• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala inanamasam da boşanıyorum!..

Konunuzu başından sonuna kadar okudum da şunu anlamadım. Bu adam terapi alacak, doktora gidecekte neden. Yani neyin çözülmesini istiyorsunuz. Doktordan beklentiniz ne? Doktor eşinizin hangi rahatsızlığını veya hastalığını çözecek. Eşinizin psikolojik bir sorunu ve rahatsızlığı mı var? Galiba burayı ben kaçırdım.
Evlilikte anlaşamıyorsanız anlaşamıyorsunuz iki iki daha dört. Adamın huyu suyu bu. İnatçı olmak, hoş görülü olmak, sinirli olmak gibi. Bence siz eşinizden ayrılmak asla istemiyorsunuz. Dönmek için doktor terapi bi neden oldu

benimle beraberken eski sevgilisiyle yazışışıyordu beni aldatıyordu diyerek namusunuzu iki paralık eden kişiye son bir şans daha vermeyecek azınlıklardan olmanızı temenni ederim bunda pişmanlık duyumsanacak noktayı bulamadım bir şans daha vererek,ve bana göre şans vermemiş kendi gidiyor zaten adam çift kişilikli dediği dediğini tutmuyor.
namusuna mı laf etmiş nasıl yani ben orayı kaçırmısım sanırım :KK57:

namusuna mı laf etmiş nasıl yani ben orayı kaçırmısım sanırım :KK57:
konuyu bir kez daha okur musunuz;)
koca kişisi kadının annesini arayıp kepçük kepçük iftiralar atıyor.yok benleyken eski sevgilisini aradı yok benleyken başka adama baktı iftiraları,adam şizofren gibi bir tülaaaay eve dön diye eğlıyor bir sinirlenip küfürler ediyor ee şiddette var ..yaptığınız yorum için pişman olduğunuzu sezmeye başladım ;)

konuyu bir kez daha okur musunuz:KK66:
koca kişisi kadının annesini arayıp kepçük kepçük iftiralar atıyor.yok benleyken eski sevgilisini aradı yok benleyken başka adama baktı iftiraları,adam şizofren gibi bir tülaaaay eve dön diye eğlıyor bir sinirlenip küfürler ediyor ee şiddette var ..yaptığınız yorum için pişman olduğunuzu sezmeye başladım :KK66:
ben konuyu çok detaylı okumadım bu kez..
yani konu sahibinin eski konularını biliyorum ve aralarında geçen sorunlarıda biliyorum
şiddet kısmınıda bilyorum
ama bu namusuna dil uzatması namusuna iftira atma kısmını kaçırmısım gerçekten çok yazık
ben konu sahibinin aklına soru işareti kalmasın vicdan azabı cekmesin keşke demesin diye yazmıştım o yorumu
çünkü bir yuva kolay kurulmuyor.. el kadar bebek var..
bende bir anneyim..
eşimle 2 kez boşanmanın eşiğinden döndük
ama eşim benmi namusuma laf söylese herşeyi göze alır boşanırdım ve asla da pişman olmaz arkama bakmazdım..
o halde konu sahibi gerçekten çok ciddi bir hata yapmış .. böyle bir insanın dğeişeceğini düşünmüyorum
karısının namusuna dil uzatacak kadar küçülen ve seviyesizleşen bir insan adam değildir ne koca olur ne baba

