- 29 Ekim 2015
- 71
- 38
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirirken içeri mi giriyordu ? Bu nasıl terbiye anlamadım, koca adam. Emzirilen çocuk rahatsız edilmemeli ya, yavrucak karnını doyuruyor orda.Ben emzirirdim kp gelir şak öperdi çocuğu, kv birsey desin diye bakardım, yok, başkasında görse kınar, ne zaman eşim gelebildi yanıma ona dedim böyle böyle oluyo rahatsızım, o uyardı babasını, koca adam uyarılmadan akıl edemedi
E getirin ben de yalayım bizim komşular da yalasın sokaktaki adam da gelsin yalasın madem az yalamadan birsey olmuyo, çocuğun yalandığını ilk defa okuyorum,pessssss
İlerde mahremiyet eğitimini nasıl vereceksiniz bu çocuğa babasına onu sor, bu ülkede dayısı amcası öz babası tarafından tacize tecavüze uğradı çocuklar,kp sapık, net
Konu sahibi 2 msjı kocanıza okutun her yönden sakıncalı bir durum Allah korusun tacize uğrar farkına varmaz bile öyle sevilmeye alışırsaBir de alışsın ne demek kötü yola düşürecekler heralde çocuğu
sonuna kadar haklısın. alışsın demek ne ya? benim de kızım olacak Rabbim nasip ederse kp nin böyle bişey yaptığını düşündüm de ay sen yine saygılı davranmışsın. ben ağzıma geleni sayardım, talamak ne ya manyak mıdır nedir?Bnm 47 günlük bir kız bebeğim var kızım olduğundan beri kaynanamlar her 2 güne bir bize geliyorlar 6 ile 9 arası ben de eşime dedim her iki güne bi sikiliyorum bari aksam oturmasına degil öğleden sonra gelip çocuğu sevip gitsinler zaten cok ağlayan bi bebeğim var bütün gun kucakta akşamları bi de oturup muhabbet etme halim istegim hic kalmıyor neyse bunlar tabi ki eski düzen devam ediyor iki güne bi aksam oturması şeklinde ama dün olan olaylar beni zıvanadan çıkardı kayınbabam çocuğu dudağından opuyor külagini yalıyor böyle bisey olabilir mi ya yalamak ne demek!!!!!ben çıldırdım tabi dedim baba yalama çocuğu kaynanam da diyor ki alışsın ya çocuk neye alışsın yalanmaya dudağından öpülmeye mi az önce eşimle dışarı çıktık alışveriş merkezine ben tabi sinirliyim o yalama sahnesi aklıma geldikçe gözlerim doluyor sinirden eşime dedim yalanmayacak dudağından öpülmeyecek bu çocuk o da dedi ki ne var sanki azıcık yaladı ben fıttırdım tabi böyle düşünüyorsan eğer ben bu konudan taviz vermem dedim onu orada bırakıp arabanın yanına gittim o da geldi arkamdan hiç konuşmadan arabaya binip eve geldik ben eve çıktım o ortalar da yok annesigile gitmiştir muhtemelen Allah aşkına siz söyleyin 46 günlük bi bebeğin dudağından öpülmesi kulağının yalanması normal mı ben mi abartıyorum abartıyorsun diyorsanız eşimi arayıp özür dileyeceğim
Evet küçücük bir bebeğe mikrop kapma ihtimalini düşünerek çok yakın temas kurmak doğru değil ancak kayınpederinize de 'sapık' etiketi yapıştırmayı da doğru bulmuyorum ne yazık ki. :/ Sevgisini göstermenin doğru yolunun bu olduğunu düşünebilir. Siz bebeğinizin uyku düzenini akşama almak için gayret edin, böylelikle geldikleri zaman uyuyan torunlarını uzaktan sevmek zorunda kalacaklardır. Ve yakın temasın bebekler için ne kadar tehlikeli olabileceğinden bahsedin ancak genellemeler yaparak. Eşinize gelince, bence onun da gözünüzün önünde, sizin ve bebeğinizin yanında olması iyi olacaktır. Vereceğiniz tepkiler ile onu uzaklaştırmak yerine yanınızda yer alması için bunaltmadan kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Biz kadınlar tatlı dille yılanı deliğinden çıkartma konusunda oldukça iyiyiz! :)
"yalama"kelimesi ile tam olarak ne demek istediniz.benzetme veya abarti mi yaptiniz?
2 sayfa okuyabildim ama gorunen su ki:toplum olarak iyice pisikopata bagladik.
bir erkek(yakinlik derecesi ne olursa olsun)
biz kadinlarda iyi hisler uyandirmiyor.
bu dusunce tarzi hayati fazla agirlastirip insani eziyor.
siz kp.nin "yalama"diye tabir ettiginiz davranisini sapkin bir hareket olarak mi yoksa gereksiz yakinlasma(mikrop bulastirma)olarak mi algiladiniz?
Bnm 47 günlük bir kız bebeğim var kızım olduğundan beri kaynanamlar her 2 güne bir bize geliyorlar 6 ile 9 arası ben de eşime dedim her iki güne bi sikiliyorum bari aksam oturmasına degil öğleden sonra gelip çocuğu sevip gitsinler zaten cok ağlayan bi bebeğim var bütün gun kucakta akşamları bi de oturup muhabbet etme halim istegim hic kalmıyor neyse bunlar tabi ki eski düzen devam ediyor iki güne bi aksam oturması şeklinde ama dün olan olaylar beni zıvanadan çıkardı kayınbabam çocuğu dudağından opuyor külagini yalıyor böyle bisey olabilir mi ya yalamak ne demek!!!!!ben çıldırdım tabi dedim baba yalama çocuğu kaynanam da diyor ki alışsın ya çocuk neye alışsın yalanmaya dudağından öpülmeye mi az önce eşimle dışarı çıktık alışveriş merkezine ben tabi sinirliyim o yalama sahnesi aklıma geldikçe gözlerim doluyor sinirden eşime dedim yalanmayacak dudağından öpülmeyecek bu çocuk o da dedi ki ne var sanki azıcık yaladı ben fıttırdım tabi böyle düşünüyorsan eğer ben bu konudan taviz vermem dedim onu orada bırakıp arabanın yanına gittim o da geldi arkamdan hiç konuşmadan arabaya binip eve geldik ben eve çıktım o ortalar da yok annesigile gitmiştir muhtemelen Allah aşkına siz söyleyin 46 günlük bi bebeğin dudağından öpülmesi kulağının yalanması normal mı ben mi abartıyorum abartıyorsun diyorsanız eşimi arayıp özür dileyeceğim