hiç bişey söylemeden kes gitsin..
sorarsa söyle ama mutlaka içinde kalmasın..
hatta eşine bile anlat..
Ne enteresan insanlar var ya... Yüzsüzlük diz boyu.. Mesaj çekmeyle falan uğraşmayın direk kesin bişeylerde almayı bırakın.. Herkez kendi evladına ne istiyorsa alsın boş verin.. Anlaşılan ne alırsanız alın geçmiyceksiniz kimseye bari kendinizi sinir etmeyin.. Bu tarz insanlara denece ve haddini bildirecek çok laf vardır genelde ama hep insanın boğazına düğümlenir söylenmez kendimizi sinir etmekle kalırız genelde... En iyisi hiç muhatap olmadan uzak durmak bu tür durumlarda...
Hatırladığım kadarıyla durumunuz çok ama çok kötüydü.
Yatağı nasıl alacaksınız.
Huylarını bildiğiniz insana neden böyle bir şeyi teklif ettiniz ayrıca.
Hem yapıyorsunuz hem de huyunu bildiğiniz insandan gelen tepkiye tepki gösteriyorsunuz.
Birazu büyüyün bence siz.
Bu insanlar böyle.
Yaptığınız herşeyin karşılığı da bu.
Niye bilmiyormuş gibi davranıyorsunuz ki.
bacım bunlarda yüzsüzlük dizboyu ana kız çeyizlerimden çaldılar havlularım bardaklarım masa örtülerim kahve fincanlarım bıçaklarım daha neler sayayım sana... madem çaldın bari ben gittiğimde bak nasıl firikledim bunları senden der gibi önüme çıkarma değilmi...
durumum çok çok kötü falan değil zor durumdaydım allahın izniylede atlatıyorum zaten.. ben yaptığım herşeyi Allah rızası için ve doğacak olan küçük bebek için yapıyorum. Evet bu insanlar böyle değişmezler doğru ama ya değişirlerse dimi
bacım bunlarda yüzsüzlük dizboyu ana kız çeyizlerimden çaldılar havlularım bardaklarım masa örtülerim kahve fincanlarım bıçaklarım daha neler sayayım sana... madem çaldın bari ben gittiğimde bak nasıl firikledim bunları senden der gibi önüme çıkarma değilmi...
Sizin eşyalarınızı çalıp üstelik önünüze çıkarttığını iddia ettiğiniz insanlar için mi beşik alıyorsunuz, anneniz uyku seti alıyor.
Ben bana bunları yapan insanlarla mecbur olduğum zamanlarda mecbur olduğum için selamlaşırım.
Neden diyaloğa giriyorsunuz.
ben aldığımı yaptığımı yazdıysam konu daha iyi anlaşılsın diyedir yoksa şunu yaptım bunu yaptım diye reklam olsun değil amacım.... kimin nerelere ne yardımlar yaptığını kimse bilemez yargılamak ta kimseye düşmez zaten. yanlış anlamayında benimle bir sorununuz falan mı var hayır tanışmıyoruzda her açtığım konuda gelip cımbızla bir lafı çekip uzattıkça uzatıyor ve sorduğum söylediğim şeyden farklı biryerlere çekiyorsunuz.
beni,m sorum çok farklı sizin yaptığınız yorumlar çok farklı anlayamadım...
Sizinle bir sorunum yok
Tek yorum yaptığım kişi siz değilsiniz.
Cımbızla laf çekmem genele bakarım.
Genel olarak konularınızda şunu yapıyorsunuz.
Yapıp ettiklerinizi anlatıyorsunuz.
Onların yaptıklarını ettiklerini anlatıyorsunuz.
Ben de size diyorum ki..
Bu insanlar böyle..
Ya yapmayın
Yapıyorsanız da şikayet etmeyin.
Sürekli kendinize acıdığınızı yazmıştım size hatırlıyorum.
Kendinizi bu duruma sokan sizsinizb
Sadece ben değil eşiniz de size bunu anlatmıyor mu.
Ben tanımıyorum evet. Eşiniz tanıyor hem sizi hem ailesini.
Neden ısrarla onlara iyilik yapacaım diye uğraşmanızı anlayamıyorum.
Gelecek tepkiyi bile bile..
sana taş atana sen gül at gibi bir laf vardı sanırım tam hatırlayamadım.. huyum bu kim kötülük yapsada en ufak bir iyi harketinde hemen yumuşuyorum kin tutamıyorum ne yapayım bu da benim huyum.. aslında yapmamak gerekiyor ama engelleyemiyorum kendimi annemede kızıyorum senin yüzünden böyle olduk diye.. ama birde şu var kaynanam şu an için değişmiş gözüküyor.. Tabii kızıyla ve damadıyla aynı evde yaşıyor ben o evde yaşarken panter olan kadın damadının yanında kedi gibi resmen kadını kendi evinde sığıntı etmişler hatta o gün ağzından kaçırdı çok arıyorum seni diyeolsun ben yapayım balık bilmezse halik bilir.
Şimdi birşey diyeceğim yine kızacaksınız bana.
Sana taş atana gül atılır mı atılmaz mı bilmem ama,
iyiliği haketmeyin burnundan getirenlere üstelik unutup unutup iyilik yapmak enayilik bana göre.
Gururunuzdan ödün veriyorsunuz farkında mısınız.
41 yaşımdayım ve şu hayatta en iyi öğrendiğğim şey insanlara güvenmemek.
Mesafeli durmanın en iyisi olduğudur.
Kötü olmayın ama bu kadar da yapmayın. Nacizane tavsiyem size.
Ölçülü gidin gelin.
Hayatınızdaki herşeyiniz ölçülü olsun.
Ölçülü sevinin, ölçülü sinirlenin. Duyguları uçta yaşamak sadece kişinin kendisine zarar veriyor.
Ama derseniz ki ben yapayım balık bilmezse diye, o zaman yaptıklarına ses etmeyeceksiniz.
Ben bunu yapayım bana iy davransınlar diye beklenti içine girmeyeceksiniz.
Halık bilsinse istediğiniz susacaksınız.
Çünkü Halık sabır ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?