Merhaba,
Yazdıklarınızı ilk başından itibaren okudum.Hemen hemen aynı sorunlar bende de var.Evet çok zor geliyor insana,çünkü ortada hayaller,duygular var.Ben de ne kadar zor günler geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum.Ancak size şunu söyleyebilirim ki,aile varsa ortada ve sizi istemiyorlarsa hiçbir şey yapamazsınız.Bende kocam benim için ölür sanıyordum ama ailesinin özellikle de annesinin bir lafıyla beni ortada bıraktı.Bana dedi ki seninle evliliğime devam edecek olursam aileme sırt çevirmiş olurum ve bunu da onlara yapamam!İşte erkeklerin bazıları bu kadar dar zihniyetli olabiliyorlar.Mesleki gelişmlerini tamamlamaları demek zihinsel gelişimlerinide tamamladıklarını anlamına gelmiyor.Sizin eşinizi market çıkışında gördüğünüzde hissettiğiniz duyguların hiçbirini eşiniz hissetmedi buna emin olun!Biz kadınlar ne yazık ki hazmedemiyoruz.Haklıyız da çünkü ailelerini bile bile gelip başımızı yakıyorlar sonra da evcilik oyunundan vazgeçen çocuklar gibi ailelerinin eteklerine giriyorlar.Ortada ise bizim yıkılan genç kızlık hayallerimiz kalıyor!Bu arada eşiniz sizinle ya anlşamalı boşanmak isteyecek ya da sizin dava açmanızı bekleyecek!Benimkiler çok paragözler,benden yata yata kurtulacaklarını sandılar ama iş öyle değilmiş!
Çok zor durumlar çok,ne umduk ne bulduk!
leylak24 tebrik ediyorum vallahi çok mantıklı konuşmuşsun ben yapamazdım inan :S
öncelikle geçmiş olsun sevrancım,aynı zamanlarda benzer şeyler yaşıyoruz..yaklaşık 4 ay önce bende bi konu açmıştım okuyanlar muhakkak hatırlıycak.gerçekten çok kötü günler geçiriyoruz,allah düşmanıma bile yaşatmasın.çokca sabır versin...biz boşanıyoruz şimdi ilk duruşma 13 aralık.davayı kim mi açtı o açtı.ilk başta anlaşmalı boşanmak için çok ısrar etti ama ben şartlarım var kbl edersen olur dedim hatta kendi bile aramadı avukatını arattırdı.sonra bi baktım 2 hafta sonra eve mahkeme dilekçesi geldi.o gün tansiyonum 15 e yükseldiama niye mi 4 sayfalık dilekçede yazılan iftiralar saçmalıklar yalanları görünce. yoksa benden boşanıyormuş diye değil..işin komiği benim onun 2.5aylık hevesi için gençliğim gitti kız adım dul olcak onun anasının ağzına bakması yüzünden, bide benden 80 milyar tazminat istiyor. yazılanlar o kadar komik ki benim aldığım öğrenim kredisi bile dava dilekçesinde çok büyük suç.artık gerisini sen düşün...benim sana tavsiyem şartlarını kbl ederse öyle anlaşmalıyı kbl et.sen tek celsede boşansan ne yapcaksın yrn gidip hmn baskasıyla mı evlenceksin.ama onlar bir an önce kurtulmak istiyorlar evlenmek basit yaa boşanmakta o kadar basit.hadi güle güle ne oldu olmadı yapamadık...onun boşanmak için bir tane sebebi varsa senin milyonlarca sebebin var,kendileri haklı olmadıkları için anlaşmalı olsun istiyorlar...
şunu düşün sevran yalnız sen onu kaybetmiyceksin,o da seni kaybetcek...yaa bide benim bu erkek milletine artık hiç güvenim kalmadı sen şimdi gidip barışsan bile bunlar ailesiyle bi plan program yapmışlardır.artık istenmeyen gelinsin bide.çocuk bile yapmaz bu ailem istemiyor diye...
boşanmak istiyorsan aç davanı arkadaşım de, anlaşıcaksakta şartlarım bu...bi avukatla görüş istersen,kendi başına hareket etme.anlaşma protokolünüde avukatına göstermeden sakın imzalama hatta senin avukatın hazırlasın...
çok uzattım farkındayım,arkadaşım geçicek hepsi ben inanıyorum umudumu hiç kaybetmedim,ilk baslarda gelecek beni de ürkütüyordu ama şimdi onunla tekrar bir araya gelme düşüncesi daha korkutuyor.inan yüzünü bile görmeye sabrım yok.çok şükür görmüyorumda.gecenlerde bi yazı okudum boşanan bi bayan yazmış boşandıktan sonra o kadar yenilendim ki sırf bunu yaşamak için bile tekrar evlenip tekrar boşanırım diyor.
senin gibi bi 5 ayda ben sürüncemede kaldım,o hali çok ta sevdim:)ama sonsuza kdr sürmüycek bi yerde noktayı koymalısın hayata.bi kapnın açılması için bi kapıyı kapatmalısın.tarih derslerini hatırlasana her dönemin bitişi yeni bir dönemin,olayın başlangıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?