ben konuyu çok detaylı okumadım bu kez..
yani konu sahibinin eski konularını biliyorum ve aralarında geçen sorunlarıda biliyorum
şiddet kısmınıda bilyorum
ama bu namusuna dil uzatması namusuna iftira atma kısmını kaçırmısım gerçekten çok yazık
ben konu sahibinin aklına soru işareti kalmasın vicdan azabı cekmesin keşke demesin diye yazmıştım o yorumu
çünkü bir yuva kolay kurulmuyor.. el kadar bebek var..
bende bir anneyim..
eşimle 2 kez boşanmanın eşiğinden döndük
ama eşim benmi namusuma laf söylese herşeyi göze alır boşanırdım ve asla da pişman olmaz arkama bakmazdım..
o halde konu sahibi gerçekten çok ciddi bir hata yapmış .. böyle bir insanın dğeişeceğini düşünmüyorum
karısının namusuna dil uzatacak kadar küçülen ve seviyesizleşen bir insan adam değildir ne koca olur ne baba
kesinlikle haklısın belki ben dahil çoğumuz yol ayrımlarına gelmişizdir belki birden fazladır da fakat koynuna aldığın namusum dediğin insana kahpe diye ilk taşı atacak kadar şerefi yoksun biri ise karşınızdaki dönmek yapılabilecek en büyük hatadır.

kesinlikle haklısın belki ben dahil çoğumuz yol ayrımlarına gelmişizdir belki birden fazladır da fakat koynuna aldığın namusum dediğin insana kahpe diye ilk taşı atacak kadar şerefi yoksun biri ise karşınızdaki dönmek yapılabilecek en büyük hatadır.
kesinlikle öyle.. iğrenç birşey.. ben birdaha o adamı koynuma kocam diye almam alamam. tiskinirim.. allah ıslah etsin böylelerini.. keşke konu sahibi dönmeseydi.. ama herkes kendi yolunu çizer ve ona göre bedel ödermiş hakkında hayırlısı olsun..
inanın böyle karakterleri gördükçe eşimin kıymetini defalarca anlıyorum ve ne kadar boş şeyler için kuruntu yapmışım diyorum cok yazık insanlık nerelere gelmiş böyle..

Sorun fedakar olman değil ki. Yani ne evlilikler var kadinlar boşanmiyor. Dediğim gibi 3. Sayfada çikiyorlar gazetede. Çile çeken ve evliliğe devam eden kadina inanirim.

Ancak daha dün boşayacağim diyen, enişte küfür etti diyen, namusuma laf atti diyen, iftira atti diyen, anneme geçmişim hakkinda yalan atti diyen kisi bügün eşim söz verdi ben gidiyorum demez.

Lafin gelişi bile değil, harbiden 1 günde oldu herşey. Bir günde bu kadar şey değismez. Daha iki gün önce konu açilmişti.

Ha bide ben hamileyken dövülürsem ve bu kadar iftira yalan ve herşeye maruz kalsam annem asla "yetişkindir napalim" demez. Otur oturduğun yerde deyip asla yollamazdi beni.

