hala doguramayan subat anneleri:-)

Arkadaşlar herkese merhaba,

bende 38-6 dayım yani 39 bitmek üzere. Doktor her gün yürü dedi. Dünyayı yürüyorum ama sancı filan yok:) Beklenen doğum tarihi 18 Şubat (40 bitiş). Doktor 20'sine kadar beklerim yoksa alırım dedi. Size de bu şekilde dediler mi?

canım benim doktorum da 40 dan sonra 1 hafta daha beklerim doğmazsa suni sancı vericez dedi ama ben 40 dan sonra beklemek istemiyorum bakalım hayırlısı

bende doğuramayanlardanım bugün kontrol vardı sancı yok acıklık 1 cm en son cumaya kadar bekliycem cuma yatış yapılacak suni sancı verilecek o zamana kadar kendi sancım gelsin diye dua ediyoruum

40+0 dayim agri acilma yok nasip artik

Bugün kontrol vardı nst pek sancı yok 1-2 yalancı sancıymış.... Pazartesi 40. Hafta doktorum artık yatırırız pzt dedi suni sancı ile başlayacak doğum .. Hayırlısı ile gelir inş kuzucuklarımız....

hatunlar bebişi kız olanlar erken doğum yapar diye duydum (37-38 hafta gibi) subat annelerinde durum nasıl bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba canim bebisim kiz kirk hafta doldu son birkac gun daha bekliyoruz doktorumun israriyla normal dogum icin ama prensesimin gelmeye pek niyeti yok yani o 38hfta hikayesi genelde cikmiyor ama Rabbim hayirlisini nasip etsin

Merhaba canim bebisim kiz kirk hafta doldu son birkac gun daha bekliyoruz doktorumun israriyla normal dogum icin ama prensesimin gelmeye pek niyeti yok yani o 38hfta hikayesi genelde cikmiyor ama Rabbim hayirlisini nasip etsin

teşekkür ederim canım yavrunu bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

selamlar ben mart annesi bile olabilirim 28ine kadar beklicez dedi doktor normal doğum düşündüğümüz için tam 28inde günüm doluyormuş oğluşumun da gelmeye niyeti yok gibi sancı çıkmıyo fazla 39 haftayı doldurduk hayırlısı olsun hepimiz için

günaydın kızlar benimde geçen hafta erken doğma olayı vardı açıklık vardı nst sancı var ama bizim bebiş kanala girmemiş doktorda gün geçtikçe kilodan dolayı normal doğum olayı olmayabilir sezeryana kayıyor gibi dedi çok üzüldüm şimdi bol bol yürüyş ve hurma yiyorum ama banamasın demiyo tık yok

ben de dgeç doğmuşumaha doğurmadım kız bebekler erken doğar sözü şehir efsanesi bence ben kendim de geç doğmuşum sunni sancı vermişler anneme şimdi benim kızım da geç doğucak bekliyoruz bakalımn:18:

benimkisi de iki gündür kanala girmeye çalışıyor. çok uğraşıyor kızım ama henüz başaramadı yavrum.
gel artık kızım gel. dooplerde erken gelir dediler korkuttular bizi. geldiği falan yok. offfffff offff

bende 39 haftadayım ve dr bu saaten sonra kanala girmezdiyo 3 haftadr nst sancı gözüküyor 2 cm açıklık var ama kanala giremedi oyüzden sezeryan diyo cuma belkide alıcaklar kafam çok karışık yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…