Hala gebelik testi yapamadım

Internetten test alin.9.90 a 10 tane veriyorlar kargoda ucretsiz gizli paketleme.ihtiyacin okdukca kullanirsin :)

Madem boyle bir durum var o şerefs... ne gune duruyor cikaripta 5 kurus veremiyormu..
Ona gore gebelik riskim yok. Ve ben ayrilmak istedim cok ofkeliydim. O da tamam dedi ve uzaklasti. Bu risk olustugunda test almisti ama cok yorgunum dedi uyudu istersen eve gel yap dedi. Ben de gitmedim. Bu kadar sorumsuz olmasi rahat olmasi beni cok kizdirdi

Offf konuyu yine fetvacilar sarmış.
Muslumanligin temeli hosgorudur efenim
Öyle uzaktan yaftalamak değil
Evlenmeden önce nasıl oluuurr seniii bilmem neeee diyenler de nedense çok dindar sözde
Neyse konu sahibi hamile değilsin korkma böyle yaparsan regl sürecin uzar stres yapma

Keşke herkes sadece kendi ahlâkı ve namusuyla ilgilense.. Ne kadar işe yaramaz insanlarsaniz artık kendi hayatinizdan ümidinizi kesip baskalarinin hayatini elestirmeyi, bunlara kafa yormayi kendinize görev edecek kadar boşsunuz işte.. Bırakın Sorumlu olduklarina versin hesabını.. Size ne !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…