- Konu Sahibi superisi12
-
Arkadaşlar herkese merhaba,
bende 38-6 dayım yani 39 bitmek üzere. Doktor her gün yürü dedi. Dünyayı yürüyorum ama sancı filan yok:) Beklenen doğum tarihi 18 Şubat (40 bitiş). Doktor 20'sine kadar beklerim yoksa alırım dedi. Size de bu şekilde dediler mi?
canım benim doktorum da 40 dan sonra 1 hafta daha beklerim doğmazsa suni sancı vericez dedi ama ben 40 dan sonra beklemek istemiyorum bakalım hayırlısı
Ya artık her kontrolde açıklık var mı yok mu diye bakmak için çatı kontrolü gibi muayene mi olacak?
Bana sadece 37de çatı yaptı. Eğer sancın aşırı olursa dedi geldiğinde açıklığına bakarım dedi.
Arkadaşlar herkese merhaba,
bende 38-6 dayım yani 39 bitmek üzere. Doktor her gün yürü dedi. Dünyayı yürüyorum ama sancı filan yok:) Beklenen doğum tarihi 18 Şubat (40 bitiş). Doktor 20'sine kadar beklerim yoksa alırım dedi. Size de bu şekilde dediler mi?
hatunlar bebişi kız olanlar erken doğum yapar diye duydum (37-38 hafta gibi) subat annelerinde durum nasıl bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba canim bebisim kiz kirk hafta doldu son birkac gun daha bekliyoruz doktorumun israriyla normal dogum icin ama prensesimin gelmeye pek niyeti yok yani o 38hfta hikayesi genelde cikmiyor ama Rabbim hayirlisini nasip etsin
benimkisi de iki gündür kanala girmeye çalışıyor. çok uğraşıyor kızım ama henüz başaramadı yavrum.
gel artık kızım gel. dooplerde erken gelir dediler korkuttular bizi. geldiği falan yok. offfffff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?