hala doguramayan subat anneleri:-)

superisi12

Sarellem
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
744
370
123
Baslik aciyim dedim karisiklik olmasin diye son durumlarimizi yazalim ozellikle u sanci olayi nedir??

Ben salı günü doktordaydım. Hiç sancı çıkmadı. Doğumu kolaylaştırıcı ve başlatması için egzersiz ve ilişki önerisiyle eve geldim.

Bizim daha işlerimiz var. Dün evim temizlendi. Bebek odası boşaltılınca o oadada ki yığınla eşyanın nereye koyulacak olması gibi problemlerim var. Daha hediyeliklerimiz de alınmadı. Bitsinler egzersizlere başlıycam

Aaa nasil egzersiz paylasirsan sevinirim

ben de varım hala doğmadı bizim paşamız Herşey hazır sadece bebeğimizi bekliyoruz sabırsızlıkla doğum kolaylaştırıcı egzersizler neler merak ettim bana doktorum ne egzersiz ne ilişki hiç bir şey söylemedi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek

Ben de varım lakin günüme daha var. Bugün temizlik yaptım. Çok sancılandım ve acayip korktum. Ama geçti anladım ki yorgunluktan:2:

Merhaba kızlar Allah kısmet ederse doğum yakın galiba dün sümüksü jele benzeyen beyaz kansız bi akıntı geldi baya büyük parçaydı sizce nişan mıdır? Ve dün sbahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var hiç geçmedi dizlerime bile vuruyor. Ve doğuma yakın ishal olunur derler resmen bağırsaklarım boşaldı. Sizce doğum yakın mı?

canım ben de bu konuda tecrübesizim ama inşallah yakındır son günler çok sıkıcı

canım ben de bu konuda tecrübesizim ama inşallah yakındır son günler çok sıkıcı

Ay adet ağrım geçmiyor canım ya acayip ağrıyor valla gelse de bu tereddütlerden kurtulsak bi an önce gerçekten çok sıkıcı

bugun kuafore agdaya gıttım sonra sancım basladı esıme tel actım hemen apar topar doktora gıttık sancı cıkmadı acılma 3cm ama gıt evde bekle dedı su sancı kanama olursa gel dedı acayıp hareketlı bebek normal derecede ve kasılma var sancı cok yok ama tuvaletten cıkamıyorum anlamadım 38 haftamdayım

hamile kaldığımdan beri sürekli erken doğum riskin çok yüksek dediler her an tedbirli olmam gerektiği söylendi ama 40+4 günlük oldum hala doğum olmadı :) bebeğin eşi yaşlandığı için ve artık kiloda almıyorum meleğim biraz küçük 3143 gr bu akşam önce rahme ilaç koyacaklar sonrada suni sancı ile doğumu başlatacaklar. herkesin hakkında hayırlısı.

Aaa nasil egzersiz paylasirsan sevinirim

Bende de sancı çıkmayınca ebeler egzersiz tavsiyeleri verdiler. Kalçayı kendi çevresinde döndürme, kalçayı öne arkaya sallama, penguen gibi yürüme, pilates topu ile yine aynı hareketler ve top üzerinde zıplama (kesinlikle arkadan birinin tutması gerekiyor dikkat edin) en çok önerdikleri ise ilişki...

Kusura bakmayın kızlar gözümden kaçmış

ben de henüz doğuramayanlardanım salı günleri kontrolüm oluyo nstde hiç sancı çıkmıyo ama bana henüz egsersiz falan önermedi bakalım

canım cevap için tşk valla benim bu hafta doğurmam gerek yoksa normal doğuramıyacam gibi bebek 3.800 küsürdü zamanını beklerse 4 ü geçer gibime geliyor tabi bebeğim için ne hayırlıysa o olsun kalça hareketlerini yapayım ama ilişki korkutuyor bizi 32 den sonra biz kestik bacı kardeş olduk resmen

Ohhh maşşallah bebeğine. Dört kilo zor olur ama normal doğar yahu

Hahaa bacı kardeş

Dogurmayanlardan biri de benim onerilen herseyi yapiyorum ama ne acilma ne aanci var pelvis kismi cok dar o yuzden basi tam yerlesemiyor o yuzden agri ve acilma olmuyor doktorum bekleyelim dogal sanci ile olabilir herseyin dogali iyi suni ile cok zor diyor bebis de kilo aliyor birkac gun daha bekleyecegiz

ben de doğurmadım daha perşembe günü kontrolüm var.. bebiş içerde çok kuvvetli vuruşlar yapıyo karnımı dalgalandırıyo ama hala gelmiyo :18: cuma günü doğsa ne güzel olucak sevgililer gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…