Sonuç olarak hep yaptiğin şey bu. Ilk konun değil. Hep atraksiyonlu konu oluyor sonra hep barişiyorsun. Niye? Eh mecbur, boşanirsan konu açmak daha zor olur. Neyse işte ben inanmadim. Istediklerini elbette yazabilirsin. Iyi forumlar dilerim.
İnanmıyorsanız bu kadar satır yazmayın yazık emeğinize. İnsan inandıkları uğruna emek verir. Ben de sırf ufacıkta olsa inanç kırıntımdan dolayı sözler yeminler üzerine son defa şans verdim. Sizin gibi inanmadığım birşeyin üzerinde durmuyorum. Başlığımda da inanamasam da boşanıyorum demişim. Yani olanları paylaştım, hepsini de yaşadım. Bu kadar senaryo yazma meraklısı bir insan olsaydım dediğiniz gibi boşanıyorum der üstüne başka şeyler de yazabilirdim pekala... Neyse hanımefendi, sizin anneniz size otur oturduğun yerde der diye benimki öyle demediği için bu onu suçlu yapmaz. Olsa olsa bana saygı gösterdiği anlaşılır. Hayat benim nihayetinde. Yarın bir gün ben de kimseyi suçlamak istemem. Kendimi de suçlamamak için son bir şans verdim. Siz öyle düşünürsünüz ben böyle. Yargılamaya gerek yok. Konularım atraksiyonlu diye bu konuların fake olduğu anlamına da gelmez. Ben de isterdim inanın çiçek böcek güzel şeyler paylaşmak, hafif dozlu şeyler yaşamak ama hayat bazen acımasız yüzünü de yaşatabiliyor. Hamileyken dayak yedim ama sona erdi dedim. Küçük Emrah filmleri gibi şeyler de çıkarabilir beni dövüyor hala diyebilirdim. Hikaye uydurmak istedikten sonra herkes birşeyler bulabilir. Beni yalancılıkla suçlamanıza gerek yok. Eşim kaybettiğini anlayınca kontrolden çıktı anneme sırf ona destek olacağını zannederek olmadık şeyleri anlattı geçmişimi anlattı evet. Bu da olmayacak bir şey değil. Eniştemi ben rest çekip bitti dediğim için aradı akıl verme ona gibi konuştu eniştem de alttan almaz birbirlerine küfürler etmişler. Bu da olmayacak bir şey değil. Gelip beni kaybetmemek için de aileme ve bana sözler verdi. İnsan mahkeme kapısından bile dönebiliyor siz niye bu kadar olan biteni sorguladınız ben anlamadım. Eğer dediğiniz gibi atraksiyon peşinde konu açmak isteseydim evime döndüm demek yerine bu profildeki kocanın daha beter şeyler yaptığını, ne bileyim gelip anneme babama saldırıp dövdüğünü gibi gibi şeyler yazardım. İnsanlar artık doğrulara temkinli yaklaşıyor ama direkt yalancılıkla suçlamak ayrı... Size de iyi forumlar dilerim...

İnanmıyorsanız bu kadar satır yazmayın yazık emeğinize. İnsan inandıkları uğruna emek verir. Ben de sırf ufacıkta olsa inanç kırıntımdan dolayı sözler yeminler üzerine son defa şans verdim. Sizin gibi inanmadığım birşeyin üzerinde durmuyorum. Başlığımda da inanamasam da boşanıyorum demişim. Yani olanları paylaştım, hepsini de yaşadım. Bu kadar senaryo yazma meraklısı bir insan olsaydım dediğiniz gibi boşanıyorum der üstüne başka şeyler de yazabilirdim pekala... Neyse hanımefendi, sizin anneniz size otur oturduğun yerde der diye benimki öyle demediği için bu onu suçlu yapmaz. Olsa olsa bana saygı gösterdiği anlaşılır. Hayat benim nihayetinde. Yarın bir gün ben de kimseyi suçlamak istemem. Kendimi de suçlamamak için son bir şans verdim. Siz öyle düşünürsünüz ben böyle. Yargılamaya gerek yok. Konularım atraksiyonlu diye bu konuların fake olduğu anlamına da gelmez. Ben de isterdim inanın çiçek böcek güzel şeyler paylaşmak, hafif dozlu şeyler yaşamak ama hayat bazen acımasız yüzünü de yaşatabiliyor. Hamileyken dayak yedim ama sona erdi dedim. Küçük Emrah filmleri gibi şeyler de çıkarabilir beni dövüyor hala diyebilirdim. Hikaye uydurmak istedikten sonra herkes birşeyler bulabilir. Beni yalancılıkla suçlamanıza gerek yok. Eşim kaybettiğini anlayınca kontrolden çıktı anneme sırf ona destek olacağını zannederek olmadık şeyleri anlattı geçmişimi anlattı evet. Bu da olmayacak bir şey değil. Eniştemi ben rest çekip bitti dediğim için aradı akıl verme ona gibi konuştu eniştem de alttan almaz birbirlerine küfürler etmişler. Bu da olmayacak bir şey değil. Gelip beni kaybetmemek için de aileme ve bana sözler verdi. İnsan mahkeme kapısından bile dönebiliyor siz niye bu kadar olan biteni sorguladınız ben anlamadım. Eğer dediğiniz gibi atraksiyon peşinde konu açmak isteseydim evime döndüm demek yerine bu profildeki kocanın daha beter şeyler yaptığını, ne bileğim gelip anneme babama saldırıp dövdüğünü gibi gibi şeyler yazardım. İnsanlar artık doğrulara temkinli yaklaşıyor ama direkt yalancılıkla suçlamak ayrı... Size de iyi forumlar dilerim...
hadi siz pişman olmamak için gittiniz o adam olmadık adama annenizin yüzüne eniştenizin yüzüne kardeşinizin yüzüne bakacak yüz var mı kocanızda,gıyaben sizde de ,bari insanlarla görüşmeyi kesin üç gün üzülsünler dördüncü gün önlerine baksınlar.

