Hala kız olmam..

Henry kafadan catlak bir kraldi zaten..hak etmis aslinda..))
Balik iyi fikir degilmis yalniz))

Teşekkür ederim ben cümleyi yazarken böyle yerlere geleceğini anlamazdım ama işte bizim milletimiz böyle olduğunu da bilmiyordum sağolun aydınlattığınız için

Teşekkür ederim ben ölçümleye yazarken böyle yerlere geleceğini anlamazdım ama işte bizim milletimiz böyle olduğunu da bilmiyordum sağolun aydınlattığınız için

Ahahahahaha yav kadın seninle dalga geçmiş. Kurban olayım öğren doğrusunu, hala gülünç duruma düşüyorsun.

Bir doktora daha git, ben anlamadım bakire olmak mı istiyorsun, olmamak mı? Senin kafan baya dumanlı, hamileliğe dikkat et, iki yöntemle korun.

İlk gece ben: aşkım patlamadı mı ya
Kocam: tanıdık avukat nerden bulabilirim

Valla uzun süredir bu kadar gülmemiştim, hayır ahkam kesmese... Bilmiyorsan bilmiyorum de kardeşim, burada ayıplayan kınayan olmaz da şunu yaparsanız kınarım da gülerim de yani ahahaha.

="guclukadin28, post: 55191311, member: 839204"]Sonra oldugu icin emin olamadim doktora gittim
benimki de sonra oldu. Lavaboya ne zaman gittim geçmiş zaman hatırlamıyorum ama o zaman geldi. İlişki sırasında gelmedi. Benden başka kimse görmedi yani.

Valla uzun süredir bu kadar gülmemiştim, hayır ahkam kesmese... Bilmiyorsan bilmiyorum de kardeşim, burada ayıplayan kınayan olmaz da şunu yaparsanız kınarım da gülerim de yani ahahaha.
Hayır bir kere nasıl cüret eder bide kıvrım falan araştırırsın ki hic anlamıyorum astoria ayıp yani

çok doğru dediniz ama bu erkek egemen toplum anlayışindan çekiyor bu zar. Kadınlardan değil aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…