- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Bana göre biyolojik olgularin disinda esitlersence kadın erkek esit mi?
Ama kapiya gelecek isteInternetten test alin.9.90 a 10 tane veriyorlar kargoda ucretsiz gizli paketleme.ihtiyacin okdukca kullanirsin :)
Cok haklisin. Bu kadar dert olacagini bilseydim sormazdim :)))Konu sahibi, bundan sonra doğru düzgün korunarak seks yap ve saygısız ahlak bekçilerinin ağzına laf verme.
bu yorumunuz çok acımasızca olmadi mi?Sana neden vermediği belli. Yazık olur valla çocuğa.
Onun bana yaptigi yorum kadar acimasiz degil bana kalirsa.bu yorumunuz çok acımasızca olmadi mi?
bu yorumunuz çok acımasızca olmadi mi?
var cik bagir deliyim diye ne ola bilir istanbuldaysan bakirkoudede yata bilirsin daga cok onerim var istersen hatsizzYorumun icin tekrar tesekkur ederim. :)) psikolojik sorunlarim icin bir onerin var mi ?
Ona gore gebelik riskim yok. Ve ben ayrilmak istedim cok ofkeliydim. O da tamam dedi ve uzaklasti. Bu risk olustugunda test almisti ama cok yorgunum dedi uyudu istersen eve gel yap dedi. Ben de gitmedim. Bu kadar sorumsuz olmasi rahat olmasi beni cok kizdirdiMadem boyle bir durum var o şerefs... ne gune duruyor cikaripta 5 kurus veremiyormu..
Güzel fikirlerin icin tesekkur ederim :)))) ancak yasayan bilirvar cik bagir deliyim diye ne ola bilir istanbuldaysan bakirkoudede yata bilirsin daga cok onerim var istersen hatsizz
Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Siz kimsiniz de bir kadına o. deme hakkını kendinizde buluyorsunuz cidden pesKurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?