiş mi...
Bide lütfen eşinize sorumluluk verin, resmen size sırtını dayamış. Evin masraflarini o karşılasın. Nasıl bişey ev sorumluluğu kadında, hiç böyle bişey duymadım inanın.
Erkek adam sorumluluk alacak.
Kontrol edin birde hesabı ortak yapın.
Siz hamuru iyi bı kadınsınız.

Çok ilginç, neden o zaman hiç sormadan söz vermiş? Bu arada bence bu da size ders olsun, bundan sonra tüm giderleri bölüşün. Sonra adam bedava yaşayıp biriktirdiği parada hakkın olmadığını savunur.

Çünkü bu kadar tepki göstereceğimi tahmin edemedi. Sesimi çıkarmam zannetti. Ama artık o kadar dolmuşum ki ses çıkardım. Şoklara girdi resmen. Bu konudan boşanılır mı diye. Dedim vermene razı değilim.

Çünkü bu kadar tepki göstereceğimi tahmin edemedi. Sesimi çıkarmam zannetti. Ama artık o kadar dolmuşum ki ses çıkardım. Şoklara girdi resmen. Bu konudan boşanılır mı diye. Dedim vermene razı değilim.

ay konusmayi yada nasil ikna oldugunu cok merak ettim simdi

:D valla cok keyiflendim,versin eline wc fircasini,tuvaleti temizletsin ilk.
Ondan sonra da tak tak konuşsun sartlarini,maasini da bir kuruş harcamasin.
Ne cektirdi kadina 2 3 gunde...
Kadına resmen sırtını dayamış.
Adam evlilik ne bilmiyor.
Kadın her türlü masrafı karşılıyor.
Beyimizde para biriktirsin.
Konu sahibi şu saatten sonra yaptı yaptı, yazmazsa bu adam ilerde cekilmez hal alır.

Kadına resmen sırtını dayamış.
Adam evlilik ne bilmiyor.
Kadın her türlü masrafı karşılıyor.
Beyimizde para biriktirsin.
Konu sahibi şu saatten sonra yaptı yaptı, yazmazsa bu adam ilerde cekilmez hal alır.
Aynen oyle,beyligini ilan etsin,bu adamla baska türlü olmaz.Kagittan kaplan,sevsinler:işsiz:

Razı olmadığınız başka şeylerde olsun, ev işlerinin sizin yapmanızı, evin tüm masraflarını sizin karşılamanız gibi. İkis de çekilir dert değil çünkü.

Ne konustunuz,bosanmayi mi teklif ettiniz?

Evet önce anlaşmalı boşanalım dedim. Kabul etmedi. Tamam dedim ben açarım davayı. Sonra sen gideceksin tartışması... Dedim ben giderim aldım telefonu apart lara bakıyorum. Çocukları götüremezsin dedi. Tamam dedim sen bak. Ben çalışıyorum dedi, e bende çalışıyorum dedim aynı çıkıp aynı giriyoruz. Bahanesi bunlar tabi. Çocuklara söyledi sonra. Çocuklarda ağlama kıyamet tabi... Bi tarafta çocuklar ağlar bi tarafta bu ağlar. Kabus gibi bir geceydi.

Hep böyle emir mi verir kalk şunu yap kalk bunu yap diye?nasıl dayanıyorsunuz bu psikolojik baskılara anlayamıyorum ya hizmetçisi mi var karşısında ya inanılmaz sinir oluyorum okudukça:sinirli::sinirli:

Onun rahatsızlık verme stratejisi bu. Üstünlük kuracak ya erkek beyefendi...

Hep böyle emir mi verir kalk şunu yap kalk bunu yap diye?nasıl dayanıyorsunuz bu psikolojik baskılara anlayamıyorum ya hizmetçisi mi var karşısında ya inanılmaz sinir oluyorum okudukça:sinirli::sinirli:

Onun rahatsızlık verme stratejisi bu. Üstünlük kuracak ya erkek beyefendi...

Evet önce anlaşmalı boşanalım dedim. Kabul etmedi. Tamam dedim ben açarım davayı. Sonra sen gideceksin tartışması... Dedim ben giderim aldım telefonu apart lara bakıyorum. Çocukları götüremezsin dedi. Tamam dedim sen bak. Ben çalışıyorum dedi, e bende çalışıyorum dedim aynı çıkıp aynı giriyoruz. Bahanesi bunlar tabi. Çocuklara söyledi sonra. Çocuklarda ağlama kıyamet tabi... Bi tarafta çocuklar ağlar bi tarafta bu ağlar. Kabus gibi bir geceydi.
piskopat ya cocuklara söylemek de ne demek. ama tepkilerinde hep harikaymis. valla özür diliyorum yapamazsib dedigim icin. helal sana. o parayi ya ortak hesaba aktarin yada paylasin.masraflarda bundan sonra yari yari karsilayin

Dediklerini yapıyor musunuz peki ?onca olayın üstüne kalk tuvaleti temizle demiş size temizlediniz mi ?

Parayı vermiyor diye herşeyi unutup sindiricek misiniz yine.size tartışmalarda ettiği laflar yenilir yutulur cinsten değil.ben burdan sizi hiç tanımadığım halde durumunuza çok üzüldüm o sözleri sanki ben duymuşum gibi kalbim kırıldı.Lütfen güçlü olan şu pislik adama ezdirmeyin kendinizi

Bende üzülüyorum kendi durumuma, şu an çocukları aldı yanına uyuyorlar. Bende kendi kendimi teselli ediyorum. Hatayı kendimde görüyorum çünkü ses çıkarmadım şimdiye kadar pek. Ne dediyse eyvallah. Çok şaşırdı o nedenle bu duruma. Kurtulmak için daha da battı. Ne yapacağını bilemedi. Çirkinleşti iyice.

Artik sesinizi kesmeyin,bu halinizi kabullenmek zorunda.Ne saniyordu,bir kez evlediniz diye esirimisiniz?
Kendi kasindi,meydan sizin,yazin kurallarinizi

Adam hayatinin sokunu yemiş,dizlerinin bağı çözülmüştür:D
Ama cocuklara soylemesi:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X