Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu ne beİçerde oturuyor şu an fırsatını bulduğumda boşanmak istediğimi söyleyeceğim. Ben boşanmayı düşünürken kendisi kalk tuvaleti temizle diyor bana şaka gibi...
İnanilmazKonu sahibinin yorumlarına baktımda.
Nasıl bı insan eşi okurken gözlerim döndü.
Rica ediyorum nolur ezdirmeyin kendinizi.
Nasıl bı şiddet içindesiniz...
TV de bir avukat çıkmıştı ara ara sizin gibi konu açan kişilere bu olayı yazarım.
Avukatın müvekkili ameliyat hemşiresi eşi de doktormuş.
Adam paralarını biriktirir araba, gayrımenkül vs alırmış.
Kadına da butun evin ihtiyaçları karşılaştırmış. Faturalar, yiyecek, içecek, çocuklar hepsini kadına karşılaştıyormus.
Kadın paramı ben de harcamak istiyorum dediğinde omuzla dirsek arasındaki kolun etini içten neşterle kesip dikermis. Ve kol iyileşene kadar kullanamazmış insan.
Ha eşinizin yaptığı ha bu doktorun yaptığı aynı şey.
Kadın artık herşeyi göze alıp boşanma davası açmış.
Lüften ama lütfen bunu kendinize yapmayın, kimse için olmasa da siz kendinize değer verin lütfen.
Size yaptığı baskıları, hakaretleri lütfen kayda alın.
Amin amin.İnanilmazAllahim coluk cocugumuzu delilerden koru
![]()
Ladyatom, ne oldu parayı verdi mi eşiniz?
Bu isteklerin olmamasi normal olan zaten.E kadin yasiyor mu hala onunla?Amin amin.
Ne manyaklar var, bı kadının fiziği çok güzel kocası her akşam kadını çıplak olarak karşısında ayakta dikermiş hemde tek ayak üzerinde... Bu olay akrabalarımdan birinin görümcesinin kocası tarafindan yapılan manyaklık. Hele kadın adamın onayı olmadan giyinsin ya da otursun...
Valla eşime sık sık teşekkür ederim. Sapkın olmadığın ve sapkın isteklerin olmadığı için çok teşekkür ederim diyorum.
Vallahi geçen bı mevlüte gittik...Bu isteklerin olmamasi normal olan zaten.E kadin yasiyor mu hala onunla?
Bizim bir tanidikta esi perdeleri kapattiriyormus gündüzün bile,kadin neredeyse cocuklari okula basladiginda esi hastalanmista, tek basina alisverise gitmis mecburiyetten,o kadar mutlu olmus ki Allahim sukur tek basina sokaga ciktim diye=//
Bende merak etmiştim.Yok şu an vermiyeceğim diye yalvarıyor...
Neyi kasdettiginizi anlamamis olabilirler,bunlar kabul gormez toplumumuzda cunki.Ornekler az,iyiki oyle,insanlarin aklina bu kadarinin gelememesi normal.Vallahi geçen bı mevlüte gittik...
Neyse orda konu nerden açıldı bilmiyorum eşimin eğitimi kariyeri benim için ikinci planda, önemli olan sapkın olmasın ve sapkın istekleri olmasın Allah korkusu olsun içinde dedim.
Ya kadının biri ordan dedi aman ne olacak felan dedi sapkınlık konusunda, başka kadınlarında yüzü düştü... Valla sizin önemli olmayabilir de benim için çok önemli dedim. Yani anlayacağımız millet sapkın olmuş.
Kadın ölmüş. O kadar çok çekmiş ki düşünsene her akşam kocam çıplak soyup seni seyrediyor tek ayak üzerinde hem bendenen hem ruhen bitmek demek. İnsan üzerinde bişey olmayınca yazda olsa bı soğukluk oluyor.
Çok ilginç, neden o zaman hiç sormadan söz vermiş? Bu arada bence bu da size ders olsun, bundan sonra tüm giderleri bölüşün. Sonra adam bedava yaşayıp biriktirdiği parada hakkın olmadığını savunur.Yok şu an vermiyeceğim diye yalvarıyor...
Ne konustunuz,bosanmayi mi teklif ettiniz?Yok şu an vermiyeceğim diye yalvarıyor...
Tamamen sindirmiş kadını. Üstelik eve bir katlısı da yok. Boşuna sırtında taşıyor adamı konu sahibi.Hep böyle emir mi verir kalk şunu yap kalk bunu yap diye?nasıl dayanıyorsunuz bu psikolojik baskılara anlayamıyorum ya hizmetçisi mi var karşısında ya inanılmaz sinir oluyorum okudukça![]()
Yok gayet iyi anladılar ben anlayacaklari gibi konuştum.Neyi kasdettiginizi anlamamis olabilirler,bunlar kabul gormez toplumumuzda cunki.Ornekler az,iyiki oyle,insanlarin aklina bu kadarinin gelememesi normal.
Siz de epey takinti yapmissiniz sanirim,bunlar istisna,icinizi rahat tutun...