- 8 Mayıs 2018
- 4
- 14
- 1
- 34
- Konu Sahibi 06kelebek_s
Adam çok dengesizmiş, hızla uzaklaş bence ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konulariniza baktım ve açıkçası çok büyük iklimde kaldım size yazayım mı, yorum yapayım mı diye. Sizi tanımıyorum ve hayatınıza karışmak istemiyorum, ancak düşüncelerimi size söylerim. Belki de size söyleceğim şeyleri duymak istemiyorsun çünkü hoş ve umut verici olmayacaklar. Anladığım kadarıyla sizin eşinize dönmenizi istiyorsunuz gibi eğer o tedavi olursa vs, vs. Bence öyle bir şey mümkün değil çünkü eşinizde ciddi kişilik bozuklukları var. Hamileyken sizi dövmüş; bu onun ne kadar düşüncesiz, acımasız, bencil ve anormal olduğunu en iyi gösteridir. Ya bir şey olsaydı o arada ki en kötü şey da olabilirdi, hayatınızı de kaybedebilirdiniz hiç düşündünüz mü, çünkü eşiniz düşünmemiş orası kesin... Siz ona geçmişte olan şeyler i anlatmışsınız ve o bunu siz ne kadar kötü, değersiz bir kişi olduğunuzu sizi ikna etmek için kullanmaya başlamış çünkü ancak o şekilde o sizin üstünüze gelebilir ve kendisi ne kadar iyi, doğru bir kişi olduğunu gösterebilir. Şimdi annenizi de ikna etmeye çalışıyor... Dikkat ederseniz hep sizi kötüleme ye çalışıyor. Ve şimdi aslı soruya gelelim madem öylesiniz niye sizden ayrılmak istemiyor? Sizi sevdiği için değil çünkü o hiç kimseyi sevemez öyle bir kapasiteye sahip değil. Sizden ayrılmak istemiyor çünkü size acı verirken (psikolojik ve ya fiziksel) zevk alıyor; ve siz giderseniz zevkini ulaşamayacağını biliyor. Sizi tehdit ediyor ve buna dikkat etmenizi rica ediyorum. Ayrıca sizin hayatınızı darmadağın yapmakla duramıyor ailenizin de rahatınızı bozmaya çalışıyor. Seven kişi bunlardan hiç biri yapmaz. Sizi kırmak istemiyorum ama ben böyle düşünüyorum...Sona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım...Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı
Kusura bakmayın düşüncelerim kadar karışık oldu...
Eski konulariniza baktım ve açıkçası çok büyük iklimde kaldım size yazayım mı, yorum yapayım mı diye. Sizi tanımıyorum ve hayatınıza karışmak istemiyorum, ancak düşüncelerimi size söylerim. Belki de size söyleceğim şeyleri duymak istemiyorsun çünkü hoş ve umut verici olmayacaklar. Anladığım kadarıyla sizin eşinize dönmenizi istiyorsunuz gibi eğer o tedavi olursa vs, vs. Bence öyle bir şey mümkün değil çünkü eşinizde ciddi kişilik bozuklukları var. Hamileyken sizi dövmüş; bu onun ne kadar düşüncesiz, acımasız, bencil ve anormal olduğunu en iyi gösteridir. Ya bir şey olsaydı o arada ki en kötü şey da olabilirdi, hayatınızı de kaybedebilirdiniz hiç düşündünüz mü, çünkü eşiniz düşünmemiş orası kesin... Siz ona geçmişte olan şeyler i anlatmışsınız ve o bunu siz ne kadar kötü, değersiz bir kişi olduğunuzu sizi ikna etmek için kullanmaya başlamış çünkü ancak o şekilde o sizin üstünüze gelebilir ve kendisi ne kadar iyi, doğru bir kişi olduğunu gösterebilir. Şimdi annenizi de ikna etmeye çalışıyor... Dikkat ederseniz hep sizi kötüleme ye çalışıyor. Ve şimdi aslı soruya gelelim madem öylesiniz niye sizden ayrılmak istemiyor? Sizi sevdiği için değil çünkü o hiç kimseyi sevemez öyle bir kapasiteye sahip değil. Sizden ayrılmak istemiyor çünkü size acı verirken (psikolojik ve ya fiziksel) zevk alıyor; ve siz giderseniz zevkini ulaşamayacağını biliyor. Sizi tehdit ediyor ve buna dikkat etmenizi rica ediyorum. Ayrıca sizin hayatınızı darmadağın yapmakla duramıyor ailenizin de rahatınızı bozmaya çalışıyor. Seven kişi bunlardan hiç biri yapmaz. Sizi kırmak istemiyorum ama ben böyle düşünüyorum...