Anlamadığınız kısım şu: psikiyatr da psikolog da aile terapisti de sihirbaz değil. Hastalarının bir çabası, pişmanlığı olmadan hiç bir şeyi çözemezler. Sizin eşinizde de pişmanlığın çabanın zerresi görünmüyor. Neden siz ayrıyken kendisi gitsin diye tutturup şimdi yanına gittiniz? Gitsin olsun tedavisini sizi geri istiyorsa, ondan sonra bir araya gelirdiniz. Bu noktada hatalısınız, sert bir tavır sergileyemiyorsunuz, kararınızın arkasında durduğunuzu gösteremiyorsunuz.

Bir de başka bir konunuzda eşinizin sizin hamileliğinizden önce terapi gördüğünü, sizin onun düzeldiğini düşünüp barıştığınızı ve o yüzden çocuk yaptığınızı söylememiş miydiniz? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Haklısınız sihirbaz değiller. Psikiyatr ilaç vermiş ama ilaç tek başına yeterli değil. Terapiyi de kendisi de istiyor o yüzden gideceğiz. Ben sorun ortaya çıksın ondan sonra düzelirse düzelsin düzelmiyorsa da yolumu çizeyim ona göre diye düşündüm. Eşim şimdiye kadar hiç terapi almadı, psikiyatra gitti ilaç verip geri yolladı. Onun için psikoterapi süreci lazım. Çocuğu ise hiçbir zaman evliliğim rayına oturmadan istemedim. Hatta beklemediğim anda oldu. Eşim korunuyordu korunmamış. Başka bir konu sahibiyle karıştırıyorsunuz.

Konunuzu başından sonuna kadar okudum da şunu anlamadım. Bu adam terapi alacak, doktora gidecekte neden. Yani neyin çözülmesini istiyorsunuz. Doktordan beklentiniz ne? Doktor eşinizin hangi rahatsızlığını veya hastalığını çözecek. Eşinizin psikolojik bir sorunu ve rahatsızlığı mı var? Galiba burayı ben kaçırdım.
Evlilikte anlaşamıyorsanız anlaşamıyorsunuz iki iki daha dört. Adamın huyu suyu bu. İnatçı olmak, hoş görülü olmak, sinirli olmak gibi. Bence siz eşinizden ayrılmak asla istemiyorsunuz. Dönmek için doktor terapi bi neden oldu
Sizce eşimde psikologluk bir sorun yok mu? Kusura bakmayın ama bahane aramıyorum. Anlaşamama nedeni kişinin hastalığı ile ilgiliyse (beyindeki problemler) o zaman psikoloğa gitmemiz şart bence. Böyle çözülebilen insanlar var çevremde. Bir yakınımın eşi psikoloğa gitti düzenli olarak ve baya ilerleme kaydettiler. Siz bu bilimi yok sayar gibi yazmışsınız.

Haklısınız sihirbaz değiller. Psikiyatr ilaç vermiş ama ilaç tek başına yeterli değil. Terapiyi de kendisi de istiyor o yüzden gideceğiz. Ben sorun ortaya çıksın ondan sonra düzelirse düzelsin düzelmiyorsa da yolumu çizeyim ona göre diye düşündüm. Eşim şimdiye kadar hiç terapi almadı, psikiyatra gitti ilaç verip geri yolladı. Onun için psikoterapi süreci lazım. Çocuğu ise hiçbir zaman evliliğim rayına oturmadan istemedim. Hatta beklemediğim anda oldu. Eşim korunuyordu korunmamış. Başka bir konu sahibiyle karıştırıyorsunuz.

Hanımefendi sizin eşinize tedavi kar etmez çünkü adam depresyon hastası vb değil bildiğimiz sosyopat

Siz bence geriye baktığınızda o gün neden boşanmamışım diceksiniz

Bu adamdan adam olmaz çünkü boşa vakit kaybediyorsunuz

agzina saglik konu gercek fake bilemiyorum ama cok guzel durumu ozletlemisin dusunuyorum benimde bir kizim var gozum bebegim benim ilerde boyle bir manyagi sevecek adam telefonda bana neler anlaticak kizimin namusina iftira esicek kizimi dovup sovup herkese resil edicek bende ehh napiyim kendi hayaton gitsin dicem oldu canim valla ezerim gecerim yine de gondermem bu nasil bir aile sekli aklim durdu herkes birbirine kufur ediyor hakaretler sonrada bir sans deyip donuyor evine sonuc sifir
Lütfen büyük konuşmayın. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Benim annem normalde bir küçük şey için yorgan yakar böyle bir kocayı asla istemez. Ama bana söz geçiremediği için saygı duyduğu için birşey diyemedi. Beni kaç kez sileceğini söyledi ama evlattan ne olursa olsun vazgeçilir mi? Benim hatrıma hep sustu yuttu. Şu anda da son şans vereceğim için tamam hayat senin dedi. Lütfen siz de büyük konuşmayın. İnsanın başına geldiğinde her şey değişiyor.

Hanımefendi sizin eşinize tedavi kar etmez çünkü adam depresyon hastası vb değil bildiğimiz sosyopat

Belki de haklısınız ama denemek istedim. Son kez bunu da yapayım içim öyle rahat olsun aklımda soru işareti kalmasın istedim. Sonra kendimi son şans verseydim doktora gitseydi düzelir miydi diye düşünmek istemedim.

Eşime sorduğumda yanlış anlaşıldı sanırım ben seninle tanıştığımızdaki okuduğum mesajları kastettim dedi. Ki o zaman arkadaş bile değildik ben anlattım. Evliyken böyle birşey yaptığını nasıl söylerim diye konuştu. Yanlış anlattım sanırım dedi. Anneme de geçmişimi beni anlasın sorunlarımı anlayıp yanımda olsun diye anlattım dedi. Hak vermedim tabi ki ama sinirlendiğinde kaltak kahpe vs ya da o kapıya çıkan her sözü işiten kadın sizce boşanıyor mu? Onu savunmuyorum elbette o sözleri de ama her kadının kavga sırasında eşi böyle söylediği için boşandığını sanmıyorum. İnsan yine de tiksiniyor elbette o konuda haklısınız. Ama karşınızda pişman olmuş söz vermiş yeminler etmiş birine şans verirken bulabiliyorsunuz kendinizi. En azından ben verdim bu şansı. Allah pişman etmez inşallah. Ama siz vermeyin bu da sizin hayatınız. Sonuçta kimse kimsenin hayatını yaşamıyor. Bende de sorun var zaten kesin boşanmayı dünyanın sonu gibi gördüğüm için. Ben de terapiyle aşacağımı düşünüyorum.

Sizce eşimde psikologluk bir sorun yok mu? Kusura bakmayın ama bahane aramıyorum. Anlaşamama nedeni kişinin hastalığı ile ilgiliyse (beyindeki problemler) o zaman psikoloğa gitmemiz şart bence. Böyle çözülebilen insanlar var çevremde. Bir yakınımın eşi psikoloğa gitti düzenli olarak ve baya ilerleme kaydettiler. Siz bu bilimi yok sayar gibi yazmışsınız.

Bakın benim burda en son isteğim şey yaralı bir kadını mücadele veren bir anneyi üzmek. Burda herkes size objektif yorum yapmaya çalışıyor. İkili ilişkilerinizi veya birebir yaşadığınız şeyleri net bilemeyiz.
Ama benim söylemek istediğim şey eşinizin size temelde saygısı yok. :KK43: Bunu burdan biz bile far ediyoruz.
İşin uzmanı değilim ama bir doktor ne yapabilir ki buna. Eşiniz depresyonda mı, kişilik bozukluğu mu var.
Neyse haddimi aştıysam özür dilerim

Eşime sorduğumda yanlış anlaşıldı sanırım ben seninle tanıştığımızdaki okuduğum mesajları kastettim dedi. Ki o zaman arkadaş bile değildik ben anlattım. Evliyken böyle birşey yaptığını nasıl söylerim diye konuştu. Yanlış anlattım sanırım dedi. Anneme de geçmişimi beni anlasın sorunlarımı anlayıp yanımda olsun diye anlattım dedi. Hak vermedim tabi ki ama sinirlendiğinde kaltak kahpe vs ya da o kapıya çıkan her sözü işiten kadın sizce boşanıyor mu? Onu savunmuyorum elbette o sözleri de ama her kadının kavga sırasında eşi böyle söylediği için boşandığını sanmıyorum. İnsan yine de tiksiniyor elbette o konuda haklısınız. Ama karşınızda pişman olmuş söz vermiş yeminler etmiş birine şans verirken bulabiliyorsunuz kendinizi. En azından ben verdim bu şansı. Allah pişman etmez inşallah. Ama siz vermeyin bu da sizin hayatınız. Sonuçta kimse kimsenin hayatını yaşamıyor. Bende de sorun var zaten kesin boşanmayı dünyanın sonu gibi gördüğüm için. Ben de terapiyle aşacağımı düşünüyorum.
İnsanın kendisine ettiğini hiç kimse edemezmiş gerçekten.

Ben anneme o küfürleri ettiği için babamı silmiştim. Baba bile silinir koca nedir ya? Hadi sinir anında çıkan bazı kelimeler tolere edilir de bu yazdığınız türde insanın namusuna edilen küfürlerin tolere edilecek bir yanı yok. Size yakıştırdığı kelimelere bak, siz öyleyseniz kendisi ne peki?

Bu konu asabımı bozdu. Gidin terapi alın ve kendinize saygınızı kazanın lütfen

Adamda gerçekten kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum ben de. Psikolog olarak söylüyorum kişilik bozuklukları tedavi edilemiyor, en fazla azıcık düzelme gözlenebilir ki bu adam için bu da imkansız bence.

Konu sahibi yanıldığını anladığında pişman olacak ama yaşayıp kendisi görsün.

y
Lütfen büyük konuşmayın. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Benim annem normalde bir küçük şey için yorgan yakar böyle bir kocayı asla istemez. Ama bana söz geçiremediği için saygı duyduğu için birşey diyemedi. Beni kaç kez sileceğini söyledi ama evlattan ne olursa olsun vazgeçilir mi? Benim hatrıma hep sustu yuttu. Şu anda da son şans vereceğim için tamam hayat senin dedi. Lütfen siz de büyük konuşmayın. İnsanın başına geldiğinde her şey değişiyor.
yoo gayette buyuk konusuyorum benim eavladima gozum bebegime bunca laf edicek vallahi alirimbi sopa döverim yinede o manyagin eline vermem kusura bakma saygi falan da duymam ha illada giderse kapiyi kapatirim ne hali varsa gorsun derim sen simdi kocani aklamak icin elimden geleni yapıyorsun ama bilki yanlis yoldasin pisman olucaksin bilmem annenin kapisina nasil gidersin ha birde asagida yazmisin ya her sinirlendiginde kocasi kaltak vs diyen bosaniyor mimu diye evet 7 senelik evliyim agzimizdan bir tek kotu laf cikmadi ama cikarsa esim bilir ki koyarim kapinin onune aninda cunku benim kendime sonrada evlatlarima saygim var bunu da boyle bil sana bol sans ama yine diyorum senin kocandan bi cacik olmaz pisman olucaksin

Yazacağım hepinize ama şu an cevap bekliyor dönmüyor musun diye ben ise kalakaldım resmen! Sizden gelen yorumları okuyorum. Allahım yardım et :KK43: Çok zormuş...
dön evıne canım dön lütfen. sonra oturup konusun sen eve döndukten sonra belkı herseyı kabullenır. döndukten sonra soyle oncelıkle bırlıkte doktora gıtcez de tek sorun odaymıs gıbı doktora gıtmeden gelmem dıyıp aksi davranırsan adam cıldırır dolgal olarak.inşşalah hallolur cunk uadam sızı sevıyor sadece sız oktora gıtmeden gelmem dedıgınz ıcın adam ona ofkelenıyor .sızı sevmese aldatsa zatn bası goge erer evın boslugundan faydalanır ama adamda acı cekıyor cok bellı sana davranısındanda bellı oluyor. eve donunce soyle sen benı kendı karını mıllete rezıl ettın ınsan gıbı gonlumu almıyorsunda ananam babama benı rezıl edıyortsun onlarıda duzeltırsın dıye sart kos. ama evınde bulunarak soyle bunları çokta zıt davranma bende senı sevıyorum senı ıstıyorum asla bosanmak ıstemıyorum ama duzelmenıde ıstıyorum gerekırse bırlıkte gıdelım de her tartısmamızda aılelere kadar boyle sıcrayacakmıyız gerek yok bunalra kendı aramızda cozelım tartısssak bıle sonunda barısalım bu kadar uzamasın de. öncelıkle aıleme benı nasıl kararladysan bunları duzelt daha snra bırlıkte doktora gıdelım de. adama doktora gıt kendını duzelt vs dıyosun oda kendını psıkopatmıs gıbı hıssedıp cıldırıyor hanı buna bıraz sen sebeb oluyorsun. lutfen abrısın lutfen lutfen sız co ktatlı bı cıftsınız kuslugunuz bıle bır ara okurken ne tatlılar ya adın evı terke tmıs adam halas evıyor hergun gıdıp yokluyo belkı bu adam kelebege yenıden asık oluyordur dıyodum. cunk ukusluk ınsanalrı bıraz olsun yabancılastırıyor cekınıyorsunz bırbrınızden aynı evdekı onca yasanmıslık kusunce bırden yabancı ık i insanmıs gıbı hıssettırıyor.esınızde bu surecte gıde gele esını kaybedecegını dusundu cıddı cıddı sızde gelmem gıt doktora duzelt kendını dedıkce adam tammen kaybedecegını dusunerek sızı korkutmaya calısmıs nebıleym bence sız kurtarrısınz guzel yuvanızı. tek sorun admdaymıs gıbı uzerıne gıtmeyın yeter.

Bakın benim burda en son isteğim şey yaralı bir kadını mücadele veren bir anneyi üzmek. Burda herkes size objektif yorum yapmaya çalışıyor. İkili ilişkilerinizi veya birebir yaşadığınız şeyleri net bilemeyiz.
Ama benim söylemek istediğim şey eşinizin size temelde saygısı yok. :KK43: Bunu burdan biz bile far ediyoruz.
İşin uzmanı değilim ama bir doktor ne yapabilir ki buna. Eşiniz depresyonda mı, kişilik bozukluğu mu var.
Neyse haddimi aştıysam özür dilerim
Estağfirullah. Yardımcı olmaya çalıştığınızı görüyorum. Eşimin saygısı yok haklısınız. Bunu normal sanıyor ama tedaviyle yanlışlarını fark eder diye ümit ediyorum. Ya da bir hastalığı varsa belki ortaya çıkar ona göre birşey olur. Olmuyorsa da zaten yapacak birşey yok. Eksik olmayın hepiniz de.

Back
X