Hala gebelik testi yapamadım

Artik bukadar cehaletten sikildim. Surekli ayni konular. Uzerine gorme dedigin regl kanamasi seklinde degildir. Daha koyu daha az olur ve yerlesme kanamasidir. Azicik oku ogren.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Sıkıldıgınız konuya bu kadar detaylica yorum yapmissiniz sagolun varolun. Buradaki amacimiz da zaten aynen yaptiginiz gibi yardimci olmak olmali :)))) elleriniz dert görmesin. Sitede bos bos dolanmak bana da dogru gelmiyor

Bukadar zekayi korunmadan sevisirken kullanmis olsaydin suanda burada olmazdin.

herkese ayrı bi laf sokma çabası var. derdi olan insan bu kadar ukalamı davranır. hiç inanmadım Mune

Cok tesekkur ederim ikimiz de harcaniyoruz buralarda bence de haklisin :))) katiliyorum yorumuna.
Ben harcanmiyorum. Sen coktan harcanmissin ama burada degil. Buradaki insanlarin zekasina guvenmiyorsan soru sormayacaksin. Ben sana korunma yontemlerini 2 cocuklu 33 yasinda bir anne olarak anlatmak isterdim ama buralarda harcanmani istemem.

Ben harcanmiyorum. Sen coktan harcanmissin ama burada degil. Buradaki insanlarin zekasina guvenmiyorsan soru sormayacaksin. Ben sana korunma yontemlerini 2 cocuklu 33 yasinda bir anne olarak anlatmak isterdim ama buralarda harcanmani istemem.
:)) tesekkur ederim. 2 cocuklu bir anne üslubuyla bana dogru sekilde yaklastiniz icin minnettarim

Hamilelik oyle olmaz.Degilsin.

Erkek arkadasın nerde tum bunlar olurken? Bi zahmet o gotursun böyle düşüneceğine...

Ki hamile falan değilsin korkma. Yumurtlama donemınde olabılıyo o ağrılar. Aman dikkat ....

herkese ayrı bi laf sokma çabası var. derdi olan insan bu kadar ukalamı davranır. hiç inanmadım Mune
Ben sadece kendimi koruyorum :)) bence de incelenmeli bu konu cagirdiginiz icin tesekkur ederim. Eger uyeligim giderse buradaki adalete olan inancim da gidecek zira :)

Erkek arkadasın nerde tum bunlar olurken? Bi zahmet o gotursun böyle düşüneceğine...

Ki hamile falan değilsin korkma. Yumurtlama donemınde olabılıyo o ağrılar. Aman dikkat ....
Aslinda bizi bu duruma dusurdugu icin cok tartistik. Bi de uste cikmaya calisti yapmadim sen yanlis anladin diye. Test aldi beyefendi gelmeye tenezzul etmedi sen gel cok uykum var felan dedi. Ben de artik tahammul edemedim

Büyük ihtimalle gebe değilsinizdir üstüne görme ve regl arasında farklar oluyor diye biliyorum son reglinizi hatırlayın herzamankinden farklı miydi?

Büyük ihtimalle gebe değilsinizdir üstüne görme ve regl arasında farklar oluyor diye biliyorum son reglinizi hatırlayın herzamankinden farklı miydi?
Ben iliskiden sonraki hafta regl oldum. Ve hersey normaldi. Sadece agrim yoktu onu da cok yogun bi donem oldugu icin aldigimiz agri kesiciye baglamaya calisiyorum. Ama insan oyle tereddutte kaliyor ki... korkuyorum ister istemez

Herkese yorumlari ve desteklemeleri icin cok cok tesekkur ederim. Iyi ki varsınız. Sizi tanimiyorum ama kalbimde hissediyorum. Herksten daha cok destek oldunuz bana su kisacik zamanda.
Hem ertesi günü hapı kullanmışsınız hem adet olmuşsunuz. Ama hala emin değilseniz size ninelerimizin evde uyguladığı yöntemi bildiğim kadarıyla aktarmaya çalışayım: parmak testi. İsterseniz internetten de araştırın ama kısacası şu, hamile olduğunuzda rahim genişler, orta parmağınızı vajinanıza olabildiğince sokun. Eğer hiçbir şeye değmiyorsa hamilelik ihtimali yüksek. Fakat yumuşak bir yastığımsı yüzeye değiyorsa rahminiz normal genişlikte, yani bebek oluşumu için uygun ortam söz konusu değil. Ücretsiz ve acil bir hamilelik testine ihtiyacınız olduğu için açık şekilde yardımcı olmaya çalıştım. Artık mazur görün ama bunun en ilkel ve masrafsız yöntemi bu. Bunun sonucu da negatif olursa artık zorlamayın. Yoksa düşünce gücüyle hamile kalacaksınız zira hem regl olmak, hem ertesi gün hapı, hem de normal rahim darlığından sonra hamile olabiliyorsanız tarihe geçersiniz. Üzmeyin kendinizi. Söz konusu testi doğru şekilde uygulamak için araştırmanızı öneririm. Yanlış yönlendirmiş olmak istemem. Bu arada kasık ağrısının o kadar çok sebebi var ki bilsenin şaşarsınız. Yüzde doksan regl sonrası ovülasyon ya da ilişki sonrası ağrısı sebepli. Hatta sadece üşütme kaynaklı bile olabilir. Hamile olmadığınızdan eminim. Rahatlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…