Bilmiyorum, psikopat ise hiç bir tedavi işe yaramaz çünkü onlarda pişmanlık duygusu yok, hiç bir zaman hatalarını kabul etmezler, empati yok, bütün dünyayı hiç sayıyorlar... Ancak kendi ihtiyaçlarını düşünüyorlar. Bir de konu sahibine şunu da yazmak unuttum. Sizin " eksiklerini" düne kadar yüzüne vuruyordu, şimdi sizi annenize "anlatmaya" kalkmış, yarın ne olacak, kızınıza mı siz nasıl bir kişi olduğunuzu anlatacak? Yazık yani...Ellerinize saglik... Cozmussunuz.
Sinirle yazamadim yoksa ayni seyler benimde aklimdan gecti.
Adam piskopat midir narsist midir.
Eski sevgilim ayni sekildeydi.
Cok kotuysem niye birakmiyordu? Cevreme aileme beni kotuleyip durdu iftiralar yalanlar olaylari ters cevirmeler neler neler. Cidden zevk aliyorlar koas ortamindan ve insanlarin ruhlarini zedelemekten herkesi birbirine dusurmekten.
Ben yasadim allah kimseye yasatmasin.
Cehennem dedigin budur..seytan dedigin de oyleleri.
Konu sahibi bunlari ailene annene de okut.
Bu actigin konuyu okuyunca tekrar yasadiklarim aklima geldi benimde suan tekrar ..
Kurtul bu kisiden daha fazla yipranmadan.
Sen kendinden sorumlusun ondan degil. O kurtarilmak istemiyor ! Onu degil kendini kurtar..
Lütfen yanlış anlamayın ama sadece eşinizin değil sizin de terapi görmeniz gerekiyor bence. Sizce iki yetişkin olarak yaptıklarınız normal mi? Siz çift olarak karşılıklı konuşursunuz, olursa olur olmazsa olmaz. Siz birine söylüyorsunuz, o bir diğerine söylüyor, eşiniz annenize bir şeyler söylüyor, siz bunca şeye rağmen seviyorum diyorsunuz. Ailelerinize yaşattıklarınıza bir bakın. Belki söylediklerim ağır olacak ancak söylemeliyim. Anne-Baba olmuşsunuz fakat yetişkin ve olgun iki birey olamamışsınız. Eşiniz gayet tehlikeli bir profil çiziyor, pasif-agresif davranışlar sergiliyor. Sizse kurban rolüne bürünmüşsünüz. Lütfen çocuğunuz için kendinize gelin, kimseyi değiştirmek mümkün değil sadece kendinizi değiştirebilirsiniz bunu da unutmayın.
İnan inşallah bosanma davası açmıştır artık diyerek okudum konunuSona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım...Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı
Yoo. Öyle bi şey Yok. 6 aylık değil mi bebeğiniz ? Emzirdiğiniz bebeği evde mi bırakıp gidecektiniz ? Asıl bebeğinizi bırakıp gitseniz bunu size karşı kullanır. Bugün bebeğini bırakan yarında bırakır der. Hiç bi şey yapamaz öyle orda burda tanıdıklarım var diyerek. Ayrıca ; telefonda sizden af dilerse, gel dön derse, bana ettiğin iftirayı nasıl düzelteceksin ? Gururum kırıldı deyin. Ayrılığın şokundan size itiraf edecektir. Mahkemede de size delil olur itirafları. Benim yargıda tanıdıklarım var diye bunu telefonda söylediyse bunu bile ses kayıtlarının dinlenmesini istiyorum dediğinizde kullanabilirsiniz. Bana mahkeme konusunda baskı kurup, yargı konusunda beni tehdit etti dersiniz. Emin’im bi hakim buna kayıtsız kalmaz...Bana kaçırdın bebeği evi terkettin demiş. Bunlara mı güveniyor acaba?
Ya lütfen bu kadar rezillikten sonra seviyorum dönmeli miyim demeyin Allah aşkına. Ne sevgisi adam kepazelikte dibe vurmuş neyine inanıp güveneceksiniz bundan sonra?Sona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.