- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Henry kafadan catlak bir kraldi zaten..hak etmis aslinda..))İngiltere Kralı 8. Henry'nin evliyken başkalarıyla "fingirdeştiği" için idam edilen 5. karısı Katherine'i anlatıyordu. Henry ile evlendiğinde bakire değilmiş kendisi. 16. yüzyılda başka kan bulamadı herhalde :)
Teşekkür ederim ben cümleyi yazarken böyle yerlere geleceğini anlamazdım ama işte bizim milletimiz böyle olduğunu da bilmiyordum sağolun aydınlattığınız içinPatlama mevzusunda bazı arkadaşlar işi geyiğe vurmuşlar. Açıklama yapıp bilgilendirmek isterim.
Kızlık zarı dediğimiz yapı şişirdiğimiz sakız balonlarına benzer. Nasıl sivri bişeyle dokunursak puff diye patlar öyledir. İçi kanla doludur ayrıca balonun. Gelen kan budur.
Normal balon gibi değildir. Yüksek desibelli bir patlama duyulmaz.
Henryde abazanın at koşturanıymış demek. O kokuyla sevişmiş yani.. Libidonun önünde hiç bir engel duramaz zaten :)
Teşekkür ederim ben ölçümleye yazarken böyle yerlere geleceğini anlamazdım ama işte bizim milletimiz böyle olduğunu da bilmiyordum sağolun aydınlattığınız için
Beybisi naber yaBozulsa bi dert bozulmasa bi dert...
Henry iyi fikir bak6 tane eş değiştirmiş kendisi, ultra abazaymış rahmetli.
İlk gece ben: aşkım patlamadı mı yaAhahahahaha yav kadın seninle dalga geçmiş. Kurban olayım öğren doğrusunu, hala gülünç duruma düşüyorsun.
İlk gece ben: aşkım patlamadı mı ya
Kocam: tanıdık avukat nerden bulabilirim
Zar ile empati yapmis goordum seniNedir bu zavalli zarin bazi kadinlardan cektigi arkadaş?
Kimi patliyor der,kimi yırtıldı der,kimi bozuldu der..kimi patlasa keske der..kimi zarsiz diye balik kani koyar,kimi sevisir srvisir patlatamaz..oyy oy))
benimki de sonra oldu. Lavaboya ne zaman gittim geçmiş zaman hatırlamıyorum ama o zaman geldi. İlişki sırasında gelmedi. Benden başka kimse görmedi yani.="guclukadin28, post: 55191311, member: 839204"]Sonra oldugu icin emin olamadim doktora gittim
Hayır bir kere nasıl cüret eder bide kıvrım falan araştırırsın ki hic anlamıyorum astoria ayıp yaniValla uzun süredir bu kadar gülmemiştim, hayır ahkam kesmese... Bilmiyorsan bilmiyorum de kardeşim, burada ayıplayan kınayan olmaz da şunu yaparsanız kınarım da gülerim de yani ahahaha.
Acidim halina yazik ya..ahhh kiyamam ne hallere dustu..erkekler bir yerden cekiyor kadinlar bi yerden..ne degerli seymis su zar meger))Zar ile empati yapmis goordum seni
çok doğru dediniz ama bu erkek egemen toplum anlayışindan çekiyor bu zar. Kadınlardan değil aslında="Mayflower75, post: 55191683, member: 734300"]Nedir bu zavalli zarin bazi kadinlardan cektigi arkadaş?
Kimi patliyor der,kimi yırtıldı der,kimi bozuldu der..kimi patlasa keske der..kimi zarsiz diye balik kani koyar,kimi sevisir srvisir patlatamaz..oyy oy))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?