Hala inanamıyorum

Şimdi bi erkek sizi böyle elalemden fırça yedirtecek duruma sokuyorsa direkt soğumanız gerekir zaten. Gözünüzden düşmeli. Neyi sorguladığınızı anlayamadım ama "günlerce konuşmadık" kısmından sonra nolur "sonra ben aradım" gelmesin diye okudum. Yanındaki kadına saygısı olmayan bir ergen irisi bence çok zorlamayın onun bunun aklıyla mı karar verecek sevip sevmediğine. Geçiniz dönerse de gönderiniz.

Yazıyı tekrar okudum hayata bakışımız farklı gibi duruyor ancak değildi. O da bu tarz seylere karşıydı.

Ben sokakta opusen bir çift görmek istemiyorum mesela rahatsız oluyorum. Herkes ozelini kendine saklamali muhafaza etmeli diye düşünüyorum.

Her neyse olay yaşandı bitti. Belki de bir anlık hataydı onunki de. Ancak asıl takıldığım böyle bir durumun içinde olmak onunda hoşuna gitmezken beni suçlaması ve terketmesi. Ister istemez acaba lar oluştu kafamda. Kendimi suçlar oldum. Buraya da objektif yorumlar almak için yazdim

Insan olayın içinde olunca göremiyor tam olarak sanırım doğruları. Ben onun bu olaydan sonra beni suclayabilecegini aklımın ucundan gecirmedigim için aradım. Aramamaliydim belki de. Her neyse zamanla acabalar oluştu bende. Böyle suclanmak ve terkedilmek ben mi hata yaptım düşüncesine itti beni. Ama sizlerden böyle yorumlar alınca rahatladım açıkçası.

BAHANE, GURURLU OL . ARAMA BIR DAHA

Iliskinizdeki detaylari arkadasina anlatmasi cok sacma. Kendi akli fikri yok mu karar mekanizmasi hep baskalari mi olacak?
Olgunlasmamis adam omrunu yer.

belki de vazgeçti. belki de artık öpüşmeye o kadar anlam yüklemiyordur, sokakta sarılmak öpüşmek onun için normaldir. düşüncesi değiştiği için senden ayrılmak istemiş olabilir. çünkü belli ki sen bu isteklerini kabul etmeyeceksin

Sevgi bu kadar kolay bitmez,insan sevdigini incitmekten,nefsi isteklerine alet etmekten korkar,gözlerine bakmak bile mutlu eder seven insani..

Insanlar ve maskeleri. Seviyorum aşığım diyen ama en ufak zorlukta böyle kendini gösteren bir insandı demekki. Hazmetmeye çalışıyorum.

Erkeklerin huyudur. Cinsel yonden istedigini alamayinca ayrilmak ister ve oyle bir becerir ki suclu tarafin siz oldugunuzu hissettirmeyi basarir. Buyuk ihtimal zaten ayrilacakti. Son dakika golunu denemeye calismis ama guvenlikci topu yakalayinca mac bitmis gozukuyor. Uzmeyin kendinizi.

Herkes ciddi ilişki diye başlar lütfn cinsellik yaşamak için başka ne diyecekti

Kısa süreli tanışma amaçlı görüştüğüm biriyle bir avm'nin önündeki bankta "sadece otururken" güvenlikçi gelip "burada oturmayınız" tarzı bikbik konuşmuştu. Yanımdaki de korkak korkak "olur abicim hemen gidiyoruz abicim" diyip tırıs tırıs kalkmıştı ordan. :) güvenlikçiyle ben kavga edecektim nerdeyse o kadar sinirlendim. bu ise aman salla modundaydı. sonra da bir daha görüşmedim. olayı okuyunca aklıma bu anım geldi nedense.ağzını açıp güvenlikçiye iki cevap veremeyip size erkeklik taslamış ama o işler öyle olmuyor malesef. bütün erkek milletine kılım şu an.

E tenha bir yer olunca, kimse de olmayınca öpmek istemiştir. Düşüncesi değişmemiş bence. İnsanın sevgilisini öpme gayet normal. Şahsen sevgilim bana böyle tepki verse hiç hoşuma gitmezdi. Siz o an ciddiye almayıp güvenlikçiyle dalga geçseydiniz öyle olmazdı :) aöa sevgiliniz de zaten buna değecek biri değilmiş belli. Böyle şey yüzünden ilişki bitirilmez. Ama aradan 4 ay geçmiş hâlâ neden uğraşıyosun ki

Sevmeyene bahane çokmuş...
hayatınızı olgun biriyle kurmaya çalışın, üniversite yıllarındaki tipik erkek tipi işte =)
Başarılar

böyle bi insan için üzüldüğüne değmez canım. yazık etme kendine. hata onda belli bunun üstünü kapatmak için de bahane olmuş işte. uzak dur hayatına bak keyfini çıkar zamanla iyiki ayrılmıışz diyeceksin.onun kafa yapısı henüz büyümemiş zekası çocukça

Bu olayın adamı güvenlikçi. O olmasaydı ne salakla muhatap olduğunuzu bilemeyecektiniz.

Ben size söyleyeyim baktı güvenlikçiden dolayı üzüldünüz, daha "ilerisi" gelmeyecek sizden. Ayrıldı. Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…