• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakszlk m ettim?

marjoram

karanfil
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
37
0
86
Antalya
:uhm:kızlar mrb.benim üniversiteden arkadaşım yıllık izninde yanıma gelecekti.ben de istiyodum çok gelmesini.ama dün telefonla konuştuk internetten bi sevgili bulmuş kendine ille onu da çağıracağım diye tutturdu.arkadaşım da uzun zamandır ailevi problemleri nedeniyle çok mutsuzdu .şimdi mutlu gibi geliyo sesi telefonda.ben de ben tanımıyorum onu gelecekse otelde kalsın dedim.arkadaşım da bana darıldı.ne yapmam gerekiyo şimdi.haksızlık mı ettim acaba.arkadaşım da 14 yıllık arkadaşım yani.napsam bilemedim yardım edin nolur

haklısın canım gelecekse tabiiki otelde kalacak darılacak birşey yok,arkadaşının teklif etmesi hata bence

bunda arkadaşın haksızlık etmiş kaç yıllık arkadaşın seni iyice tanıyor ve anlıyor
olması lazım...böyle bi isteğin senin içinde uygun olmadığını...
birde yeni bi sevgili diyorsun arkadaşında onu tam tanımıyor böyle bi durumda en mantıklısı otelde kalması sende taviz verme bence zaten iyi de söylemişsin...

tabiki en doğrusunu yapmışsın. ne yani tanımadığın ve tanımadığı adamı ne diye evine alacakmışsın ki?
hırlı mı hırsız mı sapık mı neler duyuyoruz.
alınırsa da alınsın arkadaşın bu duruma ama seni mi görmeye mi geliyoo sevgilisini mi? gelicekse de otel de kalır. pansiyon mu senin evin.

en doğrusunu yapmışsın arkadaşında sanki onla görüşmek için seni kullanıyor onuda çağıracam fln sormamış sanırsam bence en iiisni yapmışsın zaten kırılıp darılırsa gercek arkadaşın olup olmadığını anlarsın

ya tanımdığın adamın evinde ne işi var..hırlımı hırsız mı belli değil..gece başınıza bşi gelse ne yapacaksın...bence eve alma..arkadaşında aklını başını alsın..ne işi var otelde..çok istiyorsa sende kalsın,adam otelde kalsın,dışarıda buluşsunlar

:uhm:kızlar mrb.benim üniversiteden arkadaşım yıllık izninde yanıma gelecekti.ben de istiyodum çok gelmesini.ama dün telefonla konuştuk internetten bi sevgili bulmuş kendine ille onu da çağıracağım diye tutturdu.arkadaşım da uzun zamandır ailevi problemleri nedeniyle çok mutsuzdu .şimdi mutlu gibi geliyo sesi telefonda.ben de ben tanımıyorum onu gelecekse otelde kalsın dedim.arkadaşım da bana darıldı.ne yapmam gerekiyo şimdi.haksızlık mı ettim acaba.arkadaşım da 14 yıllık arkadaşım yani.napsam bilemedim yardım edin nolur

ne demek haksızlık etmek. erkek arkadaşının yani, tanımadığın adamın , senin evinde işi neymiş. kalsın otelde. ben olsam aynen senin gibi davranırdım. teklif etmesi bile ayıp bence...

doğru olanı yapmışsın
tanımadığın bi insana neden evini açacakmışsın daha arkdaşın bile tanıdığından eminmi o kişiyi

en doğrusunu yapmışsın tanımadığın adamın evinde ne işi var hırlımıdır hırsızmıdır sapıkmıdır!!!
allah korusun yaa
bırak darılırsa darılsın :delphin:

en doğrusunu yapmışsın canım hiç sıkma canını...
bak neler okuyor-görüyoruz..
sen tedbirini al!
Allah korusun sana bişey olsa sadece ailen üzülür kimsenin canı yanmaz...

[B]arkadasin diye illa biseylerden tavizmi verecekmissin de dariliyo sana anlamadim...
ne demeni bekliyodu onuda anlamadim....
öyle kötü bi zamandayizki kim kime dum duma....
insanlarin alninda ne olduklari yazmiyokiii...iyi yada kötü oldugunu anlayasin....
bosver en mantiklisini yapmissinn.....
keske oda biraz mantikli davransaydida söyle bi zamanda internetten buldugu birine 40 yildir taniyormus gibi güvenmeseydi.....
[/B]

İsterse küssün ,sonsuza dek sizinle konuşmasın.Ne olduğu belli olmayan bir adam ve iki kız aynı evde kalacak.Arkadaşınızda mantık denen şey yok herhalde.
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

Hicte ayip etmemissin :kahve:
Ne isi var kimin nesi olmayan bi herifin evinde..
Allah korusun,sapik mi,hirsiz mi, kim oldugu bile belli olmayan bi herif kalkipta evine alacak halin yok..
Asil senin ona darilman lazimki senden böyle birsey bekliyor.. Ayip ya.. :mymeka:

tanımadıgın birisi.........
başınıza bi şey gelse........sende ailene karşı mahçup olcan oda.......ayıkla princin taşını.....
hem sevgilisiyle vaküt geçirmeye geliyo senle degil.......
madem sevgilisiyle birlikte olmak istiyor ayarlasınlar bir yer ...tatillerini yapsınlar........
bence en dogru kararı vermişin haksızlık degil rahat ol canım......ayrıca arkadaşının üzülmesi gerekirken o küsüyor sen düşünüyorsun boşver.......

Arkadasin ayip etmis....sana böyle birsey teklif etmesi bile sacmaligin alasi

Ayrica cokda tehlikeli birsey yapiyor! Bu zamanda, bu devirde dogru düzgün tanimadigi bir erkekle bir arada kalmasi cok cahilce bir davranis.....hadi kendini tehlikeye soktugunu birak senide basini yakabilir...:delphin:

Sen dogrsunu yaptin güzelim.....:kahve:

doğru olanı yapmışsın arkadaşım
daha kendi tanımıyor sen nasıl evine alıcaksın olurmu öyle şey
kalsın otelde çocuk dışarıda buluşurlar birbirlerini tanımaya çalışırlar.

haklısın tabi..

internetten tanıştığı hiçbişiyini bilmediğin onun sevgilisini de mi eve alıcaktın...

bu mu yani onun da istediği şey..

bunu istemesi beklemesi bile çok ayıp.

bence haksızlık filan etmedin doğru demissin
tanımıdığın kişinin evinde ne işi var kendini bilen senin evine
getirmek istemez,bence bişey yapmana gerek arkadaşın isterse kendi gelir
gelmezsede keyfi bilir bunda darılcak gücencek bişey yok

Back
X