- Konu Sahibi superisi12
-
bende 39 haftadayım ve dr bu saaten sonra kanala girmezdiyo 3 haftadr nst sancı gözüküyor 2 cm açıklık var ama kanala giremedi oyüzden sezeryan diyo cuma belkide alıcaklar kafam çok karışık yardım
dr. bugün gelmez ama her an gelebilir dedi bana. sancı az ve açıklık yok. eğer haftaya kadar gelmezse; 40. haftayı doluncaya kadar bekleyecegiz sonra 2-3 günde bir gelirsin dedi muayeneye. 41 den sonra elimizden bir şey gelmezse suni sancı olmazsa sezeryan düşünülebilir dedi ama kızıma güveniyoruz yakında gelir umarım. kardeşim 43. haftanın ilk günü doğmuştu. 42.hafta her gün sabah akşam hastaneye gittiler ve normal doğmuştu tosun. hala da çoook uyur rahatına çook düşkündür. hiç değişmedi sıpa
son günler geçmek bilmiyor. beni sezeryana ikna edecek tek şey kordon dolanması o da çevremdeki sonuçları kötü olduğu için.
pırtlayalım artık . gelsin bebişlerrrr
sana ne söyleyeceğimi bilemiyorum. kordon dolansaydı korkuma dr. bugün sezeryana gidelim dese yok demezdim maalesef ki hiç istemiyorum sezeryan hayat tarzıma aykırı. negatif yönü çok fazla benim ve bebek için. sling de kullanamam o zaman.spora engel olacak vs. en iyisini dr. bilir demek istiyorum ama her dr. güvenmiyorum. kendi doktoruma güvenim sonsuz o derse yaparım yoksa böyle rahat olmam mümkün değildi. zor bir durum. geçenlerde sezeryan olan arkadaşım keşke özel hastanedeki dr. söylediğinde kabul etseydim demişti. çünkü sonra tansiyonu 25 çıkmış hayati tehlikesi olmuş ve devlet hastanesnde gene sezeryan oldu. her kötü ihtimale karşı dr güvenmek en iyisi . kolay gelsin gerçekten zor durum
kanalda mı senin ki pekki
arkadaslar bende bekledım bekledım dogmadı yurudum dogurdum dıyenlere ınanmıyodum ama 3 km den fazla yol yurudum aksama dogurdum sancım yoktu acılmam vardı aksama suyum geldı ve dogumum oldu hemde 1 saatte dogurdum tavsıyem oturmayın yuruyun
ben günde 3 kez yürüyorum. bayağı da artırdım bazen kaptırıp 1,5 saat geziyorum. ama nerdeeeee
yürüyüşünde çok faydasını gördüm 2 aydır kilo almadım , sapasağlam geziyorum herkes 5-6 aylık hamile zannediyor. halbuki 15 kg aldım. görüntü sıkı olunca belli olmuyor.
yürüyelim bakalım. aslında yürürken kanala daha yakın hissediyorum kızımı. bayağı hoşuna gidiyor yürümem.yürümezsem gaza kızıp uyumuyor zaten.
doktora göre 41. haftamız yarın doluyor. daha fazla beklemeyelim riskli diyor.perşembe en geç cuma günü önce suni sancı (ki onuda ben normal doğumu çok istiyorum diye verecek) olmazsa sezeyana lırım diyor. yani hafta sonuna bebekle gireceğiz o kesin ama ben çok tedirginim. açılma yok hiç sancı ağrı yok. suni sancı işe yarar mı? Boşuna ızdırap mı? ama sezeyandan da deli gibi korkuyorum. çok karışık duygularım şu aralar çok :18:
ben ogun yurudum sonra aksama nst ye gıreyım bı dedım acıle gıttık doktor test verdı ıdrar yapamadıgımı hıssettım bı anda bıde devamlı ıkınma hıssı gelmeye basladı doktora soledım baktı 5 cm acılmıs dedı yatıs verecem ama gıt bıde ebe baksın dedı ebe bakarken suyum patladı okadar anı gelıstıkı zaten 2 haftadır arabanın arkasında esyaları gezdırıyoduk ama su gelınce elım ayagıma dolastı annem evden hastaneye gelınceye kadar ben dogurdum annemde ne oldugunu anlamadı benı bebekle dogumhanenın kapısında gorunce sok oldular
suni sancı şansını denemelisin bence. acısı kişiden kişiye değişiyor. bazısı normal doğumla aynı görürken kimisi çok fena diyor. arkadaşlarımın hemen hemen hepsi ilk doğumlarını suni sancıyla yaptı. suni sancı işe yaramayınca sezeryana yönlendiriyor hemen doktor. bende gelmezse öyle yapacağım. doktorla öyle konuştuk.
suni sancı acısını unutacağız ama ya normal doğum yaparsak o karımız olur.
evet yarın öyle yada böyle hamileliğimin son günü. Ben de senin gibi düşünerek karar verdim. Suni sancı ya işe yararsa diye düşünüyorum.bu bir ihtimal en azından değerlendirmiş olmak istiyorum Doktorumda ben öneririm Sezeryan olsan bile rahmin kasılmaya başlamış olması süt oluşumu ve vücudun toplanması içinde daha iyi. zaten çok zorlamayacağım korkulacak bir durum yok dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza . artık nasıl olduğunun çok bir önemi yok diyorum....
Dilerim senin bebeğin benimki kadar inatçı çıkmaz bu hafta içinde kendiliğinden gelir....
benimde bebişim yerinden memnun 2 gn geçt sancımda yok,henüz aşağıda inmemiş.Pzt gşdeceğim doktora bakalım.
hayırlısı olsun kuzum
evet yarın öyle yada böyle hamileliğimin son günü. Ben de senin gibi düşünerek karar verdim. Suni sancı ya işe yararsa diye düşünüyorum.bu bir ihtimal en azından değerlendirmiş olmak istiyorum Doktorumda ben öneririm Sezeryan olsan bile rahmin kasılmaya başlamış olması süt oluşumu ve vücudun toplanması içinde daha iyi. zaten çok zorlamayacağım korkulacak bir durum yok dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza . artık nasıl olduğunun çok bir önemi yok diyorum....
Dilerim senin bebeğin benimki kadar inatçı çıkmaz bu hafta içinde kendiliğinden